Seriál Dunaj
Ahojte,kolko nás tu je čo pozerá tento seriál? Aj vy doma preberáte ako to bude pokračovať? Mi s mužom áno.
@4stanka4 jemine fakt a ja som furt premyslala, ze koho mi ten chlap pripomina, ze toto som uz niekde videla ten vyraz tvare 😂
@muchotrafka298 no úplne však?
A inak aj to že Kasper bol stále u Davida, veď sa s nimi lúčil že ďakuje za pomoc a už si pôjde po svojom a zrazu keď ho Eva spozná nájdu ho s Lenou stále v byte u Davida
Ja sa snažím hľadať pozitíva… A tu vidím akurát jedno, že ako som sa nemohla kedysi dočkať utorka, kým prejde víkend, štvrtka, bola som sklamaná, že nevysielali cez prazdiny, tak teraz aspoň už nie som taká namotana a nebude mi ani ľúto, keď to už cele skončí 😏
Toci sa dalej, Nikodym aj Kolenik mali na instaci zabery z natacania.
Inak smiesna scena bola ako isiel david odlakat zandarov. Ako hrdinsky povedal klare, ja to zvladnem. A ja ze co sa stane ako to sibalsky vymysli a on tam len vyskocil zahulakal ako nejaky uchylak a utekal 😂😂😂😂 tak to bol goooool 😂😂😂😂 a oni tupci sa za nim rozbehli akoby neviem co 😂😂😂😂 no akcia jak svina … 😂😂😂😂
Taký dobrý seriál, vytiahli plejadu hercov, super že aj tých zo staršej generácie, dali šance novým neopozeranym tváram ale už sa zvyšuje amaterizmus v scenaroch. Akoby to písalo 10 ľudí, každý po svojom a nie sú prepojení , jednotní v smerovaní postáv,deja, reálie zabíjajú diletantstvom, celkovo mi scenáre pripadajú ako šité horúcou ihlou, veľmi horúcou, až sa zvysuje počet scén v trapnom móde .
Mne sa nepacilo to, ze vsetko je strasne utajene, ked niekto zaklope na dvere tajneho bytu, tak vsetci v strehu atd. a potom sa ti dvaja bozkavaju rovno na ulici a preto ich odhalili. To ktoreho napadlo?
Baby a neviete, ci ta herecka, co hra Evu, naozaj tak krasne spieva, ci ju dabuju?
@adik64 ano, spieva. Spievala v Spievankove.
mne sa zase páčilo ako Peter buchol dvermi list od Johanky padol na zem ,vodorovné na podlahu ,lampa-label bol v zástrčke. A keď ho dvíhal zo zeme tak list bol opretý o stenu na stojato a kábel s lampy vytiahnutí 😁
@juliacenc Ja som zas nemohla pocuvat ten strasny cesko-slovensky Martinov prizvuk a som rada,ze ho odpratali😃 Ale ani Jakuba nemusim. Mne sa este nepaci,ze posledne diely su o tom,koho pichnu,obesia,dobiju,zastrelia,hodia pod vlak...Najprv same omacky niekolko dielov a potom to tam vyplienia vsetko pocas v priebehu 4 dielov😃
ešte nechápem, prečo tak veľmi chceli zachrániť ten obraz, hrozí obrovské riziko popravy, a oni že všetko v pohode zvládnu a riskujú tak život
David sa mal radšej sústrediť na oveľa podstatnejšie záležitosť - záchrane syna a plánovať útek, nie sa zaoberať takou prioritnou, pri ktorej je vysoká pravdepodobnosť, že ich chytia...
Ja som si myslela, ked prišla do deja Lena, ze to bude budúca Marlene Dietrich. Žila v tom období a meno Lena mi prišlo ako skratka od Marlene 🙂

Mne prišlo včera sniešne, keď Klaus pri vlaku hovoril , ako budú strážiť ten vagón, že sa tam nikto nedostane a meter od nich hľadaný Dávid aj s Koptíkom so železnými tyčami v ruke 🙃 a o chvíľu Davida dolapili a zrazu ho Klaus hneď spoznal.