Bola niektora z Vas na dovolenke v Tunise,Mahdia,hotel Nour Palace...ake mate skusenosti?dakujem 🙂
@gabrielka79 fotečky mi zatial neprišli ... inak začínam uvažovať že ak by manžel dostal dovolenku žeby sme išli radšej skôr ... už od 23,6, sú termíny ...ak by bola nejaká LM...
@hasleerka odlety sú , ale hotely na ten termín dosť vypredané, skús sa popýtať na onlinoch, Nour Palace je v tom termíne určite vypredaný, dokonca čo viem až do júla, lebo tam chcela termín kamoška a bohužiaľ, a to chcela len dve izby, ba bola voľná len jedna 2+2, a ona chcela dve samostatné izby, - majú už veľké deti
v mahdii sme boli min. rok a nikdy viac..nesla by som ani za polovicnu cenu keby mi niekto nukal..vbc a to iste kolegyna ktora sa vratila tyzden po nas..proste afrika, ziadny zivot nic..len v rezorte a hotovo a to ubytovanie to by bolo na roman..otras, spina...ani zadarmo..
@blondi2 ahoj, z našej strany maximálna spokojnosť, čisté izby, každý deň nové uteráky a osušky, plážové osušky zdarma, animácie, klíma sa ovládala na izbe, slovenská a poľská animátorka, na ktorej naša malá visela každý deň a pridružila sa k nim aj puboška, veľký areál, jedla bolo habadej, naši žili na hranolkách a malá aj na ryži, a boli stále medzijedlá, takže sme občas ani na večeru nešli, poobede v stánku pri šmýkalkách piekli šišky,palacinky a zmrzka, poobede vonku pri bazéne krájali melony, ráno tiež pri raňajkách piekli palacinky, omelety, volské oká, šaláty, zelenina, teplé aj studené mlieko, čo chceš,
puberťáci boli aj na tých športoch plážových, ale nie hneď pri našom hoteli, ale išli sme kus ďalej po pláži, a tam to vyšlo o dosť lacnejšie aj sa dalo s nimi zjednávať,
ak ťa ešte niečo konkrétne napadne kľudne sa pýtaj,
@mk22 áno to je afrika, preto koľko ľudí, toľko chutí, my si chodíme raz za rok užiť , tak že doslova ničnerobiť, ležať, opaľovať sa , kúpať sa v teplej vode, a ak niekto chce ísť poznávať, kúpi si poznávací zájazd a užíva si týmto spôsobom, tunisko, turecko, egypt nie je európa, je to iná mentalita, iný život, iná kultúra, je to neporovnateľné, v rezorte je to ok, vonku musíš rátať so špinou a bordelom 😉
@mskorova Chceme ísť na last minute s odchodom zajtra. Každý nás ale odhovara, že s malými deťmi, aby sme tam nešli (15mesačný a 4rocny). Mám teda obavy. Keď ste prisli do Desolle bella vista dávali ste eura do pásu, aby ste dostali lepšiu izbu? A hotel Desolle riviera nepoznas, aký je? V Monastire je rovnako dobrý piesok ako v Mahdii?
@blondi2 chodia tam aj s menšími bábätkami, aj my sme chodili s malou mala 14 mesiacov prvýkrát keď bola, žiadny problém, nedávali sme nikdy nič do pasu, akosi to tak samo vždy vyšlo, ak máte výhodnú cenu šla by som, my sme mali celý čas nádherné teplé more, kvôli strave sa fakt nemusíš báť, pre bábätká dávali aj postielky, cez obed si pospíte na izbe, a poobede, či už v bazénikoch, alebo v mori, ....
osobne kvôli deťom mi je tunisko výhodné (samozrejme aj cena) lebo sú tam plytké pieskové pláže, kde tie deti dokážu byť celý deň, zbierajú mušličky, stavajú a hrajú sa, (hračky do piesku ani nemusíš brať, to tam majú za pár korún aj priamo v hoteli v tej pasáži), len teda opaľováky deťom určite 50tku,
ak ťa ešte niečo napadne .... 😉
rivieru nepoznám
@mskorova si zlata, dakujem za odpovede ☺ Boli ste aj v juni, či je tam už dosť teplé more a ovzdusie? Ten odlet zajtra sme teda nezobrali, potom sa ide 20teho, tak v ten termin by sme šli. Pozerali sme počasie na budúci týždeň a má byť len 28 C cez obed, zato sme sa rozhodli ešte počkať.
Ozaj baby a ako ste chodili oblečené, keď ste išli na prechádzku do ulíc mimo hotela? Treba si dávať pozor na (pre nich) vyzyvave oblečenie alebo u turistov to akceptuju?
@blondi2 chodíme tak od pol júna, more býva ako čaj, teraz ideme 23eho - kvôli pubošom, teplo tam je dosť, vlani sme zažili búrku prvý deň čo sme došli, a aj dosť fúkalo, ale to aj tí domáci povedali, že to nezažili stráášne dlho, ale ráno bolo už krásne, a tie teploty sú merané v tieni, takže normálne je aj 36 stupňov, sú tam vonku teplomery, a aj 52 stupňov ukazovalo, takže vtedy voda to istí,
a vonku kraťasy tričká, alebo sukňu v pohode, ak ideš aj s mužom nebude problém, keď sú samé baby, tak si to vedia nejako šiestym zmyslom zistiť, a sú otravní, moja segra je slobodná matka a tiež chodí s nami, a vždy ju tam niekto balí, hehe, sa vždy našúľame, ale nikdy nič také extrémne, že by sme sa báli to nie.
@gabrielka79 chcem sa spýtať, či boli v kúpelni tam aj tie sprchové geliky..., lebo niekde to je štandard niekde nie, až viem koľko kozmetiky nabrať, dik.
ahojte my sme s manzelom ked sme nemali malého chodili do tunisu asi 5 raz za sebou bavilo nas to mame pochodene vsetko boli sme aj na fak.vyletoch sahara neskutocna zapad slnka na pusti och to bolo hotel v pusti krasny neskutocny ako tisíc a jedna noc mesity rozne miesta to je na pisanie vela pekne spomienky mame miesta mahdia nabeul sous hotely vsetky 4-5 super ciste maly mal 3 ked sme sa vratili uz s nim do ´mahdie hotel mahdia palace thalasso uzil si tam more to sme uz boli len v areali hotela fakt tunis je pre deti ako stvoreny len pozor slnko je ostre prepacte za chyby som po nocnej a som nespala a este to neskutocne teplo 🙂 🙂 🙂
Napíš mi mailovú adresu pošlem. Chodili sme normálne, nevyžaduje sa formálne oblečenie, manžel mal kraťasy, ja krátke šatičky, malý mal kraťasky a tričká bez rukávov.