Kemp v Chorvátsku

adach
21. jún 2021

Neporadite fakt dobrý kemp v chorvátsku? 🙂 Ďakujem

adach
autor
21. jún 2021

@gbgb chcela som aj osobne skúsenosti 🙂

sun_shine_2020
21. jún 2021

@adach Nam sa pacilo v Camping Park Umag - bazeny v areali, fajn vstup do mora, chodnicky kde sa deti bikovali alebo kolobezkovali, obchod so zakladnymi potravinami v areali, ciste wc a sprchy.

dominka11
21. jún 2021

@adach nam sa paci na Krku Omisalj, potom Istria, Lanterna camp pri Poreci, Zaton je v pohode tiez.

matapo
22. jún 2021

...Kemping park Umag, ako bolo vyssie spominane, ale areal super, mi sme zvolili mobil housy tie nadstandard aj so sukromnym bazenom, tie nadstandardne su perfektne, cely kemp super, ale more a plaze podla mna nie az tak udrziavane na taky velky kemp, su vyseky kde su pekne, upravene ale vela usekov je len tak nadivoko a niektore teda uplne nevhodne na kupanie, az priam odpudive. V stane sme boli v Rovinj v kempe Amarin - uplne perfektny, nepredrazeny, bazeny kusok od stanu, vela sprch, veciek, plaze krasne upravene aj s atrakciami (aj ked zas su tam velke kamene na niektorych miestach, sa tak blbo lezie do vody, ale su aj betonove vstupy - chodnicky do vody. Vela vln - nevyhoda pre male deti ☹ Tento rok sa tam opat chystame.

gbgb
22. jún 2021

@adach boli sme tam 2x. Osobne je lepsie ist tam pocas hlavnej sezony,ked to je trosku drahsie, lebo je tam vacsi klud. Kempova cast sa tiahne od plaze cize do vody od stanu sme mali fakt asi 40 krokov. Je to asi 1km od vstupu do NP a nastupu na turisticke trasy.
Nevyuzili sme nikdy hotelove sluzby, tak to neviem posudit.

rainee
15. aug 2022

Bol niekto v Camping santa marina Lanterna/Istria? https://www.santamarina-camping.com/ Neviem sa dopatrat aka je tam plaz vhodna pre deti.