Kočík na dovolenku, čo nezačne hneď hrkať

Zodpovedané
9. apr 2019

Dobrý deň,

chystáme sa na dovolenku a potrebovala by som poradiť aký kočík kúpiť, aby zabral v kufri čo najmenej miesta (resp. o rok vhodný aj pre let). Máme ročnú dcérku. Ideálne by bolo ak by som ho mohla použiť aj po dovolenke, avšak bývame v kopcovitom teréne s rozbitými chodníkmi. Cenový rozpocet nemám stanovený, no nechcela by som žiadnu rachotinu, ktorá začne hneď hrkať. Neviem, či by bol vhodnejší športiak alebo golfový kočík. Nechám si poradiť.

Ďakujem krásne za radu 🙂

Ahoj,

rátaj s tým, že ak to má byť kočík aj do lietadla, nebude to vyslovene tereňák. Sú to skôr mestské modely.

Ak však potrebuješ o čosi väčšie kolesá, fajn by bolo zvážiť Cybex Eezy S+. Okrem neho by som pozerala aj na GB Qbit+ s gumovými stabilnejšími, zdvojenými kolesami, prípadne aj Mountain Buggy Nano.

Cybex Eezy S+


Cybex Eezy S+


Mountain Buggy Nano V2

Na inšpiráciu ti spomeniem aj novinku, ktorá je po novom dostupná aj u nás - Omnio Stroller. Vďaka veľmi špecifickým kolesám prejde aj horší terén. Inak je ľahučký a skladný, priestranný aj pre veľké dieťa.

Omnio Stroller

A golfky, ak nechceš hrkálku, neodporučím. Vyhrkáš im oddelené rúčky - ktoré sú aj nevýhodou pri šoférovaní, ktoré vyžaduje obe tvoje ruky. Okrem toho sú dlhé po zložení a celkovo nie až také praktické. Preto sú aktuálne ultraskladné športiaky také populárne, že aj značka Maclaren preslávená golfkami sa vybrala týmto smerom.


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli