icon

Dobrý a príjemny detský stomatológ - Detva, Zvolen, BB

zuzanka_111
23. jan 2019

Prosím maminky poradte dobreho prijemneho detskeho zubara, moj maly syn ma pokazene zubky uz mu take rsastli chcem s tym zacat cim skor neico robit
dakujem

jana2679
23. jan 2019

Ahoj, my sme boli na Sliači v tej bývalej nemocnici, je tam mladá zubárka prístup perfektný , všetko dcérke poukazovala, všetko mohla vyskúšať a dcérka spolupracovala na 100% a dostala diplom statočnosti.

zuzanka_111
autor
23. jan 2019

@jana2679
Tato zubárka ?

jana2679
23. jan 2019

@zuzanka_111 je to tam,len robí tam ešte jedna zubárka a u tej sme boli, mladá tmavé vlasy a má prízvuk- neviem presne aký určite nie je pôvodom slovenka , ale je fakt výborná.

monikam16
22. nov 2019

Dobry den. Chcem sa iba opytat, ci ste nejak poriesili toho zubara v DT

zuzanka_111
autor
22. nov 2019

@monikam16 nie .:"( stale zubara nemame... pani ktoru mi odporucili neberie pacientov a dalsi 3 ktorych som sa pytala tiez nie... ked ma maly pokazene zubky chodime do ziliny do schill clinic kde mu podaju latku ktora ho oblbne a tak mu zubky opravia avsaks tale svojho zubara nemame....:"(
je to hrozne zufala situacia v nasom kraji.

monikam16
22. nov 2019

Dobry den, to centrum odporucil aj moj zubar, no mne sa to zda strasne daleko. Aj ja som uz obvolala vsetko co sa dalo na okolo a nic.

zuzanka_111
autor
22. nov 2019

@monikam16 akoze ked nie je ina moznost je to super... leob ak je dieta male nevydrzi injekciu a uz vobec nie sediet na kresle.. mojmu 3 rocnemu synovi museli vytrhnut zubok. :"( ale on si to nepamata... ziadna trauma.. ziaden stres zo zubara do buducnosti... asi hodina fakt narocna na rukach uplakany hladny..ale nepamata si to ani trosku...
mne ako rodicovi to stalo za tu cestu aj peniaze. v pondelok by sme mali sit 2x len mame kusok soplik tak neivem co robit... elbo aby mu mohli podat tu latku n autlmenie musi byt samozrejme uplne zdravi...

gaga24
26. apr 2021

@zuzanka_111 Dobrý deň,vieteo dať kontakt na túto detskú zubarku? ďakujem

zuzanka_111
autor
26. apr 2021

@gaga24 schill clinic Žilina
Nájdete priamo kontakt
A tersz mame milú pani zubarku v rimavskej sobote ak už ide i doeta ktoré je schopne ošetrenia