Tatry sú vyrúbané a zastavané. Páčia sa vám?

ciernysokol
1. okt 2018

Ahojte,neviem,ci sa to takto moze,ale sme zufali...byvam vo Vysokych Tatrach,takze tu s malym travim na prechadzkach vela casu.z roka na rok su veci horsie,rube sa,aj zdravy les,tazi drevo,vsade traktory a nekonecna vystavba.z nasho narodneho parku sa stavia sukromny lunapark,ktory ircitej financnej skupine velmi dobre vynasa.vsetko sa robi potichu,bez medializacie.v plane je dalsia lanovka z Tatranskej Lomnice na start,ano,uz tretia.aby sa cez Vianoce necakalo v rade.idu sa rubat dalsie plochy,stavat parkoviska.a my vsetci budeme chodit na dovolenky s detmi do predrazeneho rubaniska.
Je mi z toho naozaj smutno a vobec mi to nie je jedno,ze peniaze rozhoduju nad nasou volou,prirodou,zvieratami,rastlinami. Prosim vas o podpis do online peticie,neviem,ci sa to takto smie,ale prosim adminov,aby to aspon na chvilu nechali....dakujem!

https://www.peticie.com/nesuhlas_so_zamerom_zja...

deti95060810
1. okt 2018

hm, ten čo to stavia sa na celú petíciu zvysoka .... Nebude to brať vôbec do úvahy. Je to smutné, ale na Sk úplne bežné...

prihlasenemeno
1. okt 2018

@ciernysokol hotovo

pieksamaki
12. okt 2018

@ciernysokol
To je smutne ...a ktorá finančná skupina to vyrubuje a stavia....?

aleshka_supermama
12. okt 2018

@ciernysokol 👍 hotovo

ciernysokol
autor
12. okt 2018

@pieksamaki J&T 😡 A bohuzial aj inde na Slovensku obrovska tazba a vyvoz dreva.zacina to byt neunosne a predpokladaju sa dalsie protesty,vadi to uz strasne vela ludom. Este pred 5 timi rokmi to nebolo ako teraz.

pieksamaki
13. okt 2018

@ciernysokol
Aha..verím ti..a čo môže obyčajný človek smrteľník voči nim urobiť?
Podľa mňa nic...len sa pozerať...vieme ako to chodí.aj ja som si všimla zvýšenú ťažbu dreva v regióne malé Karpaty...

pieksamaki
13. okt 2018

@ciernysokol
Mne je iba z toho viac zle...keď to vidím ako to funguje...