Chodíte niektorá k MUDr. Karin Baníkovej?

smudlinka55
24. sep 2019

Dievcence prosím chodíte niekto s deťmi k tejto pani doktorke do polikliniki Hubeneho? Mám pár otázok. Ďakujem

pallacinka29
24. sep 2019

@smudlinka55 my chodime.

smudlinka55
autor
24. sep 2019

@pallacinka29 prosím ta aká je? Ako u nej funguje objednávanie? Berie na čas ale máva veľké omeškania? Vie zobrať hneď odbery Ako CRP? Ďakujem

pallacinka29
24. sep 2019

@smudlinka55 velmi mila a podla mna odbornicka (maly ma 3 roky a nastastie je zdravy, len bezne skolkarske choroby).
Na cas berie plus minus bez cakania, objednava sa cez jej web.
Viem, ze CRP pristroj ma, my sme nastastie nevyuzili.
Aj sestricka je velmi mila, tej teda preslo cez ruky niekolko stoviek deti.

smudlinka55
autor
24. sep 2019

@pallacinka29 ďakujem ti a akú má stránku? Lebo mi chodíme oproti k Petrzalkove, ale ako horšiu lekárku som nevidela. A k nej keď človek ide a aj je objednaný má omeškanie aj vyše pol hodiny a jej prístup je úplne nudný, ako keby nemala záujem.

luu1122
18. nov 2019

@smudlinka55 ja chodim k nej s malou a teda akoze vzdy mame nervy. absolutne nerespektuje cas objednania. nikdy nestiha. minule sme mali poradnu a ona tam mala este chore deti. nic mudre sa od nej nikdy nedozviem. pride mi ako opakovaci papagaj. ja teda pocuvam zas lepsie ohlasy na petrzalkovu. a ked mi tam povedat tak su kamosky medzi sebou si pacientky nevymienaju. takze to co si pisala o petrzalkovej mne pride kopia ala banikova :D

smudlinka55
autor
18. nov 2019

@luu1122 a toto presne čo si napísala si myslím ja o Petrzalkovej 😂😂😂 nemusím tu lekárku a hlavne led k nej ides mám pocit že ordinuje na silu, že ju to nebaví alebo chúďatko umiera 🙈🙏🏼🙈 a ten prístup nula bodov. Za našich čias doktorky boli živé, komunikatívne, ochotne, a vždy sa pýtala, pomohli. A teraz? Ako otras aj sa bojím niečo opýtať aby som náhodou nezdržovala a neotravovala.

klaudia2008
23. dec 2019

s Banikovou maximalna spokojnost. Ma siroky zaber, neprehana zbytocne po inych doktoroch, ale je dosledna. Atestovana detska onkologicka, predpokladam, ze ma aj internu a samozrejme pediatriu. Doverujem jej.