Poraďte dovolenku pri mori pre dvoch do 1200 eur

perimaster
10. jún 2014

caute hladame dovolenku pri mori pre dvoch do max 1200€ letecky bud BA alebo KE? Viete o niecom? Najlepsie azurove more a v termine od 19.7.

mhas
11. jún 2014

@perimaster Tiež mám taký limit, pre jedného dospelého a dve deti a dátum 13.7. Budem čakať hoci aj do posledného dňa na dobrý last minute 🙂 Ja sledujem len slovenské cestovky, myslím, že len pre tých je tá cena reálna :-/

lal
11. jún 2014

@perimaster
@mhas treba sledovat rakuske a nemecke cestovky, my sa chystame bud na kretu alebo na kanarske, na prelome jula a augusta a cele byto malo vyjst do 700-800 eur pre dvoch komplet aj so stravou. Nemam zatial vybrate, ale ceny sa takto hybu. Odlet je ale z Viedne, ovela vyhodnejsie vychadza odlet z Mnichova, ale nam to je jedno.
Vcera som pozerala co ponukaju slovenske cestovky a to je hroza a des, last minute ze 700 eur a odlet na druhy den. No to si mozu teda nechat.

denisafono
11. jún 2014

@perimaster my ideme teraz v piatok do TUnisu. Koly malej blizko letiska. 2dospeli a dieta do 2rokov. Vsetko nas stalo 1120eur. Objednavali sme v aprili. Je to na 8dni. Tie lepsie hotely budu urcite drahsie teraz. A lacnejsie last minute budu tie ktore ostali volne-cize su troska horsie. a ideme sem
http://www.satur.sk/hotel/thalassa-sousse

mhas
11. jún 2014

@lal A ktoré cestovky odporúčaš sledovať??? Stačí reisen.sk ?

eeffka
11. jún 2014

@mhas tui.sk mas tam mrte dovoleniek za mam pocit 50% ceny, ale je pravda ze odlety vieden a zapadnejsie
ale hlavne mas konecnu cenu , nie ako u nas Len 99!!! + 100+100+100+100 a zrazu 3500ako pre vas 😖

mhas
11. jún 2014

@eeffka To tui.sk občas pozerám. A s tou konečnou cenou v slov.cestovkách máš pravdu, je to hrôza 😀

slimstar
11. jún 2014

Skuste hechter tam maju dobre ceny 😉

horana
11. jún 2014

Este sa da pozerat aj napr. http://www.dovolena.cz naklikat si vyber letisk (ked uz moze byt BA, vacsinou je prijatelne aj Brno a Vieden oboje su na skok), v dalsom kroku vyber je podla ceskych a nemeckych CK, najlepsie nech ukazuje oba druhy a dole vpravo prestavit prepocet na euro...to len k tomu ze je to jeden zo serverov ktore davaju uz rovno cenu spolu za osobu vratane vsetkych poplatkov.

A k azurovemu moru podla mna skor treba mat predstavu kde taka je, vziat last do blizkosti toho miesta (malokedy su vyslovene vychytene lokality v lastoch) a prenajat si auto na mieste (na tyzden to byva okolo stovky, co nikoho nezabije) a dochadzat, nam sa to velmi osvedcilo.
Napr. nejaky grecky ostrov, mozem byvat za nizku sumu lastu pri relativne obycajnej a vcelku nezaujimavej plazi ale najdem si zoznam plazi za ten konkretny ostrov napr. cez greeku a pod. a casto su vzdialene od toho ubytka do 20 min autom a potom sa to uz akoze dost oplati...hlavne ked je ostrov maly, da sa pobehat autom vlastne cely, kazdy den ina plaz, takze je v podstate jedno kde ste ubytovani, takto napr. Lefakada autom tam prenajatym, to je jeden uzas co sa tyka azuro mora

...este dobre lasty byvaju na travel.sk sice nie je zratana ta cela suma dokopy ale su rozhodne zaujimave take tie s odletom zajtra alebo za par dni...

99valika99
11. dec 2014

Ahojte,
my sme boli tohoto roku v Andalúzii pri mori na Costa del Sol a bolo suuupeeer. Krásne počasie, upravené pláže a mestá, všade čisto a upravené. Krásne parky či už pre deti alebo dospelých. Bývali sme v apartmáne. Apartmán priamo pri mory, nadherná veľká záhrada, s bazénmi. Deti sa veľmi tešili a páčilo sa im to. Strava vlastná, ale ceny potravím v Andalúzii sú lacnejšie ako na Slovensku. Nám to vyhovuje, pretože deťom navaríme čo jedia a nemusíme sa stravovať v hoteloch kde je stále to isté a navyše tam musíte byť načas. A cenovo to bolo super. Boli sme cez www.andaluziatravel.sk . Je to slovenská rodinná cestovka. Oni žijú priamo na pobreží Costa del Sol a tak vedia zabezpečiť kvalitné ubytovanie, prípadne poradiť kam sa oplatí ísť. A nemusíte čakať na žiadne last minute. Nás vyšla dovolenka , ubytovanie aj letenky 2 dospelý + 2 deti ( Jún ) na 1100.- € za 7 nocí aj s dopravou autom na apartmán a späť na letisko. Proste super a nabudúci rok ideme opäť.
Len tam je potrebné rezervovať si ubytovanie skôr, pretože tam na pobrežia Costa Del Sol, chodí strašne veľa ľudí , hlavne zo zahraničia .