Prečo sa Daylong nepredáva v Grécku alebo na Mallorke?

miika
28. máj 2011

Dobrý deň,
naša rodina roky použiva v rámci krémov na opalovanie len Daylong, práve kvôli tomu, že sa človek nemusí natierať po každom kúpani a utrení sa do uteráku znova a znova. Na každú dovolenku nakúpime nejaké množstvo krému pre dospelých, pre deti, ale takmer vždy nám to nestačí. Zakúpiť však tento krém na Mallorke alebo v Grécku bolo takmer nemožné. Proste napriek tomu že Daylong je európska značka a ja som bola v európskej destinácii, na Mallorke o tejto značke v lekárni ani netušili a v Grécku boli krémy Daylong len na objednávku, len malé balenia a asi za dvojnásobnú cenu oproti cenám na Slovensku, takže som si dokúpila nejakú inú značku na zvyšok dovolenky...
Skúste s tym niečo urobiť 😠

estterka
28. máj 2011

ahoj,ja zijem v spanielsku a daylong mi posielaju z domu pre dceru 😒 spanieli tuto znacku ani len nepoznaju..a tu je vsetko dvakrat take drahe ako na slovensku,takze aj keby tu daylong bol,bol by predrazeny..

daylong_matej
30. máj 2011

@miika @estterka Dobrý deň!
Teší nás pozitívna skúsenosť s produktami Daylong. Dostupnosť v jednotlivých krajinách sa dá overiť tu:
http://www.daylong.com/index.php?lang=english
Je ale pravdou, že nedokážeme v zahraničí garantovať tak dobre vybudovanú distribučnú sieť ako na Slovensku. Ako riešenie Vám odporúčame kúpiť si na Slovensku výhodnejšie 200ml balenie, ktoré je k dispozícii pri produktoch Daylong 15, Daylong ultra 25 a Daylong Kids 30:
http://www.daylong.sk/sk/cennik