Dovolenka v zime so štvorročnou dcérou

lucka3192
29. aug 2020

Ahojte, prosím dajte mi nejaké tipy na dovolenku v zime. Januar/február,so 4 ročnou dcérkou. Čiže niečo vhodne aj pre deti. Cenovo co sme pozerali tak je to veľmi lacné celkovo tak aj preto chceme v zime, ale samozrejme si ísť oddýchnuť. Kde je najlepšie, príjemné teplo. Rozmýšľali sme Egypt, Turecko, len som počula ze more je studené. Ďakujem za každý tip.

sissy27
29. aug 2020

@lucka3192
1. Nikto netuší, aká bude situácia v turecku, tunise, egypte v januári, či vôbec sa tam bude lietať, ako to bude s testami, karanténou...
2. Nenapadlo ti, že pre niečo sú tieto destinácie v januári a celkovo zimných mesiacoch lacné? Nie je to turistická sezóna, hotelové bazény sú väčšinou vypustené, celkovo servis a služby nefrčia na 100% ako počas normálnej sezóny, aj počasie nie je úplne “plavkové”. Netreba sa ulakomiť na lacnú dovolenku, ušetríš si sklamanie.

maca1984
29. aug 2020

Egypt vtedy nie,to je tak akurat na vylety ako pyramidy,Luxor a pod.Druha vec-Egypt aktualne vyzaduje na vstup negativny covid test-ktovie co bude do januara,tretia vec-nekupovala by som teraz dovolenku na januar.

taga
29. aug 2020

@lucka3192 to je fajn, ze ste rozmyslali, ale asi ste len snivali.. Cestovky nelietali ani letnu sezonu kvoli covidu, ty myslis, ze niekto bude lietat do egypta / turecka v januari? Ci kde ste nasli tie lacne dovolenky, ked nateraz nikto nic neorganizuje?

len_nig
29. aug 2020

Na také zimné mesiace asi jediné exotika. Ale nikto netuší, či sa dovtedy bude dať normálne ísť 🤷🏻‍♀️

lenuliatko84
29. aug 2020

@sissy27 blbost.....pred 10 rokmi som bola v január v egypte a aaj bazeny boli,aj animatori,aj vsetko ako v lete.cez den bolo asi 30 stupnov a vecer som si prehodila cez seba tenky svetrik.
Ja by som skor zavzila covid sitauciu a nic nezajednavala

sissy27
29. aug 2020

@lenuliatko84 ako kde. Niektoré hotely fungujú normálne, niektoré na polovičný výkon. Rozhodne nemajú takú obsadenosť ako máj-október, neoplatí sa im držať personál a full service. A hlavne - pred 10 rokmi bolo všeličo inak (a nemyslím zrovna coronu ), takže porovnávať čo bolo vtedy a teraz je bezpredmetné 🙃

luccija
29. aug 2020

@lucka3192 V Turecku určite nie je teplo, keď tak tak Oman, Kapverdy tie mesiace sa chodí Thajsko, Bali nič by som dopredu neobjednavala veľa hotelov dovtedy skrachuje kvôli covid

lucka3192
autor
29. aug 2020

Ďakujem baby, nejdem ešte nič rezervovať ani nič podobné, len informatívne, a neriešime nikdy nič cez cestovku ale na vlastnú past... Cez booking a letenky takisto po vlastnom 🙂len som chcela vedieť kde sa v zime oplatí, kde je vhodné počasie napr na kúpanie, oddych, pre deti a tak.

heidy222
29. aug 2020

Pred rokom sme boli v decembri v Eilate v Israeli, je to uplne najjuznejsie, na egyptskych hraniciach. More malo prijemnu teplotu, vzduch teplota bola Tak na hrane, kupat sa Dalo Len okolo obeda. Treba pocitat aj s kratkymi dnami. Ja by som tiez najradsej hned bookovala Israel na November ale pochybujem, ze sa bude dat cestovat tuto zimu 😢

lucka3192
autor
29. aug 2020

@heidy222 ved to, že človek nikdy nevie, chceli by sme ísť ak sa samozrejme bude dat ak nie siliť to. Nebudem. Ja som sa len chcela informovať ktorá destinácia v zime je naj... A ako chodíte? Cez cestovku ci po vlástnej linke?

loginexistuje
29. aug 2020

my sme davali egypt boli sme aj na prelome december januar aj koniec februara kupanie uplne v pohode aj hotel aj animacie my si rieiše vsetko sami chodime tak ze cast pobytu hotel a cast trip po pamiatkach po krajine za mna je fajm aj maldivy a pod pri havaj ci kuba alebo dubaj ale v aktualnej situacii by som nic neplanovala nema to zmysel ked tak zvazit podla situacie ale planovat dopredu nema zmysel

maciatkolulu
29. aug 2020

@lucka3192 6.12 mŕtve more, eikat, normálne sa musela klíma púšťať v aute, bazény ficali, okolo 30st pre našinca ideálne, Egypt tým pádom tiež minimálne Sinaj, ale určite pre dieťa príjemnejšie 25 st, ako horúčava, more jas e, že studenjsie, takže pozerať hotely s vyhrievaný i bazénmi, pripadne aj interiérovýmu. Na večer treba rátať s o chladením, ale tipujem, že s 4 ročným nebudete vymetat ulice večer. Morský vzduch, príjemné, podľa mňa ideál.
Covid... Ťažko povedať co bude.

maciatkolulu
29. aug 2020

@lucka3192 eilat

lucka3192
autor
29. aug 2020

@loginexistuje jasne ak sa bude dat tak tesne predtým len bookovat, skôr nie, ešte nevieme co vymyslia

lucka3192
autor
30. aug 2020

@maciatkolulu a kde chodievate v eilat? Ktorý hotel alebo rezort, kde je vyhrievaný bazén napr. Poprípade vnútorný..

maciatkolulu
30. aug 2020

@lucka3192 dan panorama, ja íl mam veľmi rada, ale egypt je taky nejaký pre mňa krajší. Aj keď to máš prast ako uhod asi. Ale pri mŕtvom mori v pohode pre našinca je v decembri leto.

nika1971
2. sep 2020

tazky rok na dovolenku, lebo nikdy nevies, co bude...inac my sme boli na kanarskych ostrovoch konkretne tenerife v decembri...bolo super