Poraďte all inclusive pre dvoch, 7 nocí, do 1300 eur

jankaraffa
27. máj 2013

Ahojte,

hľadám letnú dovolenku pre dvoch, all inclusive, cca 7 nocí, piesočná pláž, kvalitný hotel. Ideálne dokopy do 1300 eur. Môže byť last-minute.

Je lepšie počkať a ísť mimo sezóny, napr. v septembri? Zatiaľ som pozeral ponuku hydrotouru, viete poradiť ešte nejakú cestovku?

Vďaka!

soldi
27. máj 2013

@jankaraffa minuly rok sme sli cez fisher- maximalna spokojnost.
boli sme 11 noci, polpenzia (all inclusive sme nechceli) formou svedskych stolov, hotel priamo na plazi, vsetky sluzby ako napr. fitnes, strazenie deti, animatori v cene plus kazdy pondelok sampanske priamo na izbu.
boli sme dvaja dospeli a jeden infant.
celkova cena aj s poistenim 1000 eur.
jednalo sa o hotel club augusta na ibize.

isli sme v strede juna. takze pozeraj aj fishera, my sme boli velmi spokojni.
teraz je aj pri stredozemi dost chladno, takze by som minimalne ten mesiac pockala, my sme mali more este studene, aj ked na slnku bolo cez 30 stupnov.

nastasja25
27. máj 2013

ahoj,pozri si Travel alebo Inviu,je tam viac cestoviek + kalkulačka,zadáš si tam všetko,čo chceš..

obcansr
27. máj 2013

ahoj dobré ponuky ma aj Firo Tour pozri tam

pempusik
27. máj 2013

@jankaraffa zalezi od toho, kam by ste chceli ist, momentalne mame vyhliadnuty kos od fischera, v strede juna, pre dve osoby ultra AI za 1500 eur na 10 dni.

sisi31
27. máj 2013

Za tú cenu sa dá ísť aj na 11 až 12 dňový all inclusive last minute.V júni alebo septembri bez problémov,v hlavnej sezóne pri troche šťastia

mentenwirt
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
teriqe
16. jan 2014

My teraz idem na Malorku, all inclusive, 12 noci...spolu 997eur,ale hotel ma 2*...takze ak necakate luxus da sa... 🙂

veronicka1901
16. jan 2014

@michaela.g Tak toto je super ponuka, wow, hned by som isla 🙂

peggy589
16. jan 2014

@pempusik ak možem vediet ako sa vola hotel?

pempusik
16. jan 2014

@peggy589 http://www.fischer.sk/sk/grecko/kos/kardamena/m...
kedysi to bol dobry hotel, no hned vedla postavili uplne novucicky, tak akoby sa zabudli starat o tie zvysne. inak bolo cisto, strava fajn, ale asi by som mozno skor pozerala nejaky ten hotel v okoli hlavneho mesta.

peggy589
17. jan 2014

@pempusik hotel vypada dobre a vieš mi odporučit aj nejaky iny?A prečo v okoli hl mesta?Tiež niečo nie moc drahe...a ake je počasie v polke juna?A more?

pempusik
17. jan 2014

@peggy589 no my sme chceli ist vyslovene sem, nedaleko mestecka Kardamena, to bola nasa srdcovka. Ale po tej krize sa to tam trosku zmenilo a vela malych obchodikov a restavracii pozatvarali, tak uz to tam az tak velmi nezije. Vsetko sa to presunulo do hlavneho mesta, tam je viac rusno. No vidim, ze mate dietatko, tak to asi ani taky velky ruch nepotrebujete (vlastne ani my nie, sak my stale chodime do hotela pre deticky a to sme len dvojko 😀). Z tejto siete hotelov je este fajn Ramira beach, aj ked je uz starsi, stale je na urovni. No a inak konkretne neviem povedat, ale urcite all inclusive a skus pozriet 5*. Skus este popozerat netaje, co sa ti pacia a potom pozri recenzie na tripadvisor.com .alebo ich hod tu, pozrieme na to spolocne 🙂.
A more bolo uz teple celkom. aspon podla mna. male deticky sa v nom v pohodicke kupali, bez problemov. No a ked tma bol manzel od maja do septembra, tak prsalo asi raz asi 10 minut 🙂.