Ako nájsť dobrého zubára vo vašom okolí?
Ako zistím že kto je u nás dobrý zubár dobrý zubár? Za každú normálnu radu ďakujem
Podľa recenzií alebo že si ho vyskúšaš? Ťažko povedať.
@cukroska @3petka
Sťahujem sa na druhý koniec SVK, malé mesto, nenajšla som zubara jednoznačne bez negatívnej recenzie. Dala som mu otázku tu v skupine mesta aj na sociálnych sieťach, výsledky všade na rovnako. Remíza.
Sesternica budúcej svokry je zubárka, v mojej novej rodine chodí každý k nej. Ale nie som rozhodnutá. Možno to bude aj blbé že nejdem k nej.
No tak zase oni k nej chodia lebo je to ich rodina. Zrejme pri nej ušetria. Ale to neznamená že je dobrá.
@3petka to chápem, ale pani je už vo veku ako svokra, čoskoro na dôchodku. Zas zubári ktorých ospevujú tu či v okresnom meste neberú nových pacientov
No tak starú Dr by som už nebrala aspoň ja. A možno si treba zistiť lebo niektorý zubári majú take mesiace kedy berú nových. Nie cely rok ale nejaký mesiac v roku aspoň u nás čo viem majú takto.
@3petka áno .v januári som volala.k.dvom.potom ešte postupne k ďalším, ale keď už koncom januára vám povie sestra že príjmu nový v januári ale teraz už nie, lebo majú plno, Nemôžem čakať rok, kvôli tehu potrebujem už teraz. Na takým čo si chcú iba zarobiť sa chcem vyhnúť
Nenajdes lekara ci zubara,ktory vyhovuje vsetkym a vsetci ho budu ospevovat ani laskonky nema kazdy rad
Je to vec nazoru a pohladu

Tak najskôr od ľudí..rozprávať sa a pýtať..