icon

Dobrá logopedička v Košiciach. Poraďte

alenka777
18. sep 2011

Poradil by mi niekto dobrú logopedičku v Košiciach, dakujem.

Strana
z2
gabika7706
28. mar 2013

@dadka28 teraz je to uz OK, nic neopravujem, uz je prvacka a som rada, ze nema problem s hlaskami, niektori jej spoluziaci nevedia ani r ani sykavky (a ani to ich rodicia neriesia), nechapem, ako takto mohli nastupit do skoly

dadka28
6. aug 2013

ahojte mamičky,boli ste niektorá u mgr Geciovej na opatskom?aký prístup k detičkám???

dasa10
16. sep 2013

Ma niekto skusenost s Dr. Eva Obšuthová ?? Dík

martinkah
20. sep 2013

@dasa10 my sme sa k Obšuthovej chceli objednať, ale to, ako sa so mnou bavila po telefóne, ma úplne odradilo.. chodili sme totiž vtedy k inej logopédke v MŠ, neboli sme spokojní, Obšuthová sa asi bála, že si ju len raz prídeme "obzrieť" a potom už viac nie, mala reči v tom zmysle, že to nie je tak, že rodičia si majú vyberať logopéda a bla, bla, našťastie si to už nepamätám.. aká je odborníčka, neviem, ale drzá je veru riadne
ja odporúčam Mgr. Ľudmilu Dvořákovú, sedí na Bocatiovej ul.

bebebrumik
16. okt 2013

Dobrý den.Velmi pekne by som chcela poprosit telef.číslo na mobil p.Mgr. Geciovej na Opatskej - mala som ale stratila...Vopred vdaka.Poprosim IP.

putyna
22. okt 2013

@lubina ahoj chcela by som sa spytat ku akej logopedicke chodite a ci je dobra. dakujem

lubina
22. okt 2013

@putyna Ja chodim s malou k pani Švolikovej (sidli v MS CSL brigady - v Bublinke) a aj starsia dcerka ku nej chodi. Zda s ami velmi mila a s detmi to vie. Starsia chodila ku inej logop. najskor, ale pokrok bol velmi slaby a vobec s nou dcerka nechcela spolupracovat, tak sme zmenili a pri pani Svolikovej sa "r" naucila za dve navstevy, co ma fakt prekvapilo a samozrejme aj potesilo. Tak som ku nej zacala chodit aj s mladsou, ked uz mala vek na logopeda a to "r" a "l" nam neslo. Som tam s nou teraz od sept. a s "l" sme super pokrocili, slova ako lampa, lavica...tam to uz krasne povie

putyna
23. okt 2013

@lubina velmi pekne dakujem 🙂

lubina
23. okt 2013

@putyna nie je zaco 🙂

smejkovia
16. feb 2014

Ahojte,neviem ci to je este aktualne,ale v Kosiciach je nova dr.Cerna,je na Furci a mozem ju odporucit,velmi mila,zlata mala si ju hned oblubila a mame za sebou prve pokroky, 🙂

kejtty
5. júl 2014

@smejkovia ahoj. Mozem poprosit do IP kontakt na tu logopedicku? Dakujem

daphne16
5. júl 2014

ahoj, my sme boli velmi spokojni s Ludmilou Dvorakovou, robi na Bocatiovej v centre poradenskych sluzieb, nic sa tam neplati, ma skvely pristup k detom, vie zaujat, s malym hrala taky speci futbal s loptickou do ktorej musel fukat

http://csppke.sk/

petronela282
26. feb 2016

Dnes sme boli na logopedii pri pani PhDr. Obsuthova a mozem odporucit vsetymi 10 🙂 SOm maximalne spokojna s pristupom ku detickam a to aj napriek tomu, ze moj maly s nou nechcel vobec komunikovat. Takze urcite odporucam 🙂 🙂 😉

petronela282
26. feb 2016

@petronela282 Boli sme aj pri Dvorakovej, ale lepsia sa mi zda Obsuthova 🙂

lipiancanka
7. nov 2016

@petronela282 prosim ta ako ta dvorakova? Ona ma zmluvy s poistovnami? Je na nu dostupny nejaky telefonicky kontakt a da sa objednat? Dakujem🙂

petronela282
8. nov 2016

@lipiancanka Ahoj vyhladaj si ju na nete tamma aj kontakt. Neviem... Ja som jej zavolala a objednala sa...

cingovska
31. okt 2021

@smejkovia dobry den mozem poprosit o kontakt na pani Černu? Dakujem

susaanka
5. nov 2021

@cingovska ma plno, akurat tiez zhanam niekoho…

cingovska
20. nov 2021

@susaanka škoda, ale ďakujem 🙂

smejkovia
25. jan 2022

@cingovska ospravedlnujem sa,dlho som tu nebola,ale pokial viem fakt tam ma teraz plno,

julka828
25. jan 2022

@cingovska volala som tam v juli a ze cakaciu dobu mA cerna rok a pol

cingovska
31. jan 2022

@julka828 a prosim vas date mi nanu cislo dakujem

anicka077
31. máj 2023

@petronela282 dobrý deň, viete mi dať kontakt na mudr Obsuthovu? Na internete je halali cislo. Ďakujem

anicka077
31. máj 2023

@hhenike dobrý deň, poprosím kontakt na pani doktorku. Ďakujem

anicka077
31. máj 2023

@petronela282 môžem poprosit kontakt na pani doktorku? Ďakujem

hhenike
1. jún 2023

@anicka077 uz je na dochodku

Strana
z2