Kam na dovolenku s ratolescáma?

slobodnabaculka
17. júl 2014

Čaute baby? Tak zas tu vás ňúram v diskusiách se svačinu v ruce a hledám neco šitého na míru. Nevíte kam se vibrat na dovolenku, uš mám celý byt zakutraný katalógama a nevím se roshodnút, kde jíst s ratolescáma na dovolenku. No nemalo by to pretáhnut moj mesačný žganec, co je asi tisic sto eur. Nejaké Chrvatsko alebo podobny tlačenicový ošál na pláži asi nehledám, skrej rozlahlejší pláže, abych se klidne pomescila medzi deky, to víte jsem porádna vazba a nejaké metre štvorečné aj zaberu.
Četla jsem že napr. v Turecku jsou dobré žgance, porádne se tam dá nadlábnut, jsou tam rozlezlé stoly plné jídla a aj sladkosti pro decka. Kukala jsem sú tam aj trhy, kde bych si nakupila nejaké korále a malým nejaké reteze kolem krku. Len se bojim co jsou ti Turci za lidi, nevezme mne tam nejakí alipša bokem a neunese mne hore Araratem preš púšť do háremu? Chtela bych aj neco bezpečního, nech se dzeciská vikúpu morem, porádne užiju vody, veď víte nekdy neni ani u nás dosci. A ješče by tam mnel být hotel ze satelitem, nech je po výdatní večeri co sleduvat, trebárs aj teho ich Fatmagúla, když uš nebude signál na mého uhrančivého Fabrizzia. Tak kam by ste se vibrali vy? kde je vobec dobre, plno jídla, zábavy, pohody a tak? Kde se višantíme do sýtosci?

jaruska8
17. júl 2014

@slobodnabaculka To Turecko odporúčam. Tam ani telenovelu nemusíš pozerať, tam ju rovno zažiješ. 😀 😀

yanni
17. júl 2014

@slobodnabaculka uz davno som sa tak nezasmiala. Super napisane. S tebou musi byt ale sranda 😉 😀

misinka26
17. júl 2014

Perfektne napísané, sa tu šúlam ( ale v dobrom ) ... veselé kopy mám rada 🙂

slobodnabaculka
autor
17. júl 2014

@yanni Veru moje! Aj je, všichni naokol tu majú ze mne brušnú svalovicu. Na dovolenke bude dobre, uš to vidzím, jenom ješče vibrat porádnu.
@jaruska8 dík za radu moje!

yanni
17. júl 2014

@slobodnabaculka A kolko mas tych ratolesci? 😀

slobodnabaculka
autor
17. júl 2014

@yanni Tak vsadila jsem na nepárny počet, abych mala štestí v živote, tak mám sedum klackú. Je to akurát, ani né málo ani veľa, uš vác bych asi nesnésla. Nekdy narobia rádne veľa kriku, když se opaluju horeznak na lehátku a behajú kolem mne. Ale vím si s nima rady, když je zle, tak bachnu pescú do stola a je chvíli klid. Jinak ich mám nejradši na svete, ani pekáč plný dobrot bych za nich nemenila, aj keď nekdy...

yanni
17. júl 2014

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 @slobodnabaculka 😀

misinka26
17. júl 2014

@slobodnabaculka Tak to máš veselo doma 🙂

slobodnabaculka
autor
17. júl 2014

Náááá, ješče musím viskúšat aj nejaké plavky, asi projedu pár nákupních center. Možná se nachométnu aj do tí Bratislavy, ževraj v Euroveje se dá nakúpit za babku všecko od špendlíku až po autoplachty. Tí plavky, keré jsem nosila v šestnáctich na Balaton tak múžu použit jedine jak vreckovku na utíraní potu z čela. Teďkaj bych potrebovala nejakú porádnu síťovinu elastickú, nech mne to nikde netasí v bokech.

slobodnabaculka
autor
17. júl 2014

@misinka26 Tak je moje! Ale pomáhajú, nikdy neni nic nehané jenom na mne, vidzíš, sekírovala jsem jich od malička a teďkáj mne poslúchajú na slovo. Když povím, že treba preladiť satelit na jiho-východ, uš v tem momente je z nich nekterí na streche, když povím jedeme na drevo do lesa, porád mají všichni obuté bačkórky a nikto se neodúva jak zralý egreš.

ikke
17. júl 2014

za tisic sto eur se sedmima klackama tak pesi do istanbulu... a na balatone sa ti nelubilo? a vobec, naco sa trepac volade, sak za humnama z vranova mate vyhodnarske more...

klincek
17. júl 2014

@slobodnabaculka Turecka sa neboj, jedine ak si stihla blondinka, co ako citam nehrozi🙂.
Ale zase s tvojim rozpoctom (nehanbis sa, niekomu to nestaci ani na kruzky pre decka 😅) by snad stacila aj nejaka poriadne velka vodna nadrz, nech mas pocit sirej dialavy..len si prines sol (najlepsie morsku) a dochut si vodu.
A telenovelu mas vsade okolo seba - nazivo. Staci chvilku pozorovat kolegov v robote, susedov, mamicky na ihrisku, proste ten kazdodenny zivot 😉 A mozes sa aj zapojit do deja, nech si tiez serialova "hvezda, co sa nezda". Tak krasnu dofcu! 😀

dejnas
17. júl 2014

@slobodnabaculka a zas ten fabrizio! a furt neviem, ktorý to je 😀 😀 😀

yanni
17. júl 2014

@klincek alebo ist na MK. Tu je tych telenovieeeeel..... 😀 😀 😀 😀 😀

slobodnabaculka
autor
17. júl 2014

@dejnas Moje, už ho mám ve fotobloku v profile. Když bude horší den, stačí jen skouknout a vyjasní se.

slobodnabaculka
autor
17. júl 2014

Tu teďkáj čtu v katalógu, že je ultra all inclusive a ješče aj all inclusive. To jako co má byt? To akože v all inclusive hotely po sedumnáctem koláči dojede nejaký alipaša z kuchyne a poví mi: "Tak uš dost! To by uš stačilo, choďte hore na izbu a kukajte teho Fabrizzia" jinak po turecky by to bilo takhle ""Yani zaten yeterince! Bu kadarı yeter, Fabrizio inci odası ve kukajte kadar gidin" 😀 😀 😀

To akože v all inclusive hoteloch mají fakt nejakých zamestnancú, kerí rátajú, kolik kdo zjí koláču, alebo se budu muset odvážit pred a po jídle, aby vedzeli kolik kil žgancú jsem pojela?

To radši pojedu na ultra all inclusive, nech se nemusím omezovať a dát si porádny dlabanec a kolik se mi bude chtít zbaštit.

dejnas
17. júl 2014

@slobodnabaculka jáááj, už viem... to je ten z rivombrosy, tuším? 😀 (nekukala som to, ale reklame človek neujde 🙂 )

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slobodnabaculka
autor
17. júl 2014

@dejnas Nekukáš na to? A jak to? To si nevím prectavit, že bych vinechala z teho neco.
Ja jsem si včera pri tem osumnáctem díle aj poplakala a to bilo v maďarčine, takže presne jsem nededzela oč šlo.