Sledovanie filmov - sťahovanie filmov

nika123477
30. máj 2024

ahojte neviete poradit nejaku stranku kde by sa dal stiahnut pozriet film aj v zahranici dakujem

chrobak7
30. máj 2024

@nika123477 Na pozeranie:
bombuj.si
sledujserialy.io

na sťahovanie:
fastshare.cloud

Len neviem, ako to funguje zo zahraničia. Ale aj keby nie, vždy sa môžeš pripojiť na VPN a potom sa to tvári, ako keby si bola pripojená zo Slovenska:

https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/internet-v-zahranici-2/

https://www.dobrenoviny.sk/c/188682/surfujte-po...

nika123477
autor
30. máj 2024

@chrobak7 dakujem vyskusam

dadis
31. máj 2024

@chrobak7 toto ozaj este niekto robi, ked si moze zaplatit ktorukolvek streamingovu sluzbu, hoc i na mesiac 🫣

chrobak7
1. jún 2024

@dadis AKo čo myslíš, že niekto robí? Pozerá on-line filmy? Načo budem platiť 10 € mesačne, ak si chcem pozrieť 3-4 filmy mesačne?

dadis
2. jún 2024

@chrobak7 Nuz vola sa to aj kradez :/ Ale ako uznas za vhodne.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
2. jún 2024

@esterr_ka Ale nie legalne

fido69
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikha2809
2. jún 2024

@fido69 ja už len dodám, že kopa dobrých filmov na žiadnej streamovacej platforme ani nieje 🫤

dadis
2. jún 2024

@fido69
- teraz maju skoro vsetky streamy moznost stiahnut si do offline (teda aj v lietadle si to vies pozriet)
- v hoteli, ak maju tv s app, si vies sparovat konti
- vacsina tychto sluzieb je zalozena na mesacnom subscribtione, teda mozes sa unsubscribnut a subscribnut si druhu sluzbu
- ano, si stary pes 🤭, svoje subory si nechaj, ale bolo by fajn respeltovat dusevne vlastnictvo

dadis
2. jún 2024

@nikha2809 Nepoviem nic, ak si clovek obcas pozrie/stiahne nieco, co je tazko dostupne a nema z toho pravidelny zvyk. Stale vsak ide o dusevne vlastnictvo. Napr. na csfd pri filme vidis, kde je to mozne si pozriet

nikha2809
2. jún 2024

@dadis no veď práve na ČSFD si vždy pozriem, kde sa dá pozrieť film ktorý chcem, keďže máme skoro všetky streamovacie platformy.Ale vo väčšine prípadov nikde.Napr.vcera sme si z mužom chceli pozrieť vo štvorici po opici 😃 a z Google play si ho určite kupovať nebudem, platím už dosť mesačne za Netflix, HBO, Voyo Skyshow...

nika123477
autor
9. jún 2024

@dadis mozem sa opytat kde na csfd to najdem nejak som si to nevsimla ....

dadis
9. jún 2024
nika123477
autor
10. jún 2024

@dadis dakujem to som si nevsimla .... predplatila som si voyo ale dakujem

frantiseks
16. feb 2025

Ja sťahujem všetko cez: sktorrent.eu Torrenty fungujú skvelo hlavne na aktuálne veci, pretože to funguje tak, že sa to sťahuje z iných počítačov, kde ľudia sťahujú filmy. Teda ak ty sťahuješ film, zároveň odosielaš pakety dát iným ľuďom, ktorí tiež sťahujú daný film. Ak ho nikto už nezdiela, nevieš to stiahnuť. Ale niekedy len stačí nechať zapnutý pc cez noc a ono sa už niekto nájde.

frantiseks
16. feb 2025

Ach niektoré tie komentáre ohľadom duševného vlastníctva... prosém Vás, nikoho to tu nezaujíma. Tu sa rieši to, kde stiahnuť film zadara, nie Vaše moralizovanie. Chudobní Slováci chcú filmy zadara, aby aspoň nejakú tú zabavku v živote za ktorú nemusia platiť. Okrem toho nie všetko je na online streamoch a často tam aj miznú veci, ktoré tam už boli. Niektoré klenoty si človek chce nechať doma a pozrieť si kedy chce. Také tie menej populárne veci tam už nenájdete vôbec. Na staršie veci bolo super ulož to, škoda, že to už nie je. torrenty sú hlavne na nové veci dobré.