Pozdravujem,
Viete mi prosím niekto odporučiť dobrého poctivého lekára buď v Dunajskej Strede alebo jeho okolí prosím?
S terajším obvodným lekárom nie som spokojná.
Ďakujem pekne za všetky odporúčania.
@oceanahory prosim Vas, nebolo by možné poslať mi kontakt? Na internete mi všade vyhadzuje len pani Alžbetu Tothovu 🙂
@katarina97 Poslem kontakt do spravy 😉
@oceanahory dobrý deň, ak máte info, že pani doktorka ešte berie pacientov, poslali by ste kontakt aj mne? Ďakujem krásne
@santhaliq vyzeralo to tak že už nových pacientov neberie, aj nás musela prekonzultovať s doktorkou
@katarina97 aha, ďakujem za info, škoda, lebo ja mám takú zvláštnu pani doktorku a navyše po presťahovaní mi je to aj ďaleko dochádzať, tak tiež hľadám, ale nerada by som sa dostala z dažďa pod odkvap 😄
Dobrý deň prosím mohla by som poprosiť konatak na pani doktorku? Patrím ku nej len som u nej dlho nebola a nemám kontakt na ňu.
@katarina97 MUDr. Judita Tóthová, ordinuje s dalsou pani Dr. na striedacku (nespominam si vsak teraz na meno druhej pani Dr. 🫣). Ordinuju priamo v nemocnici v DS.
Ja som nadmieru spokojna, obe Dr. velmi mile a ustretove, aj sestricka, no a hlavne sa tam necaka hodiny, da sa objednat aj na termin a este sa mi nikdy nestalo, ze by som sa tam nedovolala. S vysledkami vam zavolaju tiez spat alebo poslu SMS spravu, ci je vsetko v poriadku, hned ako ich maju k dispo. Podla mojich poslednych informacii este prijmaju novych pacientov, treba si tam urcite zavolat a preverit.