Ubytovanie v Taliansku v domčeku, v bungalove s bazénom

evitka83
28. júl 2016

Ahojte maminky, chcela by som poprosit tip na dobru dovolenku pre rodinu s dvojrocnym dietatom v Taliansku? Urcite su tu maminky, ktore maju uz kadeco prelustrovane 😉 Hladame komornejsie ubytko, nehladam velke hotely s milionom ludi, nakolko animacne programy su pre nas zatial neaktualne a pojdeme aj so psikom. Viem, ze sa daju prenajat aj mensie domceky s malym bazenom, ale na strankach tipu booking, alebo trivago nic take nenajdem. Nejde mi o najnizsiu cenu, ide mi o klud a pohodlie. Idealne na severe talianska. Ak mate niekto tip, budem vdacna
dakujem a pekny den

lulu2
28. júl 2016

My sme teraz boli v Caorle, je to na severe Talianska, vilky Hemingway. Nevsimla som si ci tam mozu byt zvierata, ale bolo to prekrasne ubytovanie, neprepchate ludmi, 3 bazeny, 10 min.pesi na plaz. 5 min.supermarket, 10 min.do centra. Nam sa velmi pacilo.

jakubkoadamko
28. júl 2016

@evitka83 Neporadím ti úplne konkrétne, ale...🙂 my chodievame do Lignana, to má tri časti...tá najkľudnejšia (tam chodíme) je Riviera. V Lignane je aj psia pláž, ale tá je zas v tej najrušnejšej časti - v Sabbiadore. Nechodievame do domčekov s bazénov, ale do klasických apartmánových domov s bazénmi (napr. Rubin, Donatello, Althea). Chodievame cez www.agenziafriulia.com, ale ak si dáš do googla agenzia lignano, tak ti ich vyhodí oveľa viac.

kassiopea
29. júl 2016

Objednavat priamo cez talianske agentury, napr. agenziamc.com, poslat dotaz na ubytovanie o tom aku predstavu mate a nieco ponuknu, alebo priamo zavolat, vacsina agentur ma zamestnane aj slovenky, cesky a polky, takze nie je problem sa dohovorit.