Z Chorvatska do Benátok?

jersey87
29. júl 2018

Ahojte. Idem si po radu. Sme v Chorvatsku na dovolenke a chceme ist do Talianska cestou domov. Da sa uz na chorvatskej strane kupit slovinska dialnicna znamka? A ako je to s dialnicami v Taliansku? Je to na styl Chorvatska a mytnych stanic alebo sa kupuju znamky? Mate skusenost?

babi81
29. júl 2018

@jersey87 v taliansku mas mytne stanice, nie su znamky

redlola
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
babi81
29. júl 2018

@redlola treba platit cartou su to vyhradene tie modre je tam menej aut

jersey87
autor
29. júl 2018

@redlola sedenie na terase ani muzea pri nasej 2rocnej nehrozia... mozno tak o par rokov. Teraz chceme len vidiet nieco ine ako chorvatsko. Dufam ze tie davy turistov zvladneme, ubytovanie uz mame zabezpecene. Keby sme nesli teraz, tak potom uz asi nie. Pevne verim ze sa ochladi...

jersey87
autor
29. júl 2018

@babi81
@redlola
@babi81 dakujem za odpovede. Nam sedenie na terase nehrozi pri nasom 2rocnom zazraku. Robime si len mensiu odbocku na ceste domov, aby sme videli i cosi ine...

katkuz
29. júl 2018

@jersey87 my sme boli v taliansku pred 2 rokmi a Benatky sme vynechali kvoli detom. nasi bezdetni znami boli a veru nam potvrdili ze s detmi by to bolo velmi narocne, vsade vela ludi...

jersey87
autor
29. júl 2018

@katkuz no nechame sa prekvapit... dufam ze to zvladneme...

laila22
29. júl 2018

@jersey87 ja som bola v Benátkach 2x v tomto období. Minulý týždeň sme dovolenkovali v Taliansku a ja som Benátky vynechala, práve kôli tomu čo píšu baby vyššie... Lenosula som s deťmi na pláži a dospeláci šli pozrieť Benátky a tiež potvrdili, že pre deti dosť náročný výlet..

redlola
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
senta_sofia
29. júl 2018

@jersey87 urcite zvladnete, my sme boli necely mesiac dozadu, mame tri male deti, pohoda, akurat kocikom neodporucam, vela mostov a schodov, treba zvacsa prenasat. Nesli sme na tie vzdialenejsie ostrovy, v zasade pozreli len tie “naj” pamiatky, pri tych bolo vela ludi, ale mimo toho sa dalo, nebolo to o nic horsie ako hocikde v centre Prahy 😀 sli sme autom az do Benatok, nenechavali sme auto v Mestre, je tam parkovaci dom, uz ked budete pred mostom do Benatok sledujte svetelne tabule, co ukazuju obsadenost parkovisk, okolo 24 eur to bolo za nejakych 9 hodin

jersey87
autor
30. júl 2018

@redlola my nejdeme spestrovat program 2rocnemu dietatu. Tomu je jedno kde momentalne je. Ani nebudeme v benatkach cely den, ved sa musi vyspat. Ked budeme vo vnutrj hodinu, tak hodinu, moj svet sa nezruti. A uprimne, ja si viac oddychnem, ked sedi v kociari ako na plazi, kde sme vkuse v pohybe. Ako pisem nechame sa prekvapit. Kazdopadne dakujem vsetkym za koment.

jersey87
autor
30. júl 2018

@senta_sofia v hoteli kde budeme byvat maju sukromne parkovisko.

jersey87
autor
4. aug 2018

Takze Benatky zvladnute na dvojku. Keby bolo o par stupnov menej, bolo by to dokonale. Ale 35 stupnov a viac je fakt dost. Mala vydrzala v pohode, zabavala sa chodenim po schodoch a potom tym, ze sme ju prenasali v kociku hore a dolu. Z toho mala neskutocnu srandu. Naladu len trosku kazilo pocasie. Ludi bolo dost, ale fakt nic strasne. V benatkach sme boli 6 hodin, bavila ju aj cesta autobusom, kedze sme mali ubytovanie v Mestre blizko stanice. Takze za mna osobne super az na to pocasie.

jersey87
autor
4. aug 2018

Este doplnim, ze autobus nas vysiel tam aj spat pre dve osoby 6€. Dieta zadarmo. Co sa tykalo dialnice do benatok, pohoda. Sli sme cez den v stredu myslim a vsetko slo plynule, ziadne zapchy. Ani na gatoch. Naspat sme sli uz na noc a tiez pohoda, zapchy sa nekonali. Naladu kazilo len tych par stupnov naviac.

babi81
4. aug 2018

@jersey87 supet, v celom it je teraz neskutocnr teplo :(

merila
11. aug 2019

My sme boli v Benátkach na jednodňovom výlete. Išli sme z Chorvátskej Puly rýchloloďou, ráno o 6 za dve hodiny sme boli tam. A o 18:00 späť.