Detská gastroenterologička MUDr. Eva Polomová
Ahojte. Prosím napiste svoje skúsenosti s pani doktorkou.
My máme bohužiaľ len negatívne. Boli sme u nej minulý tyzden. Malej zistili intoleranciu laktozy. Boli sme objednany na čas a čakali sme aj napriek tomu hodinu v cakarni co s malým 5.mes.dietatom nie je žiadna sranda. Keď sme sa už konečne donutra dostali tak pani sestrička malu takým spôsobom dala na váhu ze si poriadne buchla hlavu hneď pustila rev a ešte mi tvrdila ze veď to je mäkké???? 😶 medzitym zavolala nejaká doktorka ze jej pacienty čakajú v cakarni vez objednanie nech ich zoberu cim skôr bo sú zo ziliny a ze bohužiaľ ich musí pustiť pred nami. Ja ze prosím? Tak to urcite nie!!!!!
Tak sme sa prebojovali k lekarke. Ta bola úplne arogantna povysenecka. Malu bez žiadneho oslovenia začala vysetrovat dost bezcitne malinja hneď sa rozplakala keď ju uvidela. Stále sa ma pytala co okrem mlieka jej davam keby som jej nievo tajila. Napriek tomu ze nam neba bezl.vyhovuje vypisala alfamino kt smrdi jak riedidlo a chuti jak zkysnute mlieko. Dodala ze recept môžem je do vedlajsej lekárni zobrať a nabudúce keď mi vypise už len tam odovzda môj recept a na druhy drn si môžem vybrať mlieko...???? Jaj a nech si uvedomim ze to je mlieko za 80€ ....
Este dodam ze mala mala čiernu stolicu z nej grca a boli ju brucho. Tak som jej to dalej nedavala a nasadila naspäť bebu