Dobrý hotel v Turecku - Alanya

tibi220
1. máj 2022

Ahojte, chystáme sa v mesiaci jún na dovolenku do Turecka časť Alanya, poradíte mi nejaký dobrý hotel ? Ďakujem

gemerka17
1. máj 2022

Hotelov je tam ako húb po daždi. Hotel vedľa hotela. Čítaj recenzie na nete. Je ich veľa.

domiklik
1. máj 2022

@gemerka17 rada za všetky drobné 😀😀 vieme ako funguju recenzie, špeciálne pri hoteloch

gemerka17
1. máj 2022

@domiklik ak by si si ich čítala, tak mimo slovenska to určite nepíšu miestny či cestovky. Preto sa treba pozrieť tam. V Turecku je hotel na hoteli. Každý preferuje niečo iné. Recenzii je pomerne dosť,keďže tam stoja už dlhsiu dobu. Úplne zbytočné sa pýtať na modrom koniku. Co ti povie názor jednej baby tu o hoteli ? Ani nevieš aký má ona štandard a co všetko videla a či vie porovnať a zhodnotit.

domiklik
2. máj 2022

@gemerka17 a ty vieš, aký štandard majú ľudia, čo píšu recenzie? Btw bola som v Turecku x krát, viem, že je tam "hotel na hoteli", nie raz som zažila, že sa recenzia nezhodovala s realitou, a netýka sa to len turecka... ✌️

domiklik
2. máj 2022

@tibi220 pozerám instagram... Fotky ludi

gemerka17
3. máj 2022

@domiklik tak to potom nevieš asi hľadať správne informácie. Jedine keď si vyberas hotel na dovolenku, tak môžeš maximálne pozrieť recenzie slovenské, české, anglické a nemecké. Na viacerých stránkach. Je ich tam pomerne dosť. Hoteli v Turecku sú veľké, bežne majú kapacitu okolo 1500 ľudí, niektoré aj 2 krát viac keď sú už obrovské. Čiže nie je problém najist ten súbor ľudí. Jedine co sa nemusí zhodovať je popis hotela v našich cestovkach. Tam sa občas klame.

@tibi220 radím ti takto. Výber si hoteli, ktoré ťa zaujali. Výzorom, výbavou aj cenou. A potom pozri recenzie na nete. Urcite ich bude dosť. Aká je realita zistíš viac menej vždy na mieste. Ale občas sa stáva že 5 hviezdičkovy hotel proste holt nefunguje ako by mal.

zorkahorka
5. máj 2022

Daj si poradiť aj od ck.tam su pomerne nove a slušne hotely

libelle
9. máj 2022

ahojte, my sa chystame do Turecka 1x, chcem sa opytat vas,ktore chodite opakovane, ci je lepsie ist v juni alebo moze byt aj polovica jula, ci tam uz nezahynieme od tepla 😀 a este nahodou skusenost s CK Sun and Fun