Výber dovolenky v júli s trojročným synom

natalka1919
3. júl 2022

Ahojte, po dlhšom presviedčaní manžela, sme sa dohodli, že pôjdeme konečne tohto roku na dovolenku do zahraničia. Najlepšie ešte v tomto mesiaci júl na 11-12 dní, letecky. Pozeráme zatiaľ destinácie Bulharsko, Grécko, Turecko, Cyprus, Španielsko. Hlavne, aby to bola bezpečná destinácia. Vedeli by ste nám dať nejaké tipy, odporúčania na konkrétny hotel, kde ste boli, kde by sa oplatilo ísť, pripadne cez aké cestovky? Aby to bolo vhodné aj pre deti. Išli by sme s 3rocnym synom. Ďakujem

bosorka2302
3. júl 2022

cyprus hotel kaya artemis bol topka, ale je z tych drahsich. len transfer z letiska na hotel cca 2hod.

nika_ke
3. júl 2022

@natalka1919 tohto roku isli dobre hotely na dracku ako teple rozky.
Ked si z BJ predpokladam odlet z KE. Nad 8dni ma volne zajazdy do Turecka len Ferrotour a Koala.
Z aktualnej ponuky za mna jednoznacne Alba v Side na 12dni cez ferro, nie je o com.
S 3r dietatom by sa mi inde neoplatilo ist, turecko je najlepsi pomer cena/sluzby.
Cyprus je drahsi a v Grecku nie je poriadna strava v cene, takze prestravovat teenagera alebo chlapa by ma stalo dodatocne kopec penazi a celkovo by to vyslo narovnako s tureckom.
Bulharsko by stalo za uvahu pri lowcost dovolenke, ale to musis zvazit, ci sa ti chce vlacit s dietatom a vecami 500m na plaz. Hotely na plazi su v rovnakej cene ako v turecku.
Okrem Turecka na 10-12dni asi len po vlastnej osi,co s raynairom v sucasnej situacii vyzaduje pevne nervy a stastie.

jaja20
3. júl 2022

@natalka1919 No moja,to ste sa teda dosť neskoro "zobudili". Dovolenky sa tento rok míňajú naozaj ako teplé rožky a z Košíc ani nebolo toľko možností, ako z BA, takže konajte čo najrýchlejšie. Pozri vyhľadávač na Invii,tam nahodíš vaše kritériá a za chvíľku vidíš všetky možnosti, ktoré ešte zostali. Prípadne rovno skoč do nejakej ich pobočky a pracovníčka to urobí za teba,ak v tom nie si zbehlá. Šťastie, že máte len jedno dieťa,lebo rodinných izieb je celkovo dosť málo.Bola som všade,kde si písala, tak moje skúsenosti sú,že Bulharsko je najlacnejšie, Cyprus najdrahší,v Turecku je najlepší servis pre deti, Grécko išlo posledný rok strašne cenami hore a Španielsko je pre malé deti nevhodné ohľadom mora ( väčšinou nie je pozvoľný vstup a bývajú tam veľké vlny a studená voda ). S takýmto malým dieťaťom odporúčam Mallorcu,ale tá je tiež dosť drahá.

natalka1919
autor
3. júl 2022

@nika_ke
Co sa týka rozpočtu, tak by sme chceli investovať maximálne 3500 eur pre 2+1dieta, aspoň 11 dní.
Mate pravdu, dovolenky sa zrejme dosť vypredali. Ísť chceme určite, len si nevieme vybrať. Na Mallorce sme raz boli, tak by sme chceli ísť do inej destinácie. Tam sa nám veľmi páčilo. Mate ešte nejaké tipy na hotely?

natalka1919
autor
3. júl 2022

@natalka1919
Hlavne aby tam bola piesočnatá pláž, hotel pri pláži co najbližšie, vhodné pre deti. Zajtra pôjdem osobne do invii sa popýtať tu u nás.

pinkgirl
3. júl 2022

@natalka1919 ešte sleduj last minut - môže sa objaviť zaujímavá ponuka.

natalka1919
autor
5. júl 2022

@pinkgirl
Co poviete na turecký hotel Club Nena. Bol tam už niekto z vás?

pinkgirl
5. júl 2022

@natalka1919 neviem sa k nemu vyjadriť