Rhodos - požičanie auta, skútra a výlet do Turecka

monikatrideti
20. máj 2018

prosím poradiť: požičanie auta, skútra. A či sa oplatí a ako funguje plavba do Turecka a ta

katkazoricakova
20. máj 2018

Samozrejme ze sa oplati pozicanie auta,skutra, ak chcete aj nieco vidiet na ostrove. A na dovolenke sa oddychuje od nakupov a obchodov

oli18
20. máj 2018

V meste Rhodos je dosť možnosti nakúpiť si handričky, nemusíš kvôli tomu do Turecka.

liz_lemon
20. máj 2018

my sme boli na Rodose, prenajali sme si auto na cely tyzden, presli sme cely ostrov

janinah
20. máj 2018

@katkazoricakova kto ako oddychuje od nákupov,ja som aj také stretla,čo na dovolenke v grécku pokúpili papriky a paradajky na kilá na lečo a domov vliekli busom,lebo to bolo o pár centov lacnejšie😉

hettinka
20. máj 2018

@monikatrideti nákupy v Turecku sa podľa mňa neoplatia, je to odpad. Všetko, čo moji rodičia odtiaľ doviezli (na viackrát, z rôznych miest a zdrojov), sa bud rozpadlo do mesiaca, zbehlo, alebo neskutočne smrdí... hazuard so zdravím je ten tovar, horšie ako AliExpress a to už je čo povedať! Naposledy si odtial v korení priviezli nejakých chrobákov, ktorí im zamorili kuchyňu a zbavovali sa toho veľmi dlho ... takže fakt na zváženie, či sa takéto niečo oplatí.

Inak, či sa chodí oddychovať aj od nákupov je vec názoru, ja si vždy na dovke vyčlením jedno popoludnie na nákup suvenírov, priviezla som si z rôznych miest veľa krásnych a orihginálnych vecí, niečo., čo u nás nedostať, ale vyhýbam sa fake veciam a nákupom na trhoch. Idem normáne do obchodu, alebo nejakého OC, závisí od krajiny.

korunka1
20. máj 2018

Odporucam požičať auto.Ostrov nie je veĺký, cesta po pobreží hlavne z tej strany kde nie sú hotely je krasna.

tanapeta
20. máj 2018

@hettinka tiež sa divím, ako niekto môže ísť do Turecka na nákupy. Odpad vyslovene. To asi fakt len slováci toto dokážu.

@monikatrideti auto požičiaš na Rhodose na každom kroku.Treba ale pozerať ceny, lebo požičovne pár metrov od seba a rozdiel 20 eur na deň. Nakoniec sme zistili, že najlacnejšie bolo v hoteli. Oblečenie kúpiť aj priamo v meste Rodos. Ostrov sa dá krásne popozerať autom, je to škoda to nevyužiť. A do Turecka plavbu len za fejkovými čínskymi haraburdami, by som ja osobne, čas, ktorý môžem stráviť na krásnej pláži, rozhodne nemíňala.

oli18
20. máj 2018

V Turecku som bola 2x a kúpila som si jedine koženú bundu. Kožu majú dobrú. Mám ju 3 roky a je stále rovnaká. Iné veci boli rovnaké, ako u nás, akurát pre Slovákov dosť predražené. Pre západniarov je to za bagateľ.

monikatrideti
autor
20. máj 2018

@tanapeta veľmi pekne Ďakujem za informácie.

anett63
20. máj 2018

Určite sa oplatí,mali sme požičané auto na cca 7 dní,pobehali sme severný i južný cip ostrova. A do Turecka sme šli na výlet trajektom do mestečka Marmaris, nie kvôli nákupom. Určite odporúčam návštevu mesta Lindos. Jedine čo sme si kúpili sú kožené bundy priamo tam kde ich aj šili,inak 99% z veci,ktore predávaju sú fejk.

hettinka
20. máj 2018

My sme si auto ešte nepoziciavali, chodíme vlastným, alebo fungujeme na taxíkoch a MHD kde sa dá, ale viem, že tie pozicivne sú sj priamo na letisku a dobre je zanedbať si auto už z domu cez net (alebo v hoteli) a mnohé požičovne vyžadujú kreditnú kartu, nie klasickú debetnú.

lucykelly
21. máj 2018

my sme mali pozicane auto na 3 dni, stalo to cca 90€ ... odporucam, zazitok neskutocny 🙂 ostrov je nadherny a je tam co pozerat

monikatrideti
autor
22. máj 2018

ďakujem za hodnotné informácie...