Ruža pre nevestu - pocity z finále

8. jún 2025

Čaute baby, v prvom rade si prosím odpustite komenty typu ako toto môžem pozerať, že je to cele iba veľké divadlo atď. Ani ja to neberiem nejako obzvlášť vážne, je to iba taky oddych, kde vypnem hlavu od každodenných povinnosti. Ale idem k veci, ak tu sú nejaké fanúšičky Ruže pre nevestu, aké ste mali pocity z finále? Aká vám prišla Karolína? Mnoho ľudí vravelo, že jej to bolo uplne na haku, že nemala záujem o Rasťa. Keď poviem za seba, možno som trochu naivná, ale ja som si ich celkom obľúbila😄 a hodia sa mi k sebe. Čiže neviete náhodou niekorá či su stále spolu? Viem, že bude ešte špeciálna epizóda, kde to povedia, ale som zvedavá celkom.

balerina2025
8. jún 2025

divny pocit ta baba akoby sa ani netesila neviem, podla mna divadlo.
zachvilu budu pisat ze ani nie su sopolu, toto je platena reality show, kazdy hrac ma za diel peniaze, presne ako bez servítky a spol.

autor
8. jún 2025

@balerina2025 Neviem, asi máš pravdu, trochu mi to tak vŕta v hlave, ťažko povedať ako to je naozaj... Taktiež mi neprišla nejako nadšená a tie emócie neprejavila skoro vôbec, ale zas si hovorím, že je zrejme taky človek, nedáva tie emócie nejako najavo, možno bola nervózna aj z tých kamier. Ale napríklad vtedy keď sa chystala a obliekala, tak povedala niečo v zmysle, že sa bojí, či sa mu neotvorila až príliš neskoro a bolo vidieť, že mala v očiach slzy, akoby jej vtedy naozaj záležalo na tom. Nuž asi ostáva iba počkať

balerina2025
8. jún 2025

neviem, zvlastne to bolo cele.

tim23
8. jún 2025

Tá Karolína je krásna baba, ale je úplne nezaujímavá až taká nudná by som povedala. Neviem či nevie dávať najavo emócie, alebo je utiahnutá pred kamerami, čo by misska podľa mňa nemala byť ale tak čo ja viem. Divná žena. Mne sa Anička veľmi páčila .. Všetci ju hejtovali že je spomalená, ale vyzerá to byť úžasná čistá a úprimná duša. Jej emócie som verila, bolo mi jej ľúto

balerina2025
8. jún 2025

@tim23 anicka pekna zena, ale velmi velmi divne vystupovala, rozpravala. fakt ako spomalena kebyze bola v artikulacii , mne to moc normalne neprislo

natalienka12
8. jún 2025

Videla som par casti…a teda moj dojem je, ze ten Rasto je protopyp absolutne nesympatickeho muza.

tim23
8. jún 2025

@balerina2025 tak zato ako rozpráva hádam nemôže

tim23
8. jún 2025

@natalienka12 mne bol zo začiatku sympatický. Na konci už nie lebo mlel jedno a robil druhé

balerina2025
8. jún 2025

@tim23 asi to ma tak od mala. ja zas rozpravam rychlo. kazdy sme daky. len mam pocit ze jej styl rozpravania niektorym liezol na nervy a mohol tvorit mylny dojem ze je mozno prazdna pekna miska.

tim23
8. jún 2025

@balerina2025 no vidíš, nemôže zato že je spomalená ale ako človek mi prišla veľmi milá a ku každému mala slušné poznámky.

autor
8. jún 2025

@tim23 Pre mňa bola Karolína favoritka od kedy prišla, krásna, milá, sympatická, aj s Rastom to dosť iskrilo. Toto posledné finálové rande 10/10 za mna, hodili sa mi k sebe. Napríklad mne ani nevadilo, že bola taka diplomatická a neprišla mi ani nudná napríklad, ale však sto ľudí sto názorov🤷‍♀️. Ale Aničky mi bolo naozaj ľúto popravde, bolo vidno, že ju to zlomilo.

tim23
8. jún 2025

Akože výzorom sa k sebe hodia ale neviem, tá Karolína ja zvláštna osoba. Aspoň na mňa tak pôsobila. Mňa by to tiež zaujímalo či sú spolu, ja som niekde čítala aj to že oni sa poznali už pred ružou. No ktovie 🤔

nika23t
8. jún 2025

Videla som nejaké video tesne po finále, a tam obaja boli takí uvoľnení, v pohode, a vyzerali ako celkom zohrata dvojka. Pre mňa to tiež bol taký program na vypnutie, dva týždne som sa smiala zo sestry, ako to môže pozerať, ale posledne časti som už sledovala aj ja 😊 A zlatí sú spolu, podľa mňa si môžu rozumieť.

sissy27
8. jún 2025

Ja napriklad nechapem, kto by si Anicku vybral za partnerku. Pekna je a to je vsetko. Totalne nepouzitelna, cely zivot sa o nu starali rodicia a teraz sa hlada nahradnik, ktory prevezme stafetu 🤷‍♀️ mozno sa ulakomi teraz nejaky financne zabezpeceny pan, ktory potrebuje atraktivny doplnok v style “mlc a vyzeraj”.
Takze aj ked mi Karolina neprisla nejaka ocarujuca, ale urcite lepsia volba ako Anicka.
A v tv nebolo ani zdaleka vsetko, urcite spolu stravili viac casu a vedel, preco si ju vybral. Ak im to aj nevydrzi, nevidim na tom nic cudne. Ved to je stale len spoznavanie sa, navyse oni boli mesiac mimo realny zivot, vyberat si tam mohol len z tych 20. Samozrejme, ze to bude ine bez kamier za zadkom, v realnom svete, no stale pod drobnohladom zvedavcom. Za mna obaja presli touto show v ramci moznosti dostojne a nemusia teraz chodit kanalmi ako ine “celebritky”.

kavasmliekom
8. jún 2025

@tim23 tiež mi dcéra hovorila, že vraj sa poznali už pred ružou, a aj veľmi dopredu sa vedelo, že ona vyhrá... Ktovie...
A vraj už ani nie sú spolu 😄 to tiež mam len od 16r dcéry

tramtada31
8. jún 2025

Vraj ich nedavno niekto videl spolu v Ikea, to sa písalo asi dva týždne dozadu.

autor
8. jún 2025

@sissy27 Super napisane, suhlasim s tebou. A aj ja si myslím, že obaja prešli túto show v rámci moznosti dôstojne. A Rasťo bol podľa mňa suverénne najlepší ženích z tých jeho dvoch predchodcov Tomáša a Radka

autor
8. jún 2025

To že zevraj sa už poznali pred show som zachytila aj ja, ale neviem ci tomu verím. Príde mi, že keby sa poznajú, tak by to bolo vidieť, mne to tak neprišlo, ale tak to ťažko povedať

n3la
8. jún 2025

Mne sa Karolína veľmi páčila, ja som rovnaká, tiež neviem dať niekedy emócie až tak najavo a tiež bola taká diplomatická podľa mňa kvôli tomu lebo si uvedomila, že je v televízií a všetko čo povie ostane na internete navždy čiže logicky veľmi volila slová. A to, že sa poznali kľudne môže byť, ale podľa mňa štýlom, že na seba narazili kdesi na párty alebo jej písal ked vyhrala miss, ale k ničomu nedošlo to by nevedeli tak skrývať.

miskajerry
8. jún 2025

ja by som takého nechcela, čo sa bozkáva raz s jednou, o chvílu s druhou, ale slovnú zásobu má dobrú, pekne sa vyjadroval, aj vo finále toľko viet im povedal celkom pekne

sardinka32
8. jún 2025

Má samozrejme právo si vybrať, ale nepáčilo sa mi, že celý čas prezentoval niečo iné a nakoniec si vybral hlavne rozkrokom. 😀 Nemusel tu Aničku ťahať za nos do úplného konca, aj keď asi to mal tak nariadené z produkcie. Čím mňa osobne sklamal, bola tá jeho záverečná reč Aničke. On v podstate zneužil ich pekné rodinné vzťahy a hodil na jej otca, že ju nemôže od neho odtrhnúť. Anička je modelka, čo to precestovala, starala sa sama o seba, takže určite bola zvyknutá nebyť neustále s rodičmi doma. Taktiež mi prišlo smiešne, ako je povedal, že je ešte príliš mladá a nakázal jej, aby si ešte niečo odžila...a pritom si vybral len o 2 roky staršie dievča, ktoré ani raz nespomenulo, že sa chce usadiť v dohľadnej dobe. Chlap, ktorý má 34 už by toto mal brať v úvahu, keď ide do telky hľadať nevestu. Mohol íst teda radšej na Love island. 😀 Ale myslím, že sa mu to aj tak vypomstilo, ten jeho výber. Ak teda ozaj hľadal priateľku a nie len followerov, aby mohli s Krištofom spolu vymetať PR akcie, keďže sú naj komoši a...robiť biznis.

lucia13022023
8. jún 2025

Ja som tvrdila, že 99% výhra Anička a 1% Karolína. Proste tie pohľady, bozky, dotyky... A keď si vybral Karolinu, ostala som prekvapená. Mne sa oni dvaja k sebe výzorom hodia, ale chémia žiadna za mňa.

marsmykkok
8. jún 2025

Aničku som nenávidela zo začiatku, myslím že ona je proste taká osoba čo ľudí dráždi, však aj všetky baby a aj Dolly ked bola na návštevu ju nemuseli. Ale postupne som jej fandila, lebo naozaj mala rada úprimne Rasťa a nie je zlý človek. Karolína je zatrpknutá za mňa z predchádzajúceho vzťahu a nie je pripravená sa otvoriť novému chlapovi, neviem na čo tam vôbec išla. Rasťovi sa Karolína páčila odzačiatku, ale neviem či je taký slepý že nevidel že ona nie je pripravená na vzťah. Celkovo tam mal dosť báb čo im nedal šancu a neviem načo napríklad radšej nedal šancu niektorej čo vyhodil napríklad namiesto Lujzy, ktorá bola zbytočne dlho a pritom všetci videli že sa berú len ako kamaráti a láska tam nebude...

lienka9
8. jún 2025

Akoze za Anicku mi bolo strasne smutno.Videla som diel Bez ruze ,co sa natacal s Anickou a teda aj po takej dlhej dobe sa normalne rozplakala,ako jej to prislo luto :(
Cely cas sa kazdy k nej priklanal.sam na nej nenachadzal "ziadne" chyby a nakoniec to zabil ,ze rodina ju viac potrebuje..
Rasto mi bol od zaciatku veeelmi sympaticky,ale zial ten koniec za mna nezvladol.cele mi to prislo tak,ze Anicka bola naozaj taka istota,ze vedel ze sa jej paci,dobra rodina a ak by to vyslo viedlo by to mozno k vaznejsiemu vztahu..ale podla mna mu trocha narastol hrebienok a sa zlakol sam vztahu a vybral Karolinu, ktora posobila,ze vlastne este dlhooo nechce rodinu a skor si tak uzivat vo dvojici.ale v kazdom pripade to bola asi prva realityshow co som pozerala a aj vdaka tomu vyberu Rasta a dobrej skladbe bab.skusala som pozriet aj druhu seriu ale po druhej epizode som to zabalila..to sa nedalo pozerat :D

zobaka
8. jún 2025

necitila som medzi nimi ziadny vibe, ale ze ziadny, Anicky mi bolo trochu luto ako sa rozplakala

marsmykkok
8. jún 2025

@lienka9 Asi tak, mal sympatie k tomu že otec je lekár, že aj jeho starí rodičia boli lekári, zakladal si na žene z kompletnej fungujúcej rodiny čo Anička má tiež. Jediné mínus je vek rodičov Aničky že môžu opateru v bližšej dobe potrebovať viac, ale tak to ho čaká s každou partnerkou raz, s tou čo má mladších rodičov neskôr, ale raz to príde tiež. Ak ho to desí potom nech si nezakladá na kompletnej fungujúcej rodine partnerky a zoberie nejakú ženu z detského domova čo nepozná svojich rodičov.

vanilkovazmrzka
8. jún 2025

Mala som ok pocity, clovek ktory sledoval rastovu kominikaciu, obzvlast neverbalnu, musel dokonale predvidat kazde jeho rozhodnutie. A pokial ide o karolinu, ja ju celkom chapem, je to proste taka povaha. Na verejnosti neprejavuje city, o to viac ich prejavuje v sukromi.

slovakboy
8. jún 2025

Mne sa nepáči ako sa tolko krásnych žien bije o jedného chlapa. Ale môj starší syn to sledoval všetko a dosť s nimi žil. Tak sme pozreli si posledne dva diely. Jednoznačne Anička by bola moja voľba. Milujúca, srdiečko má na správnom mieste a napriek reality šou v tom mala jasno. Karolínka ho nemilovala a chránila sa zraneniu až do konca. Povedať mu ale že si má vybrať Aničku je jasné nie a nevyjde im to. Môže ešte sa niečo zmeniť k dobrému v realite a ona sa otvorí. Ten čo je menej angažovaný to v začiatkoch vzťahu vyhráva a je pre druhého príťažlivejší. Anička bola veľmi angažovaná a to ho vyplašilo. Neistota Karolíny ho k nej priťahovala. Vo vzťahu k nej bol viac angažovaný. Keď sa kochal starými zábermi a zavzdychal nad Karolínou tak mi bolo jasné, že je do nej. Karolína zažila aké to je byt zamilovaná a sklamala sa ale chce to ešte zažiť no nezažíva to. Rasťo je sympatický to sme sa zhodli aj keď sme občas pozreli nejaké zábery v starších dieloch. Anička je trošku ako dieťatko, čistá, krásna božská duša. Nie že by Karolínka bola horšia. Znášala vraj stoicky útoky sokýň. Karolínka sa obrnila diplomaciou a tajomnosťou Anička šla s kožou na trh a otvorila sa úplne. Preto aj to sklamanie. Mala to ťažšie. On si vybral zle z môjho pohľadu. Laska nie je samozrejmá a keď mal k Aničke od začiatku sympatie, mal si vybrať istotu a budovať na základe ďalej. V rozhovoroch na rande bolo mi jasné, že si vyberie Karolínku. Ťahal z nej či ho chce a vadilo mu že mu to nepovedala. Je to aj pochopiteľné lebo od Anicky to vedel. Ale ak by s ňou nepočítal nerozprával by s ňou do rána. Myslím s Karolinkou. Keď popisoval kvality oboch dievčat tiež bolo jasné že sa mu páči Karolínka. Oči sú to najpríťažlivejšie na človeku. Jeho hodnoty sú iné ako by boli moje. Ja by som nepovedal o Aničke také klišé, že je pozitívna a veselá. Ja by som to povedal tak ako hore som to napísal. Karolínka ak by sa nevedela vyjadrit ani mimo kamier, nestala by mi za ďalší boj. Ale zas nechcem ho pre to odsudzovať to vôbec nie. Vybral si srdcom a šiel do rizika. Ma šancu teraz budovať a musí Karolinku ďalej dobíjať. Možno aj to ho lákalo. Jeho mamka je úžasná veľmi sa mi páčila. Preto možno aj on je super a zvládne to. Jeho záverečné reči boli pekné a Karolínka nakoniec ukázala že je šťastná. Pripadalo mi to že pred kamerami bola uzavretá. Aj tak sa mi ale viac páčila Anička a aj mojej manželke.

majlo1234
8. jún 2025

@slovakboy preboha ved ta anicka bola absolutne nesympaticka🫣 total naviazana na tatinka, nevyspela, a podla mna hlupa😆 karolina z nich dvoch mala urcite na vrch
Vraj su stale spolu, tak nech to vydrzi

julska
8. jún 2025

@lucia13022023 no praveze tie posledne rande, pre Karolinu same prekvapka, super zazitky, ten video zostrih spolocnych chvil, a pre Anicku len take obyc