Kam na dovolenku k moru začiatkom januára 2013?

zuul
16. dec 2012

Ahojte maminky, chceli by sme vypadnut. Obe deti su vkuse chore, alergici, tak ich chceme ist prevetrat k moru aj teraz v zime. Nemate nejake dobre typy na hoteli primorske? Kde sa Vam pacilo, kde ste boli spokojni?
Spanielsko, Turecko, Mallorca, Cyprus.... Dakujem Vam velmi pekne za Vase postrehy.

zuzuj
16. dec 2012

Ja nemam dobre tipy...... ale strasne v dobrom zavidm, super napad a hned by som isla......

ivka_666
16. dec 2012

Ahoj ja ti neviem poradiť z vlastnej skúsenosti ale..... Kolega si veľmi chváli Mallorku (bol tam už viackrát), kolegyňa zase Cyprus. Ja som bola v Turecku, ale more ma príliš neoslovilo oproti iným krajinám, ktpré som navštívila. Bolo tam fajn teplúčko, boli sme tam ešte bez dcérky, ale bála by som sa tam ísť s malým dieťaťom. Kolega tam bol na svadobnej ceste v oveľa lepšom hotely ako my a bol 4 dni aj s manželkou v nemocnici na infúziách kvoli hnačkám. Veľa ľudí si Turecko chváli tak neviem ;) Španielsko je super - boli naši v Andalúzii. Mne sa veľmi páčilo napr. na Kanároch - super pre deti ;)

liz_lemon
17. dec 2012

v januari by som urcite nesla na Mallorcu, nebude tam pocasie na kupanie, skus skor Egypt, mozno Tunisko, ale asi naidealnejsie by bolo ist niekam velmi daleko, kde je teraz leto

lenka1108
17. dec 2012

my chceme ist so sestrou a detmi v marci do egyptu. takze ja som za egypt 😉

barbora111
17. dec 2012

na zaciatok januara neni ani jedna z tychto krajin co si napisala vhodna podla mna,nebude tam moc teplo,ani kupat by sa nedalo.Najlepsie niekam dalej tam bude v tomto obdobi dobre pocasie alebo pockat a ist neskor.

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wewe8584
17. dec 2012

V januari odporucam Thajsko 🙂 je tam krasne, akurat v zime tam neprsi, takze si uzijete paradne slniecko 🙂

mirka285
17. dec 2012

v januari nie je teplo ani v jednej z tych destinacii co si napisala...takze to by boli vyhodene peniaze,ja tiez odporucam Thajsko 😉 do Thajska chodia ludia aj s malymi detmi,je to tam ok..

zonjushe
17. dec 2012

Cyprus je v januari vhodny na spoznavanie krajiny, urcite nie na kupanie a pod. letne zalezitosti..zalezi na tom, za akym ucelom chcete krajinu navstivit..

ivona2010
17. dec 2012

ja odporúčam Thajsko, Kuba...ale to zasa nie je moc pre maličké deti, inak v januári sa v krajinách, ktoré sú k nám bližšie a teda menej hodín v lietadle, asi moc nezohrejete e neokúpete, ked tak snád ten *Egytp, my sme boli v lete a rozprávali sme sa sa s domácimi, že vraj v zime tam býva okolo 22-24 st.a more takisto 🙂

ducci
26. dec 2012

naozaj v januari je teplo asi len v zdialenejsich destinaciach - tajsko, mexico,...mozno egypt a dubaj ale asi az v marci tam zacne byt prijemne teplo