Máte skúsenosti s cestovnou kanceláriou Jazzwelt?

dynnora
3. júl 2013

Prosím, má niekto skúsenosti s touto cestovkou? Ďakujem

halit13
3. júl 2013

je to to isté ako globtour -jezzwelt . Presne ako seneca-koala-tiptravel @dynnora

stelinau
3. júl 2013

Ahoj,my sme s nimi boli na dovolenke v bulharsku pred dvoma rokmi a vsetko bolo v poriadku. A tak ako povedali predo mnou je to to iste ako globtour.

kmkke
3. júl 2013

My sme s nimi boli v Bulharsku a nikdy viac. Stare chatky, zachod ledva fungoval, keď som splachla, zospodu vytekala voda, na umyvadle napojena hadica na sprchovanie, normálne sa umývadlo použiť nedalo, špina, smrad, z jednej strany tohto "rezortu" boli stajne pre kone a z druhej strany parkovisko pre tiraky. Bolo to v Albene, bungalovy, platili sme 11500Sk na osobu s raňajkami a skoro ma porazilo. Na reklamáciu nereagovali, vraj sme si to mali pozrieť v katalógu-tam to vyzeralo bohovsky, skutočnosť bola iná. Dokonca bulharsky majitel povedal že to ponúka za minimum 200Sk na deň, tak keď si vezmem 10dni, plus raňajky plus cesta, mohlo to stať cestovku max. 5000Sk, ale zarobili na nás poriadne . Za ten prístup aký mali-ruky preč od zodpovednosti by som s nimi nešla ani zadarmo.

kikaber
5. júl 2013

my sme s nimi boli v bulharsku a vsetko v pohode, len sme dostali ine ubytovanie ako nam bolo slubene...ale ja som si dala tu namahu zavolala som im a do jedneho dna to vyriesili a ubytko sme dostali lepsie ako sme kupili...bola to chyba delegata a nie cestovky 🙂

karkulka1
21. feb 2014

Boli sme s nimi v Bulharsku, v Kitene, hotel Onyx. Na hotel som mala dobre recenzie, takze som vedela do coho ideme. V Bulharsku sme boli uz aj v minulosti, takze sme ho mali celkom prejdete. Takze co sa tyka hotela, dopravy (letecky) v pohode.
Delegatka CK bola neprijemna, napr. z ostatnych CK vedeli, kedy odlietaju uz na obed (vedeli sme, ze budeme letiet spolu) - nam to chudera zistila az o siestej vecer.
Neprisla ani v den, ked sme prileteli (az na druhy den doobedu), ani ked sme odlietali- a to byvala nedaleko.
Takze cestovka, ako taka OK, ale delegatka mizerna.

peha85
27. feb 2014

My sme s nimi boli dva roky po sebe, cca pred 4-5 rokmi.Vsetko bolo OK.Raz nam zmenili ubytko,ale za lepsie...