icon

Seriál Dunaj

mnamko
4. okt 2023

Ahojte,kolko nás tu je čo pozerá tento seriál? Aj vy doma preberáte ako to bude pokračovať? Mi s mužom áno.

ibrunova
17. nov 2023

Mne prišlo včera sniešne, keď Klaus pri vlaku hovoril , ako budú strážiť ten vagón, že sa tam nikto nedostane a meter od nich hľadaný Dávid aj s Koptíkom so železnými tyčami v ruke 🙃 a o chvíľu Davida dolapili a zrazu ho Klaus hneď spoznal.

4stanka4
17. nov 2023

@lusanko mne je strašne nesypmaticky ten Holubcov poskok....vyzerá ako Large z Addamsovcov.

muchotrafka298
17. nov 2023

@4stanka4 jemine fakt a ja som furt premyslala, ze koho mi ten chlap pripomina, ze toto som uz niekde videla ten vyraz tvare 😂

4stanka4
17. nov 2023

@muchotrafka298 no úplne však?

nikha2809
17. nov 2023

@nikaeli presne ten Peter mne už lezie na nervy, nech to znie akokoľvek hnusne, čakal len na to kedy Johana zomrie aby mohol byť s Klarou a teraz po nej húka.Klara mi tiež celá už vadí, ale ona mi vadilo od začiatku, možno ani tak nie jej postava ale Svarinska

nikha2809
17. nov 2023

A inak aj to že Kasper bol stále u Davida, veď sa s nimi lúčil že ďakuje za pomoc a už si pôjde po svojom a zrazu keď ho Eva spozná nájdu ho s Lenou stále v byte u Davida

juliacenc
17. nov 2023

@lusanko uplne s tebou vo vsetkom suhlasim. Mne sa velmi pacil martinov prizvuk a na jakuba uz tiez nemozem pozerat 😀 tiez si myslim, ze uz by to radsej mali ukoncit…

tiika
17. nov 2023

Ja sa snažím hľadať pozitíva… A tu vidím akurát jedno, že ako som sa nemohla kedysi dočkať utorka, kým prejde víkend, štvrtka, bola som sklamaná, že nevysielali cez prazdiny, tak teraz aspoň už nie som taká namotana a nebude mi ani ľúto, keď to už cele skončí 😏

muchotrafka298
17. nov 2023

Toci sa dalej, Nikodym aj Kolenik mali na instaci zabery z natacania.

juliacenc
17. nov 2023

Inak smiesna scena bola ako isiel david odlakat zandarov. Ako hrdinsky povedal klare, ja to zvladnem. A ja ze co sa stane ako to sibalsky vymysli a on tam len vyskocil zahulakal ako nejaky uchylak a utekal 😂😂😂😂 tak to bol goooool 😂😂😂😂 a oni tupci sa za nim rozbehli akoby neviem co 😂😂😂😂 no akcia jak svina … 😂😂😂😂

cacianka
17. nov 2023

Taký dobrý seriál, vytiahli plejadu hercov, super že aj tých zo staršej generácie, dali šance novým neopozeranym tváram ale už sa zvyšuje amaterizmus v scenaroch. Akoby to písalo 10 ľudí, každý po svojom a nie sú prepojení , jednotní v smerovaní postáv,deja, reálie zabíjajú diletantstvom, celkovo mi scenáre pripadajú ako šité horúcou ihlou, veľmi horúcou, až sa zvysuje počet scén v trapnom móde .

adik64
18. nov 2023

@juliacenc Presne, mohli radsej Martina nechat a do Argentiny poslat Jakuba. Ten mi ide uz dlho na nervy, odkedy bol prvykrat v base a hadzal na Alenku zodpovednost za svojich surodencov.

juliacenc
18. nov 2023

@adik64 myslim si, ze ona este pride na to, ze to jakub ho tam vyduril 😬

0silvia0
18. nov 2023

@juliacenc na mna ten Jakub posobi strasne slizko, moja neoblubena postava v tomto seriali.

adik64
18. nov 2023

@0silvia0 Suhlasim, pritom zo zaciatku mi bol velmi sympaticky, boli s Alenkou krasny par 🙂 Teraz ma kompletne pokaslany zivot a vrsi sa na svojich najblizsich. Pritom za celu svoju situaciu si moze len a len sam.

jaskolka
18. nov 2023

@juliacenc zahulakal ako nejaký úchylak👌👌😆😆😆rehocem sa ešte teraz

juliacenc
18. nov 2023

@jaskolka no tak 😀… stacilo roztiahnut kabat a zakyvat bimbasom a bolo by to dokonale 😂😂😂 presne to ma pri tej scene napadlo 😂😂😂

eff007
18. nov 2023

Mne sa nepacilo to, ze vsetko je strasne utajene, ked niekto zaklope na dvere tajneho bytu, tak vsetci v strehu atd. a potom sa ti dvaja bozkavaju rovno na ulici a preto ich odhalili. To ktoreho napadlo?

adik64
18. nov 2023

Baby a neviete, ci ta herecka, co hra Evu, naozaj tak krasne spieva, ci ju dabuju?

simsalabim
18. nov 2023

@adik64 ano, spieva. Spievala v Spievankove.

bobo2433
18. nov 2023

@adik64 áno vystupuje ako Píšťalka v Spievankove. V častiach kde sa učia po anglicky -Angličanina 👌😊

bobo2433
18. nov 2023

mne sa zase páčilo ako Peter buchol dvermi list od Johanky padol na zem ,vodorovné na podlahu ,lampa-label bol v zástrčke. A keď ho dvíhal zo zeme tak list bol opretý o stenu na stojato a kábel s lampy vytiahnutí 😁

iwesska
18. nov 2023

@juliacenc Ja som zas nemohla pocuvat ten strasny cesko-slovensky Martinov prizvuk a som rada,ze ho odpratali😃 Ale ani Jakuba nemusim. Mne sa este nepaci,ze posledne diely su o tom,koho pichnu,obesia,dobiju,zastrelia,hodia pod vlak...Najprv same omacky niekolko dielov a potom to tam vyplienia vsetko pocas v priebehu 4 dielov😃

tiika
18. nov 2023

@bobo2433 ty už že aké detaily si všímaš 👌😅

tiika
18. nov 2023

@iwesska nuž ale si vezmi, že koľko ich tam behá hľadaných, bez dokladov hore dolu napr. taký Kasper, Koptik a topka je David - ide si do obchodného domu, potom do Nemecka, do penziónu za babkou, kradnúť obraz… a stále nič, pohoda lesná, teda až na tu poslednú cast

nikaeli
18. nov 2023

@bobo2433
@tiika aj ja som si to všimla.. aj také, že raz má klobúk na hlave, strih a drží ho v ruke, strih a má ho zase na hlave.. pootvorené/ zatvorené dvere pri tej istej scéne a tak 😛 všímam si aj čísla na dverách, na autách 😁 vytrénovaná z detektívok

juliacenc
18. nov 2023

@iwesska mne sa to uz cele nejak nepaci 🤷🏻‍♀️

zlatic77
18. nov 2023

ešte nechápem, prečo tak veľmi chceli zachrániť ten obraz, hrozí obrovské riziko popravy, a oni že všetko v pohode zvládnu a riskujú tak život
David sa mal radšej sústrediť na oveľa podstatnejšie záležitosť - záchrane syna a plánovať útek, nie sa zaoberať takou prioritnou, pri ktorej je vysoká pravdepodobnosť, že ich chytia...

evapistovic
18. nov 2023

Ja som si myslela, ked prišla do deja Lena, ze to bude budúca Marlene Dietrich. Žila v tom období a meno Lena mi prišlo ako skratka od Marlene 🙂

xckaret
18. nov 2023

@tiika aj ja som si to vsimla. Za mna je tam celkovo malo ludi, ci v obchodaku, na ulici....