icon

Hypnagogické halucinácie:

11. okt 2025

Ahojte. Stáva sa to niekomu z Vas alebo som divná. Par krát do mesiaca 2 až 3 sa mi stane , že-sa v noci prebudim a reálne vidim pavúky. Par krát sa mi stalo , že som vyletela z izby za manželom, ktorý pozeral telku, že bol obrovský pavúk v spalni. Alebo keď otvorím oči vidim ho visieť z plafona. Minulu noc ako som sa prebudila bol pavúk na zavese. Sama sebe som hovorila, že toto už je reálne. Vstala som zapla svetlo a ten hajzel tam nebol 😃 ja si to vsetko reálne pamätám a nechápem prečo sa to deje. Neužívam žiadne lieky, nemam žiadne stavy , úzkosti, stres , žijem normálny život a toto sa mi deje. Čo to kde byť ? Vyčítala som tento názov na Google ako je názov témy. Stretli ste sa s tym niekto ?

anonym_675112
11. okt 2025

nestretla , ale navštívila by som lekára

anonym_350135
11. okt 2025

Bývalý mal hypnagogicke zasklby- je to porucha zaspávania. Akonáhle zacal zaspávať tak s ním zacalo nekontrolovateľne mykať. Bolo to celkom strašidelne zo začiatku, ale časom som to brala ako súčasť života. O halucinaciach som zatiaľ nepočula, ale ani som to nejako viac nestudovala. Odporúčam navštíviť niekoho kto sa zaoberá poruchami spanku, iba taký bude vedieť viac o tvojom probléme, lebo toto už je dost špecifické, to nevie ani každý neurológ

vorkola
11. okt 2025

Ja mam zase asi po 2 hod.spanku v noci brutalne bolesti v podbrusku,.A zatial je to tiez pre mudr.ako dg neobjasnena .

anonym_13ea57
12. okt 2025

Ja mam také videnia pred migrénami 🤣🙉raz som dokonca reálne cítila ako niekto do mňa drgol. Až so mnou cuklo a skoro som spadla takú šupu som odzadu dostala. 🤣Sranda bola ze som bola široko ďaleko sama. Lenže sak cítiš nie?... Na ďalší deň migréna ako hrom a trvala vyše týždňa