Ako karma ovplyvňuje každodenné rozhodnutia?
Ahojte,
Ako ovplyvňuje karma naše každodenné rozhodnutia?
@lenuskalenuska22 Ahojte,
zaujímam sa o tému karmy a jej vplyvu na náš život. Všimol som si, že niektoré udalosti sa zdajú byť viac než len náhoda – ako keby naše predchádzajúce činy vytvárali určitú energiu, ktorá sa nám neskôr vracia. Chcem lepšie pochopiť, ako karma pôsobí v každodenných situáciách a ako môžeme vedome tvoriť svoj život.
Máte s týmto skúsenosti? Ako vy vnímate karmu vo svojom živote a ako sa prejavuje?
zaujímam sa o tému karmy a jej vplyvu na náš život. Všimol som si, že niektoré udalosti sa zdajú byť viac než len náhoda – ako keby naše predchádzajúce činy vytvárali určitú energiu, ktorá sa nám neskôr vracia. Chcem lepšie pochopiť, ako karma pôsobí v každodenných situáciách a ako môžeme vedome tvoriť svoj život.
Máte s týmto skúsenosti? Ako vy vnímate karmu vo svojom živote a ako sa prejavuje?
@lenuskalenuska22 keby niečo takéto existovalo ,ver že svet by bol uplne iný
@lenuskalenuska22 karma sa ludom vracia nie v podobnej situácii ktorú robili ale na zdraví. Kto tvrdi ze karma neexistuje, to je ako keby tvrdil ze bolesť a choroba je hoax. Každa choroba je odmena za nejaký čin.
Karma , bozie mlyny a pod su kecy ktore nahuckali plebsu ich páni nech sa plebs moc nezaobera svojou situaciou a nech mu ide robota lepsie od ruky. System co funguje tisicrocia bezchybne dodnes.
@lenuskalenuska22 karma sa ludom vracia nie v podobnej situácii ktorú robili ale na zdraví. Kto tvrdi ze karma neexistuje, to je ako keby tvrdil ze bolesť a choroba je hoax. Každa choroba je odmena za nejaký čin.
@klara546 hej a na detskej onkologii lezia sami kriminalnici
@lenuskalenuska22
Ja čím som starší,tak viac a viac verím tomu že karma funguje. Naozaj sa ľuďom vracia aj to dobré,ale aj to zlé. Niekedy to možno trvá aj 40 rokov,ale dotyčný sa vždy dočká. A veľa krát sa ľudia čudujú,že čo som ja v živote komu urobil...
@malinkajozka Josif Vissarionovič Stalin, nie Jozef Stalin. Buďme korektní.
@lenuskalenuska22
Ja čím som starší,tak viac a viac verím tomu že karma funguje. Naozaj sa ľuďom vracia aj to dobré,ale aj to zlé. Niekedy to možno trvá aj 40 rokov,ale dotyčný sa vždy dočká. A veľa krát sa ľudia čudujú,že čo som ja v živote komu urobil...
@gabrm STB aci co strielali ludi na hraniciach maju ale niektori furt krasne dochodky....karma je hovadina
@malinkajozka Josif Vissarionovič Stalin, nie Jozef Stalin. Buďme korektní.
@anonym_ae4660 keby JV Stalin, ale Dzugasvili po spravnosti...
@lenuskalenuska22
@gabrm ja opačne, čím som staršia, tým viac vidím, že karma je nezmysel, možno len želanie tých, ktorí to majú v živote ťažké, nedarí sa im, niekto im ublížil, tak sa utešujú karmou
@gabrm STB aci co strielali ludi na hraniciach maju ale niektori furt krasne dochodky....karma je hovadina
@martinmmartin a vrahovia z koncentračných táborov dožili v pokoji do 90 rokov niekde v Južnej Amerike, úplne súhlasím so všetkým, čo píšeš
@lenuskalenuska22 ahoj, razsom vybavovala chlapika, ktory silno vnimal karmu ako zvrchovanu spravodlivost a to az do takej miery, ze z neho vyprchlo clovecenstvo.
Trpiace dieta bol pre neho vrah, ktory v minulom zivote iste musel niekoho zavrazdit a teraz si odpykava svoje viny z minuleho zivota.cize dieta nelutovat, neulahcovat mu zivot,lebo sa musi ocistit, patri mu to bla bla
Každý vie vadome ovplyvniť život ale s karmou to nemá nič iba to ako sa rozhodnes a konas
@lenuskalenuska22 ahoj, razsom vybavovala chlapika, ktory silno vnimal karmu ako zvrchovanu spravodlivost a to az do takej miery, ze z neho vyprchlo clovecenstvo.
Trpiace dieta bol pre neho vrah, ktory v minulom zivote iste musel niekoho zavrazdit a teraz si odpykava svoje viny z minuleho zivota.cize dieta nelutovat, neulahcovat mu zivot,lebo sa musi ocistit, patri mu to bla bla
@janetinka27 preboha 🤦🏻♀️
@lenuskalenuska22 a čo tak logika? Prirodzene následky?
Nijako. Moja sestra je fľa..ra , ktorá nikdy nemala vzťah. Ponúka sa chlapom zadarmo. Ničí im vzťahy, rodinu. Je jej jedno, či má ženu, deti. Ona chce sex a nič iné. Bombarduje ich správami, posiela fotky, videá. Pohlavné choroby zbiera ako body v tescu. Liečbu jej platia rodičia. A karma? Žiadna. Je spokojná a hrdá na seba. Ja keď ju vidím, sa mi chce 🤮. Aj keď raz jej to karma alebo život vrátia, keď rodičia nebudú, o ňu už žiadny chlap ani bicykel neoprie a ja som a ňou skončila už teraz. Zostane sama.
@lenuskalenuska22
Ahoj,
tvoja otázka je veľmi zaujímavá. Karma skutočne nie je trest, ale skôr nástroj sebapoznania a osobného rastu. Často si neuvedomujeme, že naše činy a myšlienky vytvárajú energiu, ktorá sa nám vracia – pozitívne aj negatívne. V každodennom živote sa to prejavuje napríklad cez vzorce správania, opakujúce sa situácie alebo stretnutia s ľuďmi, ktoré nám majú niečo ukázať.
Osobne som si všimol, že keď sa snažím konať s úmyslom pomôcť druhým a byť pozitívny, často sa mi to vráti v podobe podpory a dobrých príležitostí. Naopak, negatívne myšlienky alebo činy majú tendenciu priniesť podobné skúsenosti späť.
Ak chceš lepšie pochopiť, ako karma funguje a ako ju môžeš využiť vo svojom živote, odporúčam prečítať si tento článok – je naozaj inšpiratívny: Karma a jej sila v každodennom živote.

Nijak. Neverim na nu, nemoze ma nijak ovplyvnit