Dovolenka s deťmi v Turecku. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, chystáme sa s deťmi do Turecka, konkrétne Side, hotel Justiniano Wish Long Beach Side. Privítam názory a odpôrúčania vdaka vlastnej skúsenosti, prípadne na čo sa dať pozor a ako si to užiť. Cestujeme s 8 ročným a 1,5 ročným dieťaťom. Vdaka za Váš čas.

•
2. júl 2016Ahojte, my sme sa vcera vratili z turecka, boli sme v lare vo fame residence hotel. Vyborny hotel, nie je co vytknut. Uz sme boli v turecku viackrat, prvykrat sme boli v hoteli v mensine oproti ruskym turistom, teraz sme isli cez nemecku ck a rusov vystriedali okrem inych narodnosti aj rumuni, turci ci iranci . Ale vsetko v poriadku aj napriek predsudkom. Pri odlete boli zvysene bezpecnostne kontroly, po tom vybuchu v istambule mi to nahnalo trochu nervozity, ale vsetko je v bozich rukach. Ak by som sa teraz rizhodovala o dovolenkovej destinacii, asi by turecko nevyhrali, ale aj napriek tomu sme mali uzasnu dovolenku, ktoru sme si uzili 😉

1
@bejca my sme prave v Adalya, vcera sme pricestovali,hotel je plny nemcov, sem tam holandani, slovakov som tu este zatial nestretla. Prvy dojem hned pokazili, rano o 8 boli vsetky lehatka pri bazene obsadene uterakmi.. dole v hoteli su nejake obchody ,zatial sme tam neboli,jedlo ok ale neskutocne rady pri veceru v jedalmi, stolov je vela takze miesto najdes ale na jedlo sa caka.more je plytke, teple, plaz pieskova bezkamienkov.transfer z letiska 45 min.,len na letisku sme strasne dlho cakali pri Kontrolle, priletelo nas strasne vela naraz. Inak mali sme vecerny let, do Hotela sme prisli okolo polnoci a uplne super funguje restika celu noc keby ste mali hlad...ak este nieco napis...
@lauraa dakujem za info , takze vsetko ok , som rada , my ideme tiez uz co chvilku .... jaj ja sa teda fakt bojim hlavne lietadla 😃 ale vzdy nejako zvladnem 😃 rady na jedlo mi nevadia a som rada ze aj vecer tam je restika , to je super , mozem sa opytat cez aku cestovku ste isli ? a leteli ste cez travel ci ? dakujem 🙂
@macusikzv no ja mam po každý raz uplnu depku z letu :-p proste nenavidim - neznasam vysky 8-( ale tak zatial som vzdy zvladla tak snad aj teraz 😉 a letisko ... no tak to je iny druh strachu u mna teraz .. snad vsetko dopadne ok x-) ale jasne ze sa budeme ponahlat ako sa bude dat 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli