Kto bol na Chalkidiki bez cestovky?

trudy123
20. jún 2020

Ahojte! Je tu niekto,kto navstivil chalkidiki a vedel by mi odporucit najlepsie miesta,co su tam- zaujimaju ma hlavne plaze a mestecka/dedinky,ktore sa oplatia vidiet.(samozrejme kde sa najlepsie ubytovat).Chystame sa bez cestovky,ubytovanie-typ booking,airbnb. Dakujem pekne za rady.

matabb73
20. jún 2020

Pridaj sa do skupiny Autobusom/autom do Grécka. Tam je toho kopec o Chalkidikách.

majkeel
20. jún 2020

Idealne je mat auto a vyskusat vsetky "prsty" na Chalkidiki. Je tam vela peknych zalivov s cistou modrou vodou. No a klasika, booking.com. My sme byvali v apartmane PAVLOUDIS, asi 40 km od Chalkid., pekne apartmany, pekna zahrada, anglicky travnik, fajn posilovna, prijemny majitel. More hned pri apartmane nebolo moc pekne - plytka plaz, riasy, ale sadnut do auta a za 30 min smer Sarti zastavujete jedna pekna zatoka za druhou. V jednej sa vzdy prebavite na cely den.
Sarti sa mi napriklad nepacilo. Nieco ako Bibione, placka, brutalne teplo, velka nudna plytka plaz. Mam radsej skalnate zatoky, uzavrete plaze, kde su z oboch stran skaly, kde sa da potapat.

ivkazba
20. jún 2020

Moji rodičia chodia autom do Sarti, boli už asi 14 alebo 15 krát. Ja som tam bola 2x a spokojná som bola. Ak nemám mať all inclusive rezort, tak ideálne miesto pre mňa. Ale čo viem od rodičov, ubytko na blind resp na začiatku leta takmer nulová šanca. Oni vždy bukujú ešte začiatkom októbra. Ale teraz bude zrejme iná situácia.

sonnenshein
20. jún 2020

Boli sme posledne dva roky - Nea Flogita a Perea. Obe super miesta, krasne plaze, fantasticka voda, a cez booking apartmany za cenu asi o polovicu nizsiu nez porovnatelny apartman v Chorvatsku. Z Perea chodi kazdu pol hodinu lod do Thessaloniki, co je krasne historicke mesto.
Boli sme letecky - z Bratislavy do Thessaloniki, prijemny kratky let.

trudy123
autor
20. jún 2020

Dakujem pekne za vsetky nazory! Skor by ma zaujimalo ci niekto z vas navstivil miesta na “prvom prste” chalkidik?

petra88221
22. jún 2020

Ja som bola v Possidi a vo Fourke. Possidi taká rybárska osada, kľud, ticho..pláže pieskovo štrkové, ale čisté. Fourka už bola také väčšie stredisko s pieskovými plážami. Ale to sú poznatky spred 10 rokov, tak neviem ako teraz 🙂

matabb73
22. jún 2020

Prvý poloostrov, Kasandra, je rušnejší. My sme boli pred asi 15-timi rokmi v Pefkohori. Mne sa tam nepáčilo. Úzke, plné pláže. Stredný poloostrov, Sitonia, je podľa mňa krajší. Tam sme boli v Sarti, dlhé široké pláže, tým pádom sa aj ľudia roztratia. Ubytovanie sme si rezervovali sami, kontakty sú na stránke sarti.gr. Daj sa do tej skupiny, čo som ti písala. V príspevkoch tam sú aj fotky. Treba prelistovať.

zuzkaluk
11. júl 2020

@trudy123 odporúčam navštíviť Afitos. Krásne more so svetlým pieskom.

amima
30. jan 2022

@sonnenshein ahoj, môžem sa spýtať ,ako ste sa presunuli z Thessaloník do Vášho letoviska? Ďakujem

sonnenshein
30. jan 2022

@amima Cez booking som objednala transport, stalo to asi 120e tam aj spat

ghostsgirl
30. jan 2022

@amima odporucam aj na letisku si pozicat auto, cena velmi priazniva, auto vam daju na letisku priamo a tam ho aj vratite. Vyriesili sme tak cestu do hotela aj spat, plus sme cely tyzden auto vyuzivali na vylety a stihli omrknut nielen cely polostrov, na ktorom sme boli ubytovani, ale aj dalsi

ulicnalucka
23. mar 2024

@ghostsgirl prosim Vas kolko stalo vtedy pozicanie auta? Dakujem