Umývačka riadu Bosch - recenzie

2. dec 2020

Kupili sme si vstavanu umyvacku riadu znacky Bosch. Ako ste s touto znackou umyvaciek spokojne??? Este som ju nepouzila tak neviem aka je

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
2. dec 2020

My name uz druhu Bosch a som velmi spokojna. Vacsinu spotrebicov mame Bosch.

miavra
2. dec 2020

Nam sa teraz po 2 rokoch (uplne tesne po zaruke) pokazila - opravar vymenil maly dielik a 80€ v cudu...

veverickav
2. dec 2020

Ja aj mama mame Bosch. U mamy slape uz par rokov a u mna tento rok tiez. Myslim ze prave Bosch je odbornik na umyvacky

majamat
2. dec 2020

maqli sme a mala asi 3r ( to sme kupili pouzivanu ) a odisla. tusim zdroj, ci nieco take. oprava by vysla tolko, ako nova umyvacka. tak smekupili novu.
umyvala ako kedy, ale teda to zacisi od roznych faktorov - rozlozenie riadu, mnozstvo, ako velmi je to zaschnute, ci zapecene a pod. no vyslovene, ze by umyvala zle stale, to nie.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lubmar
2. dec 2020

najlepsia umyvacka aku som kedy mohla kupit, mam ju uz 5 rokov, v praci mame Beko, neda sa porovnat ani zdaleka, nechytaju sa na nu ani ziadne ine znacky, a ze som ich odskusala dost, po dovolenkach, u rodiny, a pritom odskusane s rovnakymi tabletami(Jar platinum), takze tabletami to nie je, moja umyje na oplachovom programe lepsie ako susede na dlhom programe. Jedine co lutujem, ze som si ju nekupila skor, ked boli deti este malicke, kolko casu by mi vtedy usetrila😞

buzby
2. dec 2020

Je to asi o konkrétnej umývačke a nie celej značke. Svokre už dvakrát odišla tá istá súčiastka, a to ju má 6 rokov.

kinats
3. dec 2020

Ja som bol pred kupou umyvacky rozhodnuty pre elektrolux ( vacsinu spotrebicov uz mame tejto znacky ), ale kedze sa nam zmenilo rozmerove rozvrhnutie kuchyne a elektrolux mal nevhodny rozmer znama mi rovnako odporucila Bosch. Bolo to to najspravnejsie rozhodnutie. Mozem len odporucit.

alenamihal
3. dec 2020

Bosch je najkvalitejsia znacka ! Ja frcim od Bosch na vsetkom uz roky ...