Detský psychológ v Košiciach

cucoried
14. máj 2015

ahojte.rada by som sa opytala na detskeho psychologa v kosiciach pre 4-rocneho syna.zacal nam strasne zmurkat s ockami a ma az tiky.ocny nam poruchu vylucil a tak cakame na vysetrenie u neurologicky, no chcela by som zajst aj ya psychologickou aby som zistila z coho to ma...
skusala som kontaktovat mgr,lipanovu ale volny termin ma az o dva mesiace.
nepozna niekto nahodou psychologicky FUJERIKOVU alebo BISOVU...AKE MATE S NIMI SKUSENOSTI...
potesim sa kazdemu prispevku.dakujem

edko22
14. máj 2015

Osobnu skusenost a velmi dobry pocit som mal z p. Rybarikovej. Poznam aj inych ludi co si ju chvalia (Zena bude pre dieta asi vhodnejsia)
http://www.psycholog.21.sk/okruhy.html

medulienka2011
14. máj 2015

My sme boli nedávno u p. Evky Fazekašovej a môžem iba odporúčať, úžasný prístup a citlivé pochopenie, vypočutie..... 🙂

miku1
14. máj 2015

@cucoried My sme raz boli u Olejníkovej. Pôsobila na mňa dobre, bolo to však také bežné vyšetrenie kvôli oneskorenému vývoju reči.

cucoried
autor
14. máj 2015

dakujem,skusim zajtra obvolat a zistim ako maju volne terminy a asi podla toho sa rozhodnem... :D

terezka1947
15. máj 2015

@miku1 prosim ta,v akom veku si riesila oneskorenu rec?
tiez uvazujem,ze so syno niekde zajdem,ale tiez by som potrebovala odporucanie k nejakej dobrej a kludnej psychologicke....ty si mala dobru skusenost?

miku1
15. máj 2015

@terezka1947 Ja som u nej bola, keď mala dcérka 3 roky a 2 mesiace. Najprv kecala somnou, nechala malú nech sa trošku poobzerá po jej kancli, potom sa snažila trošku komunikovať aj s malou, ale tá ju mala "na háku" a potom ma poslala do čakárni a ostala s malou v herni sama. Čo sa tam dialo neviem, ale vyšli obidve spokojné 🙂 Malú pochválila, že všetko rozumela čo od nej chcela, so všetkým spolupracovala, a povedala, že malá je v pohode, a že jej máme nechať čas. Mala 3 roky a 4 mesiace, keď nastúpila do škôlky a pomaly sa rozrozprávala a teraz sa nedá zastaviť. Akurát ideme o mesiac k logopedičke, lebo niektoré písmenká jej robia problém, tak jej trošku pomôže ale inak som jej reč neriešila. Išla som s ňou po tých základných vyšetreniach ako neurológia, psychologička, logopedička a foniatrička len kvôli tomu, aby mi povedali, či je to nejaká porucha alebo len potrebuje čas na to aby sa rozkecala....Všetky sa zhodli na tom, že to chce len čas a treba to nechať na malú.....Z tej psychologičky som mala dobrý pocit, bola veľmi milá, sympatická, zdala sa mi fajn. Odporúčila mi ju švagrinina kolegyňa, ktorá k nej chodí so synom.