PROSÍM O RECENZIE NA CESTOVNÚ KANCELÁRIU LUDOR.

bobula46
26. jún 2019

Dobrý deň, prosím vás išiel niekto touto cestovnou kanceláriou k moru? Keďže inviu sme dnes zrušili pre ich neustále dotahovačky toto bola jediná s ponukou kde sme si vybrali. No predtým ako to objednám chcela by som vedieť skutočné recenzie.
Na internete som našla len staršie ako päť rokov

queen_mary
26. jún 2019

Mozem sa len spytat ze ake dotahovacky? My sme isli s inviou raz a proste sme vybrali a zaplatili 😅 ďakujem

jarkaza
26. jún 2019

@bobula46 my sme boli a všetko ok

bobula46
autor
26. jún 2019

@queen_mary najskôr som im poslala jeden apartmán že mám oň záujem, dokonca som si vypočítala sumu za ktorú by to malo byť, čiže mi to vyhovovalo. Oni mi poslali tú ponuku s tým že ubytovanie drahšie o 200€ ako som si ja vypočítala no a ešte ani balkón a klimatizáciu nemalo pričom v prvej objednávke bol. Potom poslali ďalšie ponuky s tým ze som im napísala čo všetko chcem, samozrejme ani jedna nevyhovovala tak som dva večere zabila s tým že som si to znovu hľadala sama, poposielala a čuduj sa svete buď to bolo obsadené alebo suma bola podstatne vyššia. Potom sme už jeden konečne našli, hneď ho zaplatili a pani mi na druhý deň volá že už je to obsadené tak mám nájsť niečo iné a buď mi preplatok vrátia alebo si doplatím. Tak sme ešte dva dni hľadali ale dnes už som ostala nahnevaná, fakt absolútne zlý prístup a zažiadala o vrátenie peňazí.
Ja som s inviou bola ešte dávno s rodičmi na dovolenke, dvakrát dokonca a nikdy žiaden problém. Pred dvomi rokmi sme ale presne mali naplánovanú dovolenku s manželom a tiež to padlo. Minulý rok sa nedalo, narodil sa syn, tak sme skúšali tento rok a znovu nevyšlo.

bobula46
autor
26. jún 2019

@jarkaza ďakujem 🙂 aj ste si tam dali poistenie?

oli18
26. jún 2019

Ja osobne nepoznám, ani by som s takou bezvýznamnou cestovkou nešla. Ale pozor, môže to byť cestovná agentúra. A tých je neúrekom, sprostredkujú zájazdy od skoro všetkých cestoviek. Takže si prever, či je to CK, alebo agentúra.

lucynecka
26. jún 2019

My sme boli, 2x a vzdy vsetko v poriadku 🙂

bobula46
autor
26. jún 2019

@oli18 pôvodne to bola čisto česká CK, teraz už aj na Slovensku od roku 2003.
Ja hlavne potrebujem aby som sa vedela na niekoho spoľahnúť keby sa niečo stane, aby som mala poistenie a bola niečím krytá. Keby nejdeme so synom tak na cestovky kašlem a idem na vlastnú päsť no takto mi to rozum nedovolí.

bobula46
autor
26. jún 2019

@lucynecka tak to som šťastná, verím že aj nám sa podarí a bude maximálna spokojnosť 🙂

queen_mary
26. jún 2019

@bobula46 no, je divne ze ta to asi prekvapi, ale tak agentury a aj cestovky v peeku sezony funguju.

marca12
30. jún 2019

@bobula46 ono je velmi tazke najst dovolenku. My sme zacali hladat v juni a bol problem. Najvacsie sklamanie,ze nic volne blizko mora a to ked sme chodili bez cestovky,tak nebol problem najst. Tento rok musime ist cez cestovku a je to hrozne obmedzujuce pre nas. Ideme cez ludor. Aj ked mam obavy, snad uz tolko smoly nebudeme mat,ze by nas oklamali 😀 Kamoska robi v inej cestovke a hladali sme cez ich cestovku,ale v tej cene oni uz nemali nic volne na mieste,ktore sme chceli,tak nam odporucila ludor.

loginexistuje
30. jún 2019

ludor je ok aj ked ja by som sla normalne na primo cez taliansku agenturu bezne tam robia cesky a da sa dohovorit b pohode