Hľadám referencie na ubytovanie El Camino v Štúrove

janulkato
8. jan 2020

Ahojte.Pozeram ubytovanie na letnu dovolenku v Sturove na par dni.Osobne si neviem predstavit co sa da robit v Sturove cely tyzden 😁.Zatial sa mi pozdava spominany hotel El Camino.Ma v ponuke aj ubytovanie s ranajkami(co je fajn). Ak ste tam boli niektora ake mate skusenosti?Aka je vzdialenost na Vadas?Do centra?Dakujem.

janinka007
8. jan 2020

https://www.booking.com/hotel/sk/el-camino.sk.html vzdialenosti si vieš zistiť podla google maps easy

ivuska027
8. jan 2020

No ja ti neviem, ale o dost lacnejsie sa ubytujes priamo v areali kupaliska a to tam mas uz vstup na kupalisko, rozne pasy na jedlo, paintball, kino, vodny erobik a ktovie co uz v cene. Pozri ubytovanie elpaso.sk

janulkato
autor
8. jan 2020

Len tazko najst ubytovanie na 3-4 max 5 dni.Si neviem predstavit dlhsi pobyt tam.Pred par rokmi sme boli v Termal ale osobne sa mi to moc nepozdavalo pre ten hluk.

janinque
8. jan 2020

@janulkato ahoj, ja som bola v Štúrove 3x na celý týždeň, s malým synom a vždy bolo super 🙂 Dvakrát sme boli ubytovaní v penzióne Green House - http://www.green-house.sk/izby.html - izby LUX majú fakt pekné a cena bola okolo 50EUR na noc pre dve osoby aj dieťa s raňajkami. Inak sme si robili aj menšie výlety - plavba na lodi, boli sme aj v Ostrihome v aquaparku a zašli sme aj do Budapešti do akvária.