Detský lekár v Nitre. Poraďte mi dobrého.
Ahojte viete mi prosim poradit dobreho detskeho lekara v nitre? Sterajsou nie som spokojna mam ani nie rocneho chlapca a stale nam predpisuje antibiotika a pritom ma len soplik alebo podrazdene hrdlo.dakujem za komentare velmi mi to pomoze.
:-N
:-N

•
20. jan 2008My chodíme k Dr. Jakubičkovej, má súkromnú ambulanciu oproti nemocke. Som s ňou veľmi spokojná.
1
Ahojte babulky, potrebujem vybrat detsku lekarku z nitry. Chcela by som, aby to bol niekto, kto lieci aj homeopatikami a prirodne a nepredpisuje hned antibiotika. Bola by som velmi vdacna, keby ste mi taku lekarku odporucili, ak poznate. V prispevkoch vyssie su len mena a to mi nic nehovori. Rada by som aj vedela, preco je ta lekarka super. Moooooc dakujem 😉
patamata • Dnes o 11:16
Ahojte maminy. Neviete mi niekto poradiť dobrú pediatričku v Nitre? Najlepšie nie na chrenovej v poliklinike. K jednej už síce chodíme, ale jej prístup sa mi nepáči a chcela by som ju zmeniť. Ďakujeeeem
luciarisko • Dnes o 13:18
Ahoj, my mame pani doktorku Vargovu, ja som ju mala od malicka a preto som aj maleho dala k nej, my sme s nou velmi spokojny aj sesternica minuly tyzden porodila a dala maleho k nej. vzdy poradi, je ochotna a nema problem zdvihnut telefon aj mimo ordinacných hodin, ked je treba. ordináciu ma na zobori, oproti starej detskej nemocnice. ak by si mala zaujem dam aj kontakt.
Ahojte maminy. Neviete mi niekto poradiť dobrú pediatričku v Nitre? Najlepšie nie na chrenovej v poliklinike. K jednej už síce chodíme, ale jej prístup sa mi nepáči a chcela by som ju zmeniť. Ďakujeeeem
luciarisko • Dnes o 13:18
Ahoj, my mame pani doktorku Vargovu, ja som ju mala od malicka a preto som aj maleho dala k nej, my sme s nou velmi spokojny aj sesternica minuly tyzden porodila a dala maleho k nej. vzdy poradi, je ochotna a nema problem zdvihnut telefon aj mimo ordinacných hodin, ked je treba. ordináciu ma na zobori, oproti starej detskej nemocnice. ak by si mala zaujem dam aj kontakt.
@reivka ja som iba prekopirovala prispevky z inej temy - autorkou prispevku bola @luciarisko 😉
@alexis13 ahoj, aj ja teraz riesim vyber detskej lekarky. na tu Čaplovu som tiez pocula same dobre recenzie, dokonca este moj manzel, ked bol maly k nej chodil. tiez uvazujem nad nou. este som pocula, ze Galussova je tiez dobra, lenze ta je na Klokocine a to by sme mali daleko.
@irkalla78 Ahojte, ja som chodila tiez najprv takej starsej, uz som bola zufala a chcela som sa prehlasit niekomu inemu a potom som sa dozvedela, ze uz odisla do dochodku. Momentalne mame super doktorku Krauskovu (Nitra Klokocina). Je mlada, velmi prijemna, chodi na vsetky mozne skolenia, vie super poradit a podstatne je, ze hned nepredpisuje pri kazdej hluposti antibiotika, v ambulancii ma aj CRP. Absolutne iny pristup ako stara skola lekarov. Zlata je aj sestricka, skutocne odporucam.
Ada
Ada
Ahojte. Ja by som potrebovala poradit dobreho pediatra v nitre. Mame dvojtyzdnove babatko a zatial sme boli u MUDr. Krauskovej,ale jej pristup hlavne k rodicom sa mi absolutne nepaci. Chcela by som ju zmenit len neviem aby som nespravila chybu a nebolo to este horsie ku komu ist?
Velmi pekne dakujem za radu.
Velmi pekne dakujem za radu.
@kathrin6 my chodíme k Mudr. Katke Gallusovej, bola to celý život moja dr. , teraz je dr. mojej dcery a nepočula som na nu žiadne stažnosti, naopak iba chvály 🙂) skus sa na nu informovat aj u iných mamičiek, je to jedna milá, jemná, ustretová a ochotná pani a veeelká odborníčka. Nerobí zbytočne halo, ale zaroven nezlahčuje 🙂
Ahojte maminy...Potrebovala by som nejake info ohladom detskeho lekara tu v Nitre.Citam tu vselico,no kedze sme sa sem prestahovali nic mi tie mena nehovoria... :-| Pocula som ze Mudr.Juraj Jakubicka je celkom dobry odbornik..Mate s nim niektora skusenosti? Budem vdacna za kazdu infosku...Dakujem 🙂
@16andrea20 neviete nahodou aky ma pani Krauskova nazor na ockovanie? Stale ste s nou spokojni?
Začni písať odpoveď...

Odošli