Hotel Sitno alebo hotel Patince?

sunny15
27. máj 2019

Ahojte rozhodujem sa medzi hotelom Sitno vo Vyhniach alebo wellness hotelom v Patinciach...máme 6rocneho syna,ake máte skúsenosti,odporucate pobyt v niektorom z nich? ďakujem

barcelona94901
27. máj 2019

@sunny15 určite Sitno ,aj to okolie ,neni o čom a pre rodinu s deťmi uplny ideál

bubinovci
27. máj 2019

V Patinciach sme neboli, ale do hotela Sitno sa vraciame kazde leto, deti to tam zboznuju a my tiez 😊

danula.ch
27. máj 2019

@sunny15 v Sitne som bola 3x a mám pocit, že je to tam každým rokom drahšie. Je to hotel orientovaný hlavne na deti, aspoň čo sa bazénov týka, majú tam viac možností, ako dospelí. Chýba mi tam klasický rekreačný bazén s bublinkami a virivkami. V lete je von iba jeden bazen, detsky iba nafukovaci a castejsie bol sfuknuty ako nafuknuty. Reštaurácia býva preplnená aj mimo sezónu, nestíhajú spratavat zo stolov, bežne sme si príbor zhanali sami. Mam pocit, ze je tam viac malych deti ako dospelych, vsade je hluk, krik, uz mi to tam posledny krat liezlo na nervy a to mam 3 vlastne deti. Kava aj v bare mi ešte ani raz nechutila. Inak jedlo je výborné, veľký vyber. Animacie super, ale Kopko a Svetluska sa ukážu len občas, za väčšinu aktivit sa dopláca. Na tie ceny pobytov by malo byť viac aktivít v cene. Prostredie je nadherne. Za mňa pomer cena a kvalita idú smerom dole.
V Patinciach som ubytovana nebola, ale čo sa týka wellnessu v hoteli, mne viac vyhovoval. Tu majú čo robiť aj dospeli, klasický wellness pre celú rodinu. Aktivít a animacii nie je toľko čo v Sitne, ale stačí to. Bazeny su tu urcite lepsie, von je plavecky s toboganom. V cene by mal byt aj vstup na susediace kupalisko a tam je tych bazenov naozaj vela. Mimo hotela je tiez co-to robit. Škoda, že prostredie je menej atraktívne, hotel je v areáli kúpaliska a ostalo v ňom veľa schatranych rekreačných chát z dob socializmu. Voláme to tam mesto duchov.
Pokiaľ idete hlavne kvôli bazénom, uzit si vodu a leto, šla by som do Patiniec. Sitno je tiež fajn, ale tam by som šla mimo sezónu, lebo veľká väčšina bazénov a animácií je aj tak vnútri.

katie233
8. jún 2019

Zalezi aj od toho, co od pobytu ocakavas...inak pekne to zhrnula @danula.ch
My sme minule leto stravili dovolenku prave v tychto dvoch hoteloch. V Sitne sme boli prvykrat, v Patinciach tretikrat. Mne bol blizsi hotel Sitno. Aj ked nemaju tolko bazenov. Viac mi vyhovovala strava, prostredie, aktivity. V Sitne to zilo do neskoreho vecera. V Patinciach po 8 nebolo co robit :(

kofoluska
18. jún 2020

@sunny15 Ak sa rozhoduješ medzi týmito dvoma hotelmi, tak Patince určite nie. V Sitne sme síce neboli, ale to máš dobre zhrnuté vyššie.
V Patinciach sme boli v máji 2017 a teda otras. V reštike nám po stoloch lozili mravce (nie, nerobím si srandu), vo wellnesse sme ich tiež pár videli. Bežne sa stávalo, aj za chladnejšieho počasia, že nechali dvere do vonkajšieho areálu pootvárané a v bazénoch bola tým pádom strašná zima. Zamestnanci chodili medzi vonkajškom a vnútrajškom v bagandžiach od blata, to blato sme museli my následne okolo bazénov obchádzať, nikto sa neunúval to spratať hneď. Keď som potrebovala ísť na toaletu, tak to bol veľký zážitok. Vody toľko, že som sa mohla kúpať priamo tam.
Izba bola veľká, prístelka otlčená, poškodená, len tak vlastne drevený rám položený na zemi vedľa manželskej postele. V kúpeľni okolo izolácie vane plieseň, umyté celkovo len tam, kde to vidieť, akonáhle som sa pozrela niekam, kde sa bežný hosť nepozerá, tak nič moc teda. Nie raz sme cestou na raňajky stretli upratovačky, ktoré vysávali a vytierali podlahy naozaj len tam, kde nepotrebovali ísť pod nábytok či nebodaj nábytok odložiť nabok. Je tam malý detský kútik. V čase, keď sme tam boli, som mala pocit, že tam nikto neprešiel vysávačom minimálne mesiac, ak nie viac. Hračky polámané, porozbíjané.
Strava sa dala, aj keď teda žiadna sláva to nebola. Ale ok, najedli sme sa vždy. Obsluha v reštike aj personál celkovo bol fajn, len celkový dojem z hotela kazili veci, ktoré som vymenovala vyššie. Rozhodne to nie je hotel, do ktorého by som sa chcela niekedy vrátiť a keď si ho porovnám s inými hotelmi s rovnakým počtom hviezdičiek, tak tomuto by som tú jednu rozhodne zobrala.
Okolie je aké je, nie je tam veľmi čo robiť, pokiaľ neplánujete len čvachtať sa v bazénoch vonku a využívať každý deň kúpalisko vedľa hotela. My sme sa tam naozaj dosť nudili a ani na obedy sa nedalo veľmi nikam chodiť (mali sme polpeniu), všetko bolo od ruky a bolo nutné ísť autom.

Písala som im po pobyte aj recenziu na FB a posielala som im aj konkrétne fotky. Tak snáď s tým niečo odvtedy spravili, ale akosi nemám chuť si to ísť overovať na vlastnej koži :D

sunny15
autor
18. jún 2020

Vdaka za recenziu,nakoniec sme si vybrali Sitno,nakolko som čítala viacej zlých recenzií na tento hotel.

glass99
20. júl 2020

Sitno je pre bohatých priemerne zarábajúci tam tazko si dovolí ist

kofoluska
20. júl 2020

@glass99 Nic v zlom, ale ked sa niekto na ten hotel pyta, tak asi ma na to, aby si to tam zaplatil.

carodejkadorot
20. júl 2020

Sitno jednoznačne, mali sme možnosť byť v oboch a do Sitna sa vraciame každý rok 🙂 pre decká top

lenka13021
20. júl 2020

My sme sa vrátili v piatok z Patiniec. Izbu sme mali čistú, raňajky v pohode aj jedlo bolo chutné. Tiež si myslím, že to nie je na 4* hotel. Môj dojem, je že hotel je zameraný na deti. Skoro každú polhodinu boli nejaké animačné programy. Vonku pri bazénoch bolo aj pekné nové ihrisko, trampolíny. Mala som pocit, že ak by som mala 6 ročné dieťa, tak by sa tam určite vyhralo. Inak tam naozaj nie je čo robiť, po 8 je už kľud, čo by mi vyhovalo pri malých deťoch. Aspoň to neruší deti pri spaní. Otázka je, že na koľko nocí chcete ísť. My sme boli 4 noci, ale každý deň sme si robili výlety do okolia, inak by sme sa unudili. Ale moje dieťa má 13 rokov, pre ňu tam bola ozaj nuda. PS: Bolo veľa rodín s deťmi od 4 do 10 rokov, tak o kamarátov by nebola núdza..🙂

glass99
20. júl 2020

@kofoluska a co? Dala som svoj nazor je demokracia tak co ta to akože s...e? 🙈🙈🙈

kofoluska
21. júl 2020

@glass99 A z čoho usudzuješ, že ma niečo s..e? Tiež som napísala svoj názor. Mimo to autorka sa pýtala na skúsenosti - nie na Tvoj názor :D

mmmonika
24. júl 2020

@lenka13021 Prosím ťa, pridala by si nejaké real foto?