Ubytovanie - Pomorie Bulharsko

cvetyk
13. máj 2016

Dom Kamovi sa nachádza v starej časti mesta Pomorie Bulharsko na čiernomorskom pobreží.
Pre leto– Našim hosťom ponúkame nasledovné ubytovanie Pomorie Bulharsko pre letna dovolenka: 2 apartmány, 1 dvojposteľovú izbu a 1 trojposteľové izbu.

Apartmán Elena sa nachádza na 1. poschodí. Má 3 spálne /2 + 2 + 3 postele, skriña, nočné stolíky/, kúpeľñu /sprcha, umývadlo/, WC, kuchyñu s jedálñou /elektrický sporák, MV, chladnička, práčka, TV s káblovou televíziou, gauč, stôl, stoličky/, žehliaca doska, žehlička, Wi-Fi internet. Apartmán má dva balkóny s výhľadom na more. Ceny pre až 4 osoby – 32 – 37 Euro noc. Za každú ďalšiu prístelkou, zaplatiť + 5 Euro za noc. Kapacita 2-7 osôb.
Apartmán Tsvety sa nachádza na 2. poschodí. Má 2 spálne /2 + 3 postele, skriña, nočné stolíky/, kúpeľñu /sprcha, umývadlo, WC/, kuchyñu s jedálñou /elektrický sporák, mikrovlnná rúra, chladnička, práčka, TV s káblovou televíziou, gauč, stôl, stoličky/, žehliaca doska, žehlička, Wi-Fi internet. Apartmán má dva balkóny s výhľadom na more. Ceny pre až 4 osoby – 32 – 37 Euro noc. Za každú ďalšiu prístelkou, zaplatiť + 5 Euro za noc. Kapacita 2-5 osôb. V jednej zo spální majú klimatizáciu, použitie, z ktorých sa platí navyše 5lv. za deň.
Izby sa nachádzajú na 3. poschodí. Vybavenie izieb: postele /2 alebo 3/, skriña, nočné stolíky, televízor – káblová televízia, Wi-Fi internet, chladnička, rýchlovarná kanvica. Každá izba má balkón. Na tomto poschodí sú dve kúpeľne, každá z nich má sprchu, umývadlo a WC.
Contact person:
Tsvetelina Kamova
GSM: +359 896 470100
cvetyk@abv.bg
http://podatel.com/kamovi/?lang=sk