Skúsenosti www.supercestovka.sk

gumkac19
28. feb 2016

Ahojte, má niekto skúsenosti s touto cestovkou??? Robím si len prehľad nespoľahlivých cestoviek.. a táto má nejaké podozrivo nízke ceny + niekde som čítala, že to môže byť opäť FUN TRAVEL!

janinah
28. feb 2016

Kašli na prehľad aj na cestovky,najlepšie sa cestuje bez nich 😉

gumkac19
autor
28. feb 2016

@janinah no ja viem, vacsinou cestujem tak, ze si najdem ubytko, letenku a pod. ale chcela som raz ist tak ze: zaplatim si a uz sa o nic nestaram 😀

horana
28. feb 2016

No ved tak si kupis letenky a ubytko a uz sa o nic nestaras 🙂, co tam spravi cestovka naviac? Akurat tak predrazeny fiktivny poplatok letiskove poplatky cca 200E/os. este naviac k cene letenky, ktory ulne odpada ked si to vybavis sama. Za tu sumu naviac par klikov do pocitaca, sa rozhodne oplati 😎

supercestovka
7. mar 2016

Zdravím Vás,
Som majiteľom dovolenkového portálu (cestovnej agentúry) Supercestovka.sk.
K tejto diskusii som sa dostal len náhodou cez google. Nedá mi preto nereagovať na Vaše obavy ohľadom spoľahlivosti, resp. serióznosti mojej cestovky.
- Supercestovka.sk má od svojho vzniku tisíce spokojných a vybavených klientov, t.j. takých, ktorí si zájazd zakúpili, zúčastnili sa ho a aj sa spokojní vrátili.
- Supercestovka.sk nemá žiadne prepojenie ani nič spoločné so skrachovanou CK Fantravel (Lacnedovolenky.sk).
- Na trhu cestovného ruchu pôsobíme už od roku 2003 ako cestovná agentúra RELAX pod obchodným menom Viliam Mego - CA RELAX a od roku 2013 aj ako Travel & Biznis s.r.o., ktorá prevádzkuje dovolenkový portál Supercestovka.sk.
- Chcel by som zdôrazniť, že moja cestovka nemá svoj vlastný produkt a predaju zájazdov sa venujeme výlučne ako cestovná agentúra, t. j. ponúkame zájazdy cestovných kancelárií, z ktorých je každá poistená proti úpadku (insolventnosti). K spomínaným "podozrivo nízkym cenám" sa môžem vyjadriť len tak, že my nevytvárame ceny k predávaným zájazdom. My ponúkame zájazdy len v tých cenách, aké sú momentálne aktuálne u našich partnerov - organizátorov zájazdu (napr. Kartago, Koala tour, Hydrotour ...) a osobne si nemyslím, že sú "podozrivo nízke" 🙂
Chcem povedať, že aj ja som v minulosti natrafil na zájazdy na stránke lacnedovolenky.sk. A boli fakt lacné! To ale vo mne hneď vyvolalo nedôveru, nakoľko viem, že dlhodobo predávať Kubu a iné atraktívne exotické zájazdy za cca 500,-Eur nie je rentabilné... Scenár aký nasledoval neskôr ma preto ani neprekvapil.
Bohužiaľ sa našli ľudia, ktorí sa na takéto zájazdy nechali zlákať.

FAKTY a ROZDIELY medzi Supercestovka.sk a FANTRAVEL (lacnedovolenky.sk):
- Travel & Biznis s.r.o. - jediným majiteľom a konateľom spoločnosti som ja Viliam Mego
http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=258823&SID=8&P=0
- Fantravel s.r.o. - majiteľom spoločnosti je Miklós Dima z Rumunska, viď OR SR:
http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=251259&SID=2&P=0