Kde je v Grécku najkrajšie?

9. dec 2022

Ahojte. viete mi poradit, kde v grecku je podla vas najkrajsie? Chceli by sme konecne niekam na dovolenku (dve dospele osoby) no nevieme si vybrat. Peknych obrazkov je plny internet, ale kde je ozaj najkrajsie. Bolo by super keby je vedla seba aj kamienkova plaz, aj pieskova. Dakujem. Potesili by aj nejake fotky.

matabb73
9. dec 2022

Ja milujem Chalkidiki. Sú tam síce skôr pieskové pláže, ale nádherné. Hlavne Sarti je velmi pekné a pláže okolo neho. Veľmi sa mi páčilo aj na Rodose v Kolymbii. Tam boli kamienkovo pieskové pláže. Menšie mestečko, krásne pláže a na grécke ostrovy pomenej ľudí.

matabb73
9. dec 2022

Je tu skupina Autobusom, autom do Grécka a tam baby pridali aj fotky zo Sarti. Pridaj sa do skupiny a popozeraj.

autor
9. dec 2022

@matabb73 kolymbiu sme pozerali, tam su prave 3 druhy plazi hned vedla seba. to vyzera super zatial.

autor
9. dec 2022

@matabb73 chceme letecky vyskusat. . ale pozriem to

flimelka
9. dec 2022

Moc sa nam pacilo na rhodose. Boli sme vo Faliraki v hoteli evita bay. Prijemny maly hotel s pieskovou plazou blizko centra - peso asi 5 min. Autobusom sme chodili do hlavneho mesta cca 20 min jazdy. Auto sme si pozicali, ked sme boli v lindose, v zatoke motylou a tak po ostrove. Mne sa tam velmi pacilo

autor
9. dec 2022

@flimelka udolie motylov sme pozerali na youtube 🙂 15 motylov sediacich na strome s machochom. Lindos pozeram teraz a pekne mestecko. Leb vela ludi pisu ze rhodos je vyschnuty.

u2jana
9. dec 2022

Mne sa páčilo na Kose, sice fukalo, ale krasna velka plaz

elenajezova
9. dec 2022

My sme boli v Lindos Princess a bolo super....

autor
9. dec 2022

@elenajezova to je na rhodose?

u2jana
9. dec 2022

@flimelka ten evita bay vyzera super, more a plaz boli ciste? S jedlom ste boli spokojni?

babina_33
9. dec 2022

Za mna takisto najviac Rhodos. Najkrajsie zazitky, najkrajsie more, prostredie, vsetko. Pacilo sa nam tam velmi.

prunee
9. dec 2022

Na Rhodose sme boli toto leto, prenajali sme si auto a cely ostrov sa da v pohode precestovat, vyberat si plaze, spoznavat, nam velmi ucarovala plaz Tsambika, teda jej okrajova prirodna a kludna cast.

viestta
9. dec 2022

Mne sa pacila Olympijska riviera.

matabb73
9. dec 2022

Aj Chalkidiki sa dá letecky.

ivetaivan
9. dec 2022

Za mňa topka Chalkidiki SARTI💙🇬🇷💙

danielka20101989dadus
9. dec 2022

Za mňa Rhodos, hotel Romanza Mare 2, asi 5 minut id hotela plaz, more, úžas. Dufam ,že raz tam ešte dôjdem

queen_mary
9. dec 2022

My sme boli santorini, to je fajn tak na 5 dni, poziciate stvorlkolku a jazdite. Plaze nic moc, ale tie vyhlady, atmosfera, ze wow. Treba najst dobre ubytko, my sme mali izbu s vlastnym bazenom a bolo to top. Este si ka.osky chvalia mykonos.

autor
9. dec 2022

@queen_mary Na santorini bola svagrina, ale vraj nic moc. Kopa domov ako aj na lindose. Ten rhodos sa mi zda lepsi, aj z toho co pisu.

gr3tch3n
9. dec 2022

Grécko vie ponúknuť každému čo si žiada, milujem to tam.. ja však poradím niečo nie "populárne" - Skopelos, alebo ak chcete väčšie nočné "vyžitie" Skiathos. Ďalej Paxos, alebo precestovať juh Peloponézu. Záleží, či chcete len oddychovať v rezorte, alebo požičať skúter/auto a objavovať.

autor
9. dec 2022

@gr3tch3n skopelos a paxos nemaju letiska, a daleko sa tam este plavit na lodi. Resp. skopelos je vraj prehnane preplneny muzikalovymi nadsencami.

larena
9. dec 2022

Koufonisia😍🌊maličký ostrov ktorý skoro nikto nepozná, ale o to krajší.Ale tiež tam neni letisko takže ak hľadáš len ostrov kde je letisko tak to skôr tá klasika..neni to ale taký problem sa tam dostať

gr3tch3n
9. dec 2022

Áno, to je pravda, treba tam ísť loďou, čo môže byť pre niekoho nepohodlné. Čo sa týka muzikálových nadšencov, tí sú zameraní na konkrétnu pláž a kaplnku z natáčania, inde nebolo vôbec plno ľudí.
Ešte mi napadol Thassos 😊

matabb73
9. dec 2022

Mne sa páčil aj Thassos. Len ten má skôr pieskové pláže. Pripomína mi Chalkidiki. My sme boli na Golden Beach. Krásna pláž, ale na môj vkus veľa ľudí. Oplatí sa tam požičať auto a pobehať všetky pláže. To si všetci chválili.

danieladeley
9. dec 2022

Byvala som na Rodose a v Kolymbii som sa vzdy citila ako pri Domasi, sami slovaci a cesi, toto by som teda na dovolenke pocut nechcela :D Inak je to krasny ostrov, len treba ist mimo vychyrenych turistickych miest a tam je ozaj krasne.

queen_mary
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matabb73
9. dec 2022

@danieladeley my keď sme tam boli, tak tam bolo málo Slovákov. Všetky možné národnosti Európy tam boli. Aj v hoteli kde sme bývali. Tam sme boli my a už len jedna rodina.

queen_mary
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
queen_mary
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
9. dec 2022

@queen_mary presne toto. Betonove peklo. Mne to ako prve pripomenulo romsku osadu o dve dediny dalej.😁 Keby si chatrce namaluju na bielo. Ziadna zelen ...

autor
9. dec 2022

@matabb73 co sme pozerali tak thasos ale maloktora cestovka ponuka ako all inclusive. Asi len 3 hotely su take. Ale ostrov je to pekny zeleny.