Dobrá logopedička v Košiciach. Poraďte
Poradil by mi niekto dobrú logopedičku v Košiciach, dakujem.
ahojte mamičky,boli ste niektorá u mgr Geciovej na opatskom?aký prístup k detičkám???
Ma niekto skusenost s Dr. Eva Obšuthová ?? Dík
@dasa10 my sme sa k Obšuthovej chceli objednať, ale to, ako sa so mnou bavila po telefóne, ma úplne odradilo.. chodili sme totiž vtedy k inej logopédke v MŠ, neboli sme spokojní, Obšuthová sa asi bála, že si ju len raz prídeme "obzrieť" a potom už viac nie, mala reči v tom zmysle, že to nie je tak, že rodičia si majú vyberať logopéda a bla, bla, našťastie si to už nepamätám.. aká je odborníčka, neviem, ale drzá je veru riadne
ja odporúčam Mgr. Ľudmilu Dvořákovú, sedí na Bocatiovej ul.
Dobrý den.Velmi pekne by som chcela poprosit telef.číslo na mobil p.Mgr. Geciovej na Opatskej - mala som ale stratila...Vopred vdaka.Poprosim IP.
@putyna Ja chodim s malou k pani Švolikovej (sidli v MS CSL brigady - v Bublinke) a aj starsia dcerka ku nej chodi. Zda s ami velmi mila a s detmi to vie. Starsia chodila ku inej logop. najskor, ale pokrok bol velmi slaby a vobec s nou dcerka nechcela spolupracovat, tak sme zmenili a pri pani Svolikovej sa "r" naucila za dve navstevy, co ma fakt prekvapilo a samozrejme aj potesilo. Tak som ku nej zacala chodit aj s mladsou, ked uz mala vek na logopeda a to "r" a "l" nam neslo. Som tam s nou teraz od sept. a s "l" sme super pokrocili, slova ako lampa, lavica...tam to uz krasne povie
Ahojte,neviem ci to je este aktualne,ale v Kosiciach je nova dr.Cerna,je na Furci a mozem ju odporucit,velmi mila,zlata mala si ju hned oblubila a mame za sebou prve pokroky, 🙂
ahoj, my sme boli velmi spokojni s Ludmilou Dvorakovou, robi na Bocatiovej v centre poradenskych sluzieb, nic sa tam neplati, ma skvely pristup k detom, vie zaujat, s malym hrala taky speci futbal s loptickou do ktorej musel fukat
Dnes sme boli na logopedii pri pani PhDr. Obsuthova a mozem odporucit vsetymi 10 🙂 SOm maximalne spokojna s pristupom ku detickam a to aj napriek tomu, ze moj maly s nou nechcel vobec komunikovat. Takze urcite odporucam 🙂 🙂 😉
@petronela282 Boli sme aj pri Dvorakovej, ale lepsia sa mi zda Obsuthova 🙂
@petronela282 prosim ta ako ta dvorakova? Ona ma zmluvy s poistovnami? Je na nu dostupny nejaky telefonicky kontakt a da sa objednat? Dakujem🙂
@lipiancanka Ahoj vyhladaj si ju na nete tamma aj kontakt. Neviem... Ja som jej zavolala a objednala sa...
@petronela282 dobrý deň, viete mi dať kontakt na mudr Obsuthovu? Na internete je halali cislo. Ďakujem
@petronela282 môžem poprosit kontakt na pani doktorku? Ďakujem

@dadka28 teraz je to uz OK, nic neopravujem, uz je prvacka a som rada, ze nema problem s hlaskami, niektori jej spoluziaci nevedia ani r ani sykavky (a ani to ich rodicia neriesia), nechapem, ako takto mohli nastupit do skoly