Hotel Chopok v Jasnej a Hotel Grand v Jasnej

bianka...
3. júl 2017

Zvazujem vzdy medzi tymito 2 hotelmi, chceme si ist oddychnut. Zaroven aby si i na 8 rocny syn prisiel na svoje, co sa tyka animacii, bazenu, detske ihrisko. A zaroven aby sme sa i my mali fajn a mali moznost kam sa ist prejst. Neviem kt. z tychto dvoch hotelov si vybrat aby mal fakt kvalitne sluzby, od izieb, stravy, wellnesu, personalu a prostredia...a aby aspon nieco bolo v okoli kam ist...bez pouzitia auta. 🙂 mate niekto skusenost??

adeli79
3. júl 2017

Chopok jednoznačne

natikasim
3. júl 2017

Ja som bola na chopku 2 krát. 1x slobodná a 2 krát s dvojročnou dcérkou. Môžem povedať že je tam síce vonku detské ihrisko a hotel má aj vo vnútri detskú miestnosť no von na prechádzku tam moc neni kde? Pred hotelom je cesta a oproti veľké parkovisko. Takže ak chceš ísť musíš ísť autom ...potom sa už dá. Hotel má pekné ubytovanie no mala som zopár výhrad. Na 4 hviezdu slabé raňajky skoro ako v penzióne. Večere boli dobré. Wellness mne nestačil pre malú tam bol jeden mini bazén- pozri foto na ich stránke. Sauna bola poobede zatvorená. To znamená že keď malá spinkala od druhej tak sa môj muž nudil, lebo saunový svet nebol otvorený. Personál taký ako všade na slovensku- necítiš sa ako hosť ale ako niekto kto ich len otravuje. Bola som tam cvičiť jogu ale už by som tam nešla. Nová časť hotela chopok je pekná no citiš sa ako v bludisku- To bol môj dojem. Možno s 8 ročným sa tam nebudete nudiť. Druhý hotel neviem zhodnotiť no myslím že je lepší.... Možno ti baby napíšu. Želám krásnu dovolenku.

draik
3. júl 2017

Ani jeden, ale smer Hotel Družba. Hotel Chopok má nevýhodu v tom, že stojí vedľa cesty do doliny a niet z neho v podstate kam ísť po vlastných. Z pohľadu polohy je už aj Grand lepší, akurát z hľadiska wellnesu (vlastná časť pre dospelých, spojená pre deti, 25 m bazén) a lokality sa na Družbu v oblasti nič nechytá. Personál nad mieru ochotný, vo všeobecnosti aj strava, aj keď v minulosti mala svoje muchy. Na druhej strane sa v okolí (dole na Bielej púti) stavia.

bianka...
autor
3. júl 2017

@draik vyzerato celkom dobre...velmi zvazujem pretoze dovolenka so stravou nas bude stat tyzden na slovensku 1 000 euro, tak ozaj by som rada, ze kazdy si tam pride na svoje...jasne ze nemozem chciet Hilton 🙂 ale uz z druhej strany...nech nam je tam dobre.

jessicai
3. júl 2017

bianka nemam radu ohladom hotelov v Jasnej. Skor by som isla do Stareho Smokovca alebo Tatranskej Lomnice. Nepotrebujes auto a su tam pekne tury aj pre deti. Ked pojdes na zlavovy kupon urcite usetris a su ponuky kde moze ist dieta zdarma.

subidubi
3. júl 2017

ahoj, chopok nepoznam, ale v GJasna sme boli. Pre deti maju stale nejake akcie, deti sa tam chceli vratit. Okolie bolo tiez super, a jedlo MNAAAAM.

miricka77
3. júl 2017

Ahoj.Ja ti poradim z pohladu domaceho obyvatelstva.Poznam Jasnu,Grand aj Chopok.Ako ti pisu baby,z Chopku peso ist nemozes nikam.Z Grandu sa da.Mozes ist odtial na turu,na lanovku na Chopok,blizko je aj lanovy park,Vrbicke pleso-tam tusim obnovili plavanie na clnkoch.Este je blizko taka drevena vyhliadkova veza.wellnes neviem posudit ani v jednom hoteli.Inak,teraz z Jasnej bezplatne premava autobus do Tatralandie a aj do mesta.Teraz je kazdy piatok v meste na namesti o 19.30 program o zlapani,muceni a vypocuvani Janosika.
Inak,ja osobne by som uvazovala nad Janskou dolinou.Je tam krasne,celou dolinou ide chodnik,peso zajdes do Lipt.Jana,je ta Mincovnickovo(vygoogli),miniatury v zahrade hotela Dumbier,Stanisovska jaskyna,kupalisko.Snad som ti trochu pomohla.

jeniixaa
3. júl 2017

@draik ahoj, ja kazdorocne chodim do hotela Druzba a naozaj ako uz pisala
@draik, ja som tam vzdy velmi spokojna. Krasne prostredie, ochotny personal (co sa na Slovensku len tak nevidi), wellness, prostredie...tie druhe hotely nepoznam...

mirkamirko0809
3. júl 2017

@bianka... nam sa pacilo v hoteli slovan v lomnici uz na urovni za tie peniaze v Tatrach

bianka...
autor
4. júl 2017

@mirkamirko0809 minuly rok ked som bola tehotna sme boli v slovane, sluzby super, ale wellnes velmi slaby, animacie skor pre mensie deticky. Ako na prechadzky s kocikom ok, ale moj syn to by bola... ja sa nudim !!!! 🙂
@jeniixaa tak teraz mam chrobaka tu druzbu aj no neviem...hotel chopok som vylucila, takze bud grand alebo druzba. Co sa tyka animacii pre deticky tak maju dobry program?
@miricka77 dakujem ze mi pise aj domaci 🙂 este som nikdy nebola v Jasnej, minuly rok sme boli v tatranskej lomnici, my sme s juhu u nas 30tky a u vas bolo o polovicu menej a na strbskom plese 3 stupne 🙂 to bol august, to bol zazitok. Taha ma to do Jasnej, urcite pojdeme aj do jaskyni--milujem ich krasa. Potom planujem ist pozriet Villa Betula-to nebude asi daleko, a zas chcem aj dobry hotel kde si vsetci prideme na svoje a oddychneme si a hlavne urobit prieskum, ze kam ist s malou do buducnosti. Nejak ma prechadza chut chodit ku moru, ved aj u nas je tak krasne !!!!

mirkamirko0809
4. júl 2017

@bianka... tak daj potom vediet kde si sa rozhodla a ako to tam vyzera,mozno skusime aj my😉V slovane sa mne pacili izby,teda,ze sme mali dve,lebo ked je len jedna to je o nicom pre 4 člennú rodinu.

jukor
4. júl 2017

My sme boli v Grande 3x, krasne prostredie, cisty pekny hotel, vyborna strava, ale podla mna je to pre mensie deti, animatorky boli super, avsak 8 rocny sa tam bude nudit, bazen je tam maly, takze kupat sme sa chodili inde. Min.rok sme boli vo Villa Betula a ideme aj tento rok, tiez mame 8 rocneho

draik
4. júl 2017

Ja by som si tak tipol, že v súčasnosti to už nebude o výbere, kam ísť, ale kde a čo bude voľné v danom termíne.

mimanr
4. júl 2017

ahoj, my sme boli v Grande so 6 rocnym dietatom a s babatkom. Vsetko bolo v pohode, aj jedlo aj bazenik, prechadzali sme sa po vonku, a pred Druzbou sme sa zahrali na ihrisku.
Mozem odporucit aj hotel Slovan. Jedlo tiez super, je to baby friendly, stale maju nejaky animacny program a bazen je cely usposobeny na deticky.