Dovolenka pri mori pre dve osoby

lenka11novot
12. dec 2015

Ahojte, viete mi povedať, koľko výjde dovolenka pri mori pre dve osoby? Chceme ísť s manželom v lete konečne na dovču do zahraničia, lebo pri mori sme ešte neboli a máme na to obmedzený rozpočet. Dá sa zmestiť do 400€ na osobu už komplet so všetkým? A aké je odporúčané vreckové napr. na 7 dní? Šlo by o dovolenku napr. v Chorvátsku, Bulharsku...nič nákladné. Vďaka.

janinah
12. dec 2015

choď do skupiny Chorvátsko - naša dovolenka 😉

ragulca
12. dec 2015

@lenka11novot čo je to komplet so všetkým? Závisí čo chcete, ale reálne podľa mňa nie, aj keď netuším, čo je to komplet so všetkým

sissy27
12. dec 2015

@lenka11novot ak komplet so všetkým pre teba znamená "all inclusive" - teda doprava, ubytovanie, strava a nápoje neobmedzene, plážové lehátka a osušky - tak ani bulharsko ani chorvátsko sa do 400€ / osoba týždeň nezmestí, resp. len nejakým zázrakom ... možno ak zľavíte z nárokov (doprava nie lietadlom ale busom, ubytovanie nie na pláži ale budete dochádzať a pod.) tak možno... ak si dáte stravovanie v bulharsku len polpenziu tak síce od hladu neumriete ale musíte rátať s extra výdavkami hlavne na nápoje plus poplatky za lehátka a slnečníky na pláži... v chorvátsku je reštaurácií dosť, ale nie sú lacné no a ak si máte variť sami, tak to už zas nie je podľa mňa dovolenka "so všetkým", okrem toho aj tie suroviny treba nakúpiť...
za 400€ / týždeň / osoba / all inclusive sa dá celkom určite egypt 🙂

lenka11novot
autor
12. dec 2015

"Komplet so všetkým" znamená, že sa tam dopravíme - asi busom, prípadne ak by sme šli štyria, tak autom, budeme mať kde bývať a najeme sa, trebárs formou polpenzie. Skrátka, nebude nám tam nič chýbať. Nepotrpím si na brutálne dobré ubytovanie, stačí také, kde bude čisto, veď tam budeme len spať. Preto ma zaujíma, či tá cena je reálna a plus vreckové dajme tomu 100€ na osobu.

drobcek26l
12. dec 2015

My sme boli tento rok v Biograde na Moru to je v Chorvátsku konkrétne villa Mai Mare. 7 noci, doprava, poistenie, polpenzia nás vyšlo pre oboch 754 EUR. Tam sme minuli cca 200 EUR a aj to len pre to že maly chcel všetko čo videl. Odporúčam tam ísť je tam krásne. Inak aj Bulharsko je veľmi lacné len cesta autobusom je dosť dlha.