Baby, len tak pre srandu a zistenie aké ceny tu mame. Mňa najviac prekvapila tatarka k vypražanemu syru, prosim pekne 2€ za malu mištičku 🙄😅 (a nie, nebola to ich domaca tatarka) 🤷🏽♀️ A 10g medu, k čaju, 1€ 🙈
Tak nie, ale tie nesky majú všetky drahé na kg keď pozriem v online obchode.
A inak k cenám, trosku si tu ponariekam :D nákup je teraz dosť ťažký, treba rátať s tým ze rozdiely môžu byť aj v tom, že niekto má skladové zásoby ešte. Ceny kolisu strašne stále. Mam obchodnú firmu, cenníky sa menili tak cca 2x ročne možno... niekedy výnimočné. Teraz stále. Každý mesiac už vyše roka, a bezne cenniky ktore aktualizujeme, da menia v podstate denne. Motorový olej nemenovaný, išiel 140% v priebehu 2 mesiacov. Veľkoobchodný nákup z Európy.. čiže mimo SR. Nepridal si na to ziadny obchodnik extra marzu :D Akurát sme to minulý týždeň intenzívne riešili ze to je choré, dakedy tak nejak postupne primerane.zdvihli sa všetky ceny o percenta. Ale tu sú položky co takto vyskočia a mame dosť. A nedá sa s tým ani pracovat:D je to hrozne sledovať, meniť a nie to ešte vysvetľovať, že nie, nešetrí na ďalší.dom ale.ceny fakt išlo.hore :D teším sa ako.blcha z toho co mame na sklade :D
@kimberley123 áno vyššie pisem, pozerala.som to, všetky sú takéto tam :D
Potraviny terno - karfiol 1ks 4,30€
@kimberley123 Fuuuuha, NO a teraz som už videla všetko, už ma málo čo prekvapí ako jedna posratá 200 g granulová hmota tváriaca sa ako káva za 17€. Toto je celé zlééé
@simca06022011 áno to je tak bežná cena tejto kávy.
Dioptrické okuliare multifokál 1200 eur. Rám stál okolo 200 eur ostatné, že cena za sklá. Nemám slov. Tak čakám, či nebudú nejaké akcie.
Bluka2 a budem mať aj výlet. 😉
@krtko1313 to kde si si dala také drahé? Muž ma tiež a stáli ho necelých 700€ a to už ma špičkový rám aj sklá.
Inak tu Nescu som akurat dnes kukala v Bille a mali “akciu” zo 16 na nejakych cca 7€ 🤦🏼♀️
v Yeme karfiol 7 €, brokolica 8 € 😲😢😀
@simca06022011 Nie nepomýlili sa.Predavačka sa iba čudovala prečo to fotím.