ahojte neviete poradit nejaku stranku kde by sa dal stiahnut pozriet film aj v zahranici dakujem
@chrobak7 dakujem vyskusam
@fido69
- teraz maju skoro vsetky streamy moznost stiahnut si do offline (teda aj v lietadle si to vies pozriet)
- v hoteli, ak maju tv s app, si vies sparovat konti
- vacsina tychto sluzieb je zalozena na mesacnom subscribtione, teda mozes sa unsubscribnut a subscribnut si druhu sluzbu
- ano, si stary pes 🤭, svoje subory si nechaj, ale bolo by fajn respeltovat dusevne vlastnictvo
@dadis no veď práve na ČSFD si vždy pozriem, kde sa dá pozrieť film ktorý chcem, keďže máme skoro všetky streamovacie platformy.Ale vo väčšine prípadov nikde.Napr.vcera sme si z mužom chceli pozrieť vo štvorici po opici 😃 a z Google play si ho určite kupovať nebudem, platím už dosť mesačne za Netflix, HBO, Voyo Skyshow...
@dadis mozem sa opytat kde na csfd to najdem nejak som si to nevsimla ....
@dadis dakujem to som si nevsimla .... predplatila som si voyo ale dakujem
Ja sťahujem všetko cez: sktorrent.eu Torrenty fungujú skvelo hlavne na aktuálne veci, pretože to funguje tak, že sa to sťahuje z iných počítačov, kde ľudia sťahujú filmy. Teda ak ty sťahuješ film, zároveň odosielaš pakety dát iným ľuďom, ktorí tiež sťahujú daný film. Ak ho nikto už nezdiela, nevieš to stiahnuť. Ale niekedy len stačí nechať zapnutý pc cez noc a ono sa už niekto nájde.
Ach niektoré tie komentáre ohľadom duševného vlastníctva... prosém Vás, nikoho to tu nezaujíma. Tu sa rieši to, kde stiahnuť film zadara, nie Vaše moralizovanie. Chudobní Slováci chcú filmy zadara, aby aspoň nejakú tú zabavku v živote za ktorú nemusia platiť. Okrem toho nie všetko je na online streamoch a často tam aj miznú veci, ktoré tam už boli. Niektoré klenoty si človek chce nechať doma a pozrieť si kedy chce. Také tie menej populárne veci tam už nenájdete vôbec. Na staršie veci bolo super ulož to, škoda, že to už nie je. torrenty sú hlavne na nové veci dobré.
@nika123477 Na pozeranie:
bombuj.si
sledujserialy.io
na sťahovanie:
fastshare.cloud
Len neviem, ako to funguje zo zahraničia. Ale aj keby nie, vždy sa môžeš pripojiť na VPN a potom sa to tvári, ako keby si bola pripojená zo Slovenska:
https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/internet-v-zahranici-2/
https://www.dobrenoviny.sk/c/188682/surfujte-po...