Máte radi seriál Dunaj, k vašim službám?
Dnes mi prišlo strašne smutno aj som si poplakala pri Dunaji.
Tá predstava všetkého toho zla, strachu, beznádehe čo všetko si museli naši predkovia odžit počas vojny...
Že vlastne ako nám je dobre tu ešte a máme šťastie ,že môžme žiť v mieri 🕊🍀
Aký sme vlastne rozšaftný,nevdačný,rozmaznaný..nevážime si čo vlastne máme..stále nám je málo..
Spomenula som si čo mi rozprávali staré mami ,ktoré vojnu zažili.Na rozprávanie mojej maminky ,ktorá bola povojnové dieťa a tú vďačnosť, že ju ešte mám ❤❤❤
Neviem si predstaviť, že už tu možno čoskoro nebude..
Ako to vnímate vy?
to isté, čo prežívali vtedy židia vtedy dnes zažívajú ukrajinci a migranti. Jedni im chcú pomôcť, druhí im závidia a neznášajú ich.
Časy sa nezmenili, len sa pretransformovali do niečoho iného. Máš tu kopec riťolezcov Holubcov, ktorí obracajú kabáty podľa toho, z čoho majú prospech. Je to kopec fašistov, ktorí si myslia o sebe, že sú nadradená rasa. A máš tu kopec veľkohubých egomaniakov, ktorí majú v hlave nasraté ale ego vystrelené do výšok, viď našu súčasnú otrasnú vládu, ktorá nás vedie do pekla. Ale máš tu aj pár dobrých ľudí, ktorí vidia človeka a neriešia rasu, postavenie a majetok.
@anonym_a1e48c Veľmi výstižné 👍👍
@anonym_autor zo začiatku som to pozerala, ale ako to chytila do rúk Evita, stojí celý seriál za riť. Argentínska telenovela má aspoň hlavu a pätu, toto je zlátanina.

Nie,nepozerám telenovely.A tiež som čítala,že niekto plakal,keď zomrela niektorá z postáv,alebo pre dej..To naozaj?A ja som si myslela,že som precitlivená,ale plakať pre seriál?
@anonym_5d69ef Pre seriál úplne nie, skôr o to uvedomenie si ako sa ľudia majú zle na svete počas vojny a ako žili ľudia kedysi v chudobe,biede a ze možme byť vďačný, že pokiaľ máme prácu,zdravie, strechu nad hlavou a rodinu sme šťastný ľudia.