icon

Ako karma ovplyvňuje každodenné rozhodnutia?

lenuskalenuska22
28. aug 2025

Ahojte,

Ako ovplyvňuje karma naše každodenné rozhodnutia?

viestta
28. aug 2025

Nijak. Neverim na nu, nemoze ma nijak ovplyvnit

lenuskalenuska22
autor
28. aug 2025

@lenuskalenuska22 Ahojte,
zaujímam sa o tému karmy a jej vplyvu na náš život. Všimol som si, že niektoré udalosti sa zdajú byť viac než len náhoda – ako keby naše predchádzajúce činy vytvárali určitú energiu, ktorá sa nám neskôr vracia. Chcem lepšie pochopiť, ako karma pôsobí v každodenných situáciách a ako môžeme vedome tvoriť svoj život.
Máte s týmto skúsenosti? Ako vy vnímate karmu vo svojom živote a ako sa prejavuje?

minenkaa
28. aug 2025
@lenuskalenuska22

zaujímam sa o tému karmy a jej vplyvu na náš život. Všimol som si, že niektoré udalosti sa zdajú byť viac než len náhoda – ako keby naše predchádzajúce činy vytvárali určitú energiu, ktorá sa nám neskôr vracia. Chcem lepšie pochopiť, ako karma pôsobí v každodenných situáciách a ako môžeme vedome tvoriť svoj život.
Máte s týmto skúsenosti? Ako vy vnímate karmu vo svojom živote a ako sa prejavuje?

@lenuskalenuska22 keby niečo takéto existovalo ,ver že svet by bol uplne iný

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
klara546
28. aug 2025

@lenuskalenuska22 karma sa ludom vracia nie v podobnej situácii ktorú robili ale na zdraví. Kto tvrdi ze karma neexistuje, to je ako keby tvrdil ze bolesť a choroba je hoax. Každa choroba je odmena za nejaký čin.

martinmmartin
28. aug 2025

Karma , bozie mlyny a pod su kecy ktore nahuckali plebsu ich páni nech sa plebs moc nezaobera svojou situaciou a nech mu ide robota lepsie od ruky. System co funguje tisicrocia bezchybne dodnes.

martinmmartin
28. aug 2025
@klara546

@lenuskalenuska22 karma sa ludom vracia nie v podobnej situácii ktorú robili ale na zdraví. Kto tvrdi ze karma neexistuje, to je ako keby tvrdil ze bolesť a choroba je hoax. Každa choroba je odmena za nejaký čin.

@klara546 hej a na detskej onkologii lezia sami kriminalnici

gabrm
28. aug 2025

@lenuskalenuska22
Ja čím som starší,tak viac a viac verím tomu že karma funguje. Naozaj sa ľuďom vracia aj to dobré,ale aj to zlé. Niekedy to možno trvá aj 40 rokov,ale dotyčný sa vždy dočká. A veľa krát sa ľudia čudujú,že čo som ja v živote komu urobil...

anonym_ae4660
29. aug 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka Josif Vissarionovič Stalin, nie Jozef Stalin. Buďme korektní.

martinmmartin
29. aug 2025
@gabrm

@lenuskalenuska22
Ja čím som starší,tak viac a viac verím tomu že karma funguje. Naozaj sa ľuďom vracia aj to dobré,ale aj to zlé. Niekedy to možno trvá aj 40 rokov,ale dotyčný sa vždy dočká. A veľa krát sa ľudia čudujú,že čo som ja v živote komu urobil...

@gabrm STB aci co strielali ludi na hraniciach maju ale niektori furt krasne dochodky....karma je hovadina

zic
29. aug 2025
@anonym_ae4660

@malinkajozka Josif Vissarionovič Stalin, nie Jozef Stalin. Buďme korektní.

@anonym_ae4660 keby JV Stalin, ale Dzugasvili po spravnosti...

anonym_8c0504
29. aug 2025
@gabrm

@lenuskalenuska22

@gabrm ja opačne, čím som staršia, tým viac vidím, že karma je nezmysel, možno len želanie tých, ktorí to majú v živote ťažké, nedarí sa im, niekto im ublížil, tak sa utešujú karmou

anonym_8c0504
29. aug 2025
@martinmmartin

@gabrm STB aci co strielali ludi na hraniciach maju ale niektori furt krasne dochodky....karma je hovadina

@martinmmartin a vrahovia z koncentračných táborov dožili v pokoji do 90 rokov niekde v Južnej Amerike, úplne súhlasím so všetkým, čo píšeš

janetinka27
29. aug 2025
@lenuskalenuska22

@lenuskalenuska22 ahoj, razsom vybavovala chlapika, ktory silno vnimal karmu ako zvrchovanu spravodlivost a to az do takej miery, ze z neho vyprchlo clovecenstvo.
Trpiace dieta bol pre neho vrah, ktory v minulom zivote iste musel niekoho zavrazdit a teraz si odpykava svoje viny z minuleho zivota.cize dieta nelutovat, neulahcovat mu zivot,lebo sa musi ocistit, patri mu to bla bla

anonym_05b8b9
29. aug 2025

Každý vie vadome ovplyvniť život ale s karmou to nemá nič iba to ako sa rozhodnes a konas

bielasovicka
29. aug 2025
@janetinka27

@lenuskalenuska22 ahoj, razsom vybavovala chlapika, ktory silno vnimal karmu ako zvrchovanu spravodlivost a to az do takej miery, ze z neho vyprchlo clovecenstvo.
Trpiace dieta bol pre neho vrah, ktory v minulom zivote iste musel niekoho zavrazdit a teraz si odpykava svoje viny z minuleho zivota.cize dieta nelutovat, neulahcovat mu zivot,lebo sa musi ocistit, patri mu to bla bla

@janetinka27 preboha 🤦🏻‍♀️

zmrzlinka2021
29. aug 2025
@lenuskalenuska22

@lenuskalenuska22 a čo tak logika? Prirodzene následky?

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_ae85cb
29. aug 2025

Nijako. Moja sestra je fľa..ra , ktorá nikdy nemala vzťah. Ponúka sa chlapom zadarmo. Ničí im vzťahy, rodinu. Je jej jedno, či má ženu, deti. Ona chce sex a nič iné. Bombarduje ich správami, posiela fotky, videá. Pohlavné choroby zbiera ako body v tescu. Liečbu jej platia rodičia. A karma? Žiadna. Je spokojná a hrdá na seba. Ja keď ju vidím, sa mi chce 🤮. Aj keď raz jej to karma alebo život vrátia, keď rodičia nebudú, o ňu už žiadny chlap ani bicykel neoprie a ja som a ňou skončila už teraz. Zostane sama.

soniakowac
31. aug 2025

@lenuskalenuska22
Ahoj,
tvoja otázka je veľmi zaujímavá. Karma skutočne nie je trest, ale skôr nástroj sebapoznania a osobného rastu. Často si neuvedomujeme, že naše činy a myšlienky vytvárajú energiu, ktorá sa nám vracia – pozitívne aj negatívne. V každodennom živote sa to prejavuje napríklad cez vzorce správania, opakujúce sa situácie alebo stretnutia s ľuďmi, ktoré nám majú niečo ukázať.
Osobne som si všimol, že keď sa snažím konať s úmyslom pomôcť druhým a byť pozitívny, často sa mi to vráti v podobe podpory a dobrých príležitostí. Naopak, negatívne myšlienky alebo činy majú tendenciu priniesť podobné skúsenosti späť.
Ak chceš lepšie pochopiť, ako karma funguje a ako ju môžeš využiť vo svojom živote, odporúčam prečítať si tento článok – je naozaj inšpiratívny: Karma a jej sila v každodennom živote.