Hotel s aquaparkom - tobogánom pri mori

didush27
4. júl 2016

ahojte všetci,
bola by som rada, ak by ste sem prispeli svojimi vlastnými skúsenosťami s dovolenkou pri mori. Hľadám inšpiráciu - hotel, destinácia nerozhoduje, ktorý má vlastný aquapark alebo tobogán pre rodinu s 2 deťmi.
Ďakujem za tipy!

sardinka335
4. júl 2016

@didush27 Cyprus Bafra, hotel Kaya Artemis...ma svoje vlastne tobogany pre väčšie deti aj pre mrnusov velke člaptadlo so šmyklavkou na piratsky sposob, krasne more.
http://www.recenzie-hotelov.sk/recenzie/cyprus/...

sardinka335
4. júl 2016

ešte davam jeden tip. Ideme tam cca o 2 rýzdne tak sami sme plný očakavaní, že ako to bude, tak uvidime vyzerá to tiez fajn. Zase severný Cyprus Bafra, hotel Noah Arks...podla diskusii čo som čitala je to porovnatelne s Kaya Artemis.
http://www.recenzie-hotelov.sk/recenzie/cyprus/...

ovaaa
5. júl 2016

Bulharsko Dit Evrika beach hotel.. Animacie, ihrisko, vnutorny kutik, toboganya bazenova cas pre velke deti, to iste oddelene pre mensie deti, hned pri plazi, vlastny bar, lehatka v cene... 🙂

whitecat666
5. júl 2016

@didush27 Zalezi kolko chcete investovat a ake krajiny pripadaju do uvahy?
Ja ti radim ako raj pre deti s toboganmi urcite Atlantis, Dubaj.
Ak vam nevadi ist v momentalnej situacii aj napr. do Turecka, Tuniska alebo Egyptu tak tam zozeniete teraz top sluzby za malo penazi.
Najdi si krajinu, ktora vam je najblizsia a hotel dopasuj podla vasich poziadaviek podla tripadvisoru.

andrejka1974
5. júl 2016

my sme boli minuly rok na zakynthose Zante Imperial Beach ****bolo v pohode, len zial kuchar sa nevydaril strava bola dost zla , ale inac more blizsko superny animatory