Hotel v Turecku - Side

alz_24
24. jún 2018

Ahojte, prosím poraďte mi. Ktorá ste boli v Side v akom hoteli, alebo odporučte nejaký hotel a môžete napísať aj cez akú cestovku ste boli. Ďakujem 😊

kwetynka
24. jún 2018

Ahoj, my sme boli v Melas resort Side... nema chybu, strava, ubytko, sluzby na urovni, priamo na plazi, decka sa vyblaznia na toboganoch a vylezies z resortu hned do maleho mestecka ... A promenadou peso za cca 30 min sa dostanes do Side, kde je co pozerat ...boli sme cez orex, o tri dni ideme tou istou cestovkou, len do ineho hotela, tiez Side, len z druhej strany ...

nika_ke
24. jún 2018

Minuly rok sme boli v Horus Paradise Luxury Resort cez Turancar. Tak velmi sa nam tam pacilo, ze tento rok tam ideme znova. Tentoraz cez Fischer, lebo Turancar mal nas termin vypredany.
Tiez sme uvazovali nad Melas resort 😉
Pred 4 rokmi sme boli v Iz flower cez Hechter vo velkej rodinnej izbe s priamym vyhladom. Tiez sme boli spokojni. Len ti Nemci stojaci v rade lred dverami na veceru uz o 18:45, pricom vevera zacinala o 19. 😀 My sme boli 3, takze volny stol sme si vzdy nasli. Vacsie skupinky s tym mali po 20h trochu problem, kedze je to mensi hotel.

sasunka
24. jún 2018

Ahoj, my sme boli v Melas Village, take male vilky v krasnej zahrade, detsky klub, animacie pre deti no zaroven pokoj pre dospelych. Teraz sme v Beleku - blizsie z letiska ako Side (to bolo dost rozhodujuce) Rezort sa vola Paloma Grida, ako stvoreny pre deti, dokonca tu maju deticky na terase vlastnu jadelen. Detsky klub ako velka skolka, otvoreny cely den. Bazeny teplucke. More tiez teple a pozvolny vstup, piesok jemny. Fakt odporucam aj ked lacne to nebolo. Chodime cez Pegasusagency - manzelsky par co vzdy dobre poradi.

baumka
24. jún 2018

Odporúčam Paloma Oceana Resort,ale neviem,či ho majú slovenské ck. http://www.palomahotels.com/en/paloma-oceana-re...

Výborné hotely(ak chceš len tie priamo na pláži) sú napr. aj Royal Dragon, Aydinbey Kings Palace, Kamelya Hotels, Seashell,Sunis Evren Beach.Sunis Kumkoy Beach a kopec ďalších....

lienka254
24. jún 2018

My sme boli vo Waterside Resort and Spa,sli sme cez nemecku cestovku a bola to najlepsia dovolenka,na akej sme kedy boli.

jahodnicka
24. jún 2018

Side mare resort and spa. V patek jsme se vratili a idealne bych chtela v zari znova. Bylo paradne. Vynikajici sluzby

didulav
2. aug 2019

Dovolenka v Turecku Side la grande

jajka0211
12. feb 2022

@lienka254 prosim Vas a nebolo na plazi hlboke more? Citam recenzie ze nevhodne pre deti ☹

barborakarin
8. mar 2022

@kwetynka ahoj prosim ta neboli v mori skaly,kamene atd? Lebo som to teraz citala na tripadviser,tiez by sme chceli ist,ale najmenšieho mam ročného a piesočnatá plaz je podmienkou.dakujem za odpoved

amiaja
8. mar 2022

@alz_24 my sme boli v Kamelya Selin a boli sme spokojni
Asi jeden den sa nedalo kupat, bola cervena vlajka, inak v pohode, vstup pozvolny, trochu vlny ale dalo sa.

baumka
8. mar 2022

@barborakarin vyberte si iný hotel, sú tam skalky aj hrubší piesok a hlboká voda po pár metroch, naše ck píšu,že je hotel v Side, kde sú z 95% pieskové a pozvoľné pláže,ale tento hotel je za Side pri meste Manavgat a tam sú pláže ako som opísala.

barborakarin
9. mar 2022

@baumka dakujem,vybrali sme club grand side

jajka0211
9. mar 2022

@barborakarin a rezervujete si teraz dovolenku? my už máme rezerve, ale rozmýšľame či nezrušíme kvôli Ukrajine... či myslíš, že bude všetko ok?

baumka
9. mar 2022

@barborakarin dobre ste urobili, tam je super jemný piesok a super dlho pozvoľný vstup do mora 👍

barborakarin
10. mar 2022

@baumka nakoniec sme ju zrusili🙈nakolko nam telefonovali z cestovky ze sa zajazd navýšil o 400€ co je pre nas dost….cize bez poistenia cca 3700€ a to uz sme nevzali.teraz mam v merku a do zajtra zrejme vyzalohujeme adalya oceán deluxe,vychadza bez poistenia 3170€ na 11dni….

barborakarin
10. mar 2022

@jajka0211 neviem,bojim sa tiez,ale ked nebudeme zit teraz tak kedy? Doteraz tu bol a stale je covid-cize sme sedeli doma,teraz strasna vojna….mam pocit ze z jednej katastrofy do este väčšej…rozhodli sme sa zálohovať a dúfať

baumka
10. mar 2022

@barborakarin Adalya je tiež super 👍 A ano, ja som za to, že cestovať,keď sa dá. Doma je to na prášky- rádio, tv, kolegovia atď, všade len všetko negatívne a psychicky sa každý potrebuje dať dokopy. My sme aj posledné 2 covid -roky boli práve aj preto pri mori, a veľmi to pomohlo zabudnúť na chvíľu. Tam človek je na pár dní v inom svete. Po návrate domov aj tak všetko na nás počká.