Hľadám starú animovanú rozprávku z 90. rokov
Ahojte,
hľadám starú možno československú animovanú rozprávku alebo seriál, ktorý išiel v TV v 90. rokoch (možno aj starší). Spomínam si len na tieto detaily:
Hlavná téma: hračky a predmety ožívajú, keď si ich chlapec / dieťa neupratalo alebo keď išlo spať.
Animácia: farebná, zrejme počítačová.
Štýl: bez hovoreného slova, len hudba a zvukové efekty / šumy.
Atmosféra: miestami trochu strašidelná.
Hlavné hračky: napríklad kocky, ktoré sa hýbu a skladajú do rôznych tvarov.
Pravdepodobný čas vysielania: 90. roky na Československej televízii, pravdepodobne pred 1995.
Ak si niekto spomína na tento seriál/film alebo má starú VHS, nahrávku alebo aj len názov, veľmi by mi pomohol.
Ďakujem 🙂
neboli to také gulatí panacikovia? vselijako sa to tam hmýrilo, skladalo rozkladalo a celkovo to bolo také strasidelne?
Bože, ja si ju pamätám, nočné mory som po tejto rozprávke dlho mávala, ze ma idú hračky zabiť alebo mi ublížiť 🤦♀️
Tiež si na to pamätám. To bolo dobré. Ale to sa už nedá nikde nájsť.
@janetinka27 to nie je názov: Pojďme pane, budeme si hrát?
@btus neviem🙂
@janetinka27 pojdte pane asi nie … to su dvaja medvedi od Kolina a rozpravaju vela a sami sa menia na vselico (moj syn to dost casto pozerava na DVD co nasiel po 20+ sesterniciach) skusim ich prebrat ci nenajdem aj tu tvoju
@janetinka27 anooo to je presne tá rozprávka ďakujem veľmi peknee🤗
@janetinka27 anooo to je presne tá rozprávka ďakujem veľmi peknee🤗
@patressska to @majah212 uhadla, ja som nasla uz len nazov🙂
Mňa to nejak obišlo, vôbec sa nepamätám na túto rozprávku.
Spomenula som si ale na jeden starší článok:
https://www.sme.sk/closer/c/6-detskych-hrdinov-...
toto si budu pamať len najväčší pamätníci v obchodnom dome alebo hračkarstve, ked predavačky išli domov, figuriny oživali..tiež som sa bála, vôbec si nazov nepamätám, ani ked sa spytam niekoho, nikto nevie o čo ide.rada som to pozerala..v tej televizii by mal byť nejaky archív
@sevrin ty budeš mladší ročnik 30-40
tiujem podľa tvojich bláznivých príspevkov 😀
@karolinakr kiežby! 😅

možno: Čo si hračky rozprávali?