Stredná Dalmácia - ubytovanie

kakabus
1. jan 2014

Poprosím Vás o tip na ubytovanie v Chorvátsku -Stredná Dalmácia, najlepšie v súkromí, apartmánoch, nie cez cestovku, ale kontakt na domácich, prípadne link na stránku.
Ďakujem.

darina1952
2. jan 2014

Ahojky, neviem či je to stredná Dalmácia, bola som v CHR len raz - išli sme "naslepo" a zakotvili sme v Tučepi cca 4 km od mesta Makarska a tam sme si našli ubytko Apartman Alena, tu je celá ponuka súkromného ubytka v Tučepi kuk: http://www.tucepi.net/tucepi_apartments.htm
poprípade daj do gúglu vyhľadať ubytovanie dalmacia 😉

amatas
3. jan 2014

@kakabus Ahoj, ja síce mám cestovku a sprostredkujem ubytovanie v Chorvátsku, presnejšie v strednej Dalmácii (Trogir, Kaštela, Čiovo, Mimice ...) a v ponuke máme pomerne výhodné, preverené apartmány komunikujeme priamo s prenajímateľmi (nejedná sa o sprostredkovanie cez niekoľko agentúr a niekoľkonásobnú províziu). Garantujeme správnosť zverejnených informácií a sme tu v prípade problému. naša ponuka: www.kastela-travel.com
Budem rada ak by ste si niečo vybrali. Ak nie, nevadí 🙂 Pekný víkend! Andrea

kakabus
autor
4. jan 2014

@amatas Ďakujem za info a ponuku, veľmi ste ma potešili. Rada sa pozriem do VAšEJ PONUKY A V PRíPADE ZáUJMU POšLEM INFO.
Pekný deň a ešte raz vďaka.

kakabus
autor
4. jan 2014

@darina1952 Ďakujem rada sa mrknem na ponuku. Pekný deň.

biela.pani
15. mar 2014

@darina1952 Ako sa vám páčilo v apartmáne Alena, chceme tam tento rok ísť. Ďakujem za info

darina1952
17. mar 2014

@biela.pani ahoj, boli sme tam v roku 2009 - išli sme "naslepo" - ubytko bolo super v tom že sme mali v kúpeľni pračku a v kuchynke umývačku - vybavenie kuchyne bolo v pohode...jediným nedostatkom bolo, že v jednej zo spální nebola klimatizácia a zle sa v tej horúčave spalo.... ale možno už tú klímu medzitým namontovali aj tam 🙂.
Domček bol blízko pri pláži, ale na konci dediny - takže sa trebalo k potravinám, pekárni a reštikám kúsok prejsť...nám to nevadilo. Pláž bola kamenistá s väčšími kameňmi, bola aj s menšími kamienkami ale to bolo pri hoteloch v centre strediska.

biela.pani
17. mar 2014

Ďakujem za info 🙂