Detský kožný lekár v Bratislave

11nika11
4. nov 2013

Babule prosím poraďte niekoho dobrého.Od rána googlim ale nič poriadne som nenašla.
Dcérke(2roky+4mesiace) sa vyhodili po tele drobné vyrážky a na dlani mala také suché miesto.Boli sme s ňo minulý týždeň u Dr,poslala nás na kožné za takou "veľmi milou"doktorkou.Stará pani,nepríjemná,povedala že to bude asi suchá koža.Zakázala všetku kozmetiku,vypísala taký olejček do kúpeľa a masť ktorá neskutočne smrdí a malá mi už po 2dňoch plakala keď som ju ňou šla natrieť.Pri zhoršenom stave máme prísť a budeme vraj testovať na nej iné krémy.Doslova tak to povedala.Keďže moja dcéra nie je testovací králik a tie vyrážky sa jej zhoršili tak zháňam novú,dobrú lekárku.
Za každú radu budem vďačná 🙂

zlate_deticky
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
melesmeles
4. nov 2013

@11nika11 http://dermason.sk/ my chodime sem. pani doktorka nie je sice najsympatickejsia, ale nie sme jedini ktorym pomohla. tak vyskusaj. drzim palce!!!

kukuku01
4. nov 2013

my chodime k Mudr. Holobradej na Kramare a dost nam pomohla. Byva tam ale vela ludi, treba sa dolu zaregistrovat a vziat si poradove cislo a cakat.

betina13
4. nov 2013

ahoj, pred časom sme tiež hľadali detského dermatológa, našťastie problém u nás odoznel veľmi rýchlo, takže sme ho nakoniec ani nepotrebovali ..neviem, kde si bola Ty, mne vychádzal Dermason...

mijunik
4. nov 2013

@11nika11 Ahoj, tiež chodíme do Dermasonu. Držím palce, nech sa malej rýchlo polepší. 🙂

biene
4. nov 2013

Tiez chodime do Dermasonu a sme spokojni.

11nika11
autor
10. nov 2013

@biene @mijunik @betina13 @kukuku01 @melesmeles. Baby ďakujem za rady,ja už som bola úplne zúfalá.Boli sme v tom Dermasone,oveľa lepší prístup ako u tej starej doktorky.Vyzerá to n alergiu,museli sme vylúčiť neaké veci z jedálnička ale tak snáď to pomôže 🙂