Voňavé prádlo

ivaa_
1. sep 2021

Ahojte 🙂
Vedeli by ste mi poradiť pracie prostriedky, po ktorých mi bude krásne voňať prádlo?
Občas keď idú okolo mňa ľudia tak úplne cítim takú sviežosť z pradla ako keď ho ususim :D no po čase tá vôna vyprcha

dori2
1. sep 2021

@ivaa_ puella.sk moja vonava zavislost ;)

ewwe
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fleur1111
1. sep 2021

@ivaa_ Ariel kapsule + modry Softlan používam teraz a prádlo pekne vonia 🙂

roxana61
1. sep 2021

Tiez používam modry softlan a ariel kapsule 👌 potom sú ešte vonave oleje. Je taka stránka vonavydomov a okrem tých olejov majú aj spreje na prádlo resp závesy, sedačku a pod. Ak by si chcela vyskúšať tak z tých sladkých vôní odporúčam cocolino a sviežich jednoznačne smeraldo

syslik81
1. sep 2021

mama teraz kupovala cisty parfume do pracky v datart to mali ale da sa aj online .. vona je vyrazna osobne mne sa to nepaci mne akakolvek avivaz na oblecni proste pachne chemiou ... ale kazdy mame iny vkus ..

laura156
1. sep 2021

ja musim striedat avivaze kazde pranie ina avivaz ja som zavisla na vonavom pradle🙈

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambi23
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
seblicek
1. sep 2021

Ja nejako aviváže už ani nepoužívam, kamoškin muž robí v Nemecku, nosí mi z tade prach a ten úžasne vonia a nemusím ani nič viacej do prania dávať a je cítiť takú čistotu a sviežosť.

hapa133
19. júl 2022

@bambi23 mozem sa ta spytat ktora avivaz ornel vonia pekne a ktorou si bola sppkojna... A mala si aj praci gel? Ak ano aky je a vona?

julinka65
19. júl 2022

@seblicek parkrat som si takto od kolegyne kupila tiez prach z Nemecka, co nosi nejaky jej znamy. akoze bola som pripravena na to, ze to bude lepsie ako tie nase, ale az taky rozdiel som necakala.

bambi23
19. júl 2022

@hapa133 ahoj tak za mňa tieto všetky na fotkách mam najradšej. Záleží od toho aké vône preferujes.Ja nemám rada sladké, skôr taký stred sviežo kvetinove. Tieto na fotkách sú úplne ako parfémy skoro. Gél na pranie som ešte nemala, a ani veľmi nechcem, radšej už používam častejšie prášok. A tiež parfermy z voňavý domov mam veľmi v obľube, sú ozaj top.