Dovolenka pri mori - 1 dospelý a 2 deti

mhas
12. nov 2013

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či niekto takto cestoval, že len jeden dospelý s dvomi malými deťmi. Je možnosť sa niekde v takomto zložení ubytovať, bez toho, aby som musela platiť za druhú dospelú osobu? Máte niekto skúsenosti?

eeffka
12. nov 2013

@mhas ahoj mam z rodiny a nie je to mozne, stale musis zaplatit za 2dospelych, takze bud si najdes partaka/partacku alebo preplatis.

mhas
autor
12. nov 2013

Aj som si myslela tak.. ☹

julinka2787
12. nov 2013

presne tak, musíš zaplatiť za dve dospelé osoby a jedno dieťa, alebo to možno bude zadara (podľa veku a podľa ponuky cestovky). ja som síce bola len s jedným dieťaťom, ale všetko musela mať zaplatené ako dospelý a to nemala ani tri roky.

nivi
12. nov 2013

no ak nejdes cez CK da sa. S CKckou neviem skus popozerat nemecke tam tusim bola moznoszt aj 1+1 (dospely dieta) tak asi by sa dalo aj s dvoma detmi.

mhas
autor
12. nov 2013

No veď skúsim pozrieť aj nemecké a rakúske ck, aj fóra. Len som chcela, či nemá niekto z vás skúsenosť priamo. Viem, že Satur máva také akcie, že "2 deti do 12rokov zdarma". To by bolo ideálne, keby to platilo aj pri jednom dospelom 😀

palomka
12. nov 2013

Niekedy zaciatkom roka zvykne byt akcia ako si pisala, ze bud deti zdarma, alebo 1dospely a druhy bud za polovicu... Alebo zdarma...alebo len za letiskove poplatky. Skus napisat mail a rozposlat do CK a potom nam daj vediet 🙂