Dovolenka s dieťaťom do roku

anjelicek94
6. sep 2013

Ahojte, chcem sa spytat, myslite ze je dobre brat cca 9 mesacne babetko na dovolenku? Boli ste uz tak napr. v Chorvatsku s babetkom?? Ako to znasali? Dakujem za odpovede. Mam mesacne babetko a buduci rok v auguste chceme ist na dovcu.

katy1979
7. sep 2013

Deti to vacsinou znasaju dobre. So starsim sme boli v takom veku v chorvatsku s mladsim na horach a v kupeloch. V tomto veku su to nadherne dovolenky. Mam na obe kopu spomienok. Deti uplne bez problemov zvladali zmeny.

prasiatko30
7. sep 2013

zalezi od toho ake mas babo - ak je to kludovy cloviecik, ktoremu nevadi zmena tak do pohody ak je samozrejme dieta komplikovanejsie na adaptaciu a musi mat pevny rezim tak sa priprav na to ze tu zmenu prostredia moze znasat horsie.

ja som so starsou zacala cestovat od 3m - a do pohody bolo to absolutne kludove dieta kde som ju zobrala tam bola a vobec nejako nereagovala na zmeny prostredia dokonca spavala lepsie ako doma. cestovanie autom ani lietadlom ju nerozhadzalo. ked sa narodila mladsia tak sme urobili skoro rocny oddych od akychkolvek ciest lebo ona zase prave naopak sa dost zle adaptovala na zmeny a veru sme s nou zacali chodievat na dlhsie cesty az volaco po roku a cesty lietadlom boli napr zabijaky 🙄

awalancha3
7. sep 2013

mrkni si moje albumy.... je tam jeden kde sme boli s malickou, vtedy 7 mesacnou autom na Korzike- a potvrdzujem, jedna z najlepsich dovoleniek......odporucam , ale urcite ist na noc, dieta cestu prespi..... na mieste dovolenky zase bude aspon 2x denne spat a mate cas pre seba, zase treba ale dávat pozor, aby ste si nevybrali total pieskovu plaz, kde sa s kocikom priamo nedostanete, alebo kde je uplny hluk, alebo kde budu ludia musiet prechadzat bezprostredne popri kocíku... rezumé, ak vyberies dobré letovisko, s dietatom nebude problém (také veci, ako nedávat ho na priame slnko a podobne ani nepíšem..... to sa uz spolieham na teba)